Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Da, mora da je jako tesko portovati prakticno istu aplikaciju sa par ergonomskih izmena :d

Uz to nema opciju promene ISO u visim rezolucijama. Jeste da je za LL najbolje koristiti 8MP gde je ta mogucnost dostupna ali svejedno, tu opciju imaju Z1/2/3 a Z5 od izlaska na trziste nema.
A da ne pominjem da nema nista od novog manual moda na Z5, samo su prepakovali staru app i mozda malo poboljsali ergonomiju.

Ovi mentholi kao da sami sebi prave i glancaju jedan dobar katanac.

Poslednja izmena:
Malo je bolje sta odma kukas svakako lepsi ui nego predhodna, iso se moze menjati u manual modu 15mpx.
Bar ja na z2 mogu menjati :p ostavljam ovo, nije lose ;-) nema cak ni bagova, samo kada prebacis prednju kameru i saltas izmedju manual i auto onda krene fc.

Evo manual mode 16:9 15mpx iso podesen na 800

efbd09f5720b447f1f47434edb04611f.jpg

E sad na ovom ui-u neka zbudje manual focus i raw za output i puna kapa :-D bar za ovu god, naravno bolji auto mod ne treba tako brzo od Sony-a ocekivati.

Poslednja izmena:
Jeste,u 15 i 20 mpx mozes da podesavas ISO do 800,preko ne,a u 8 mpx do 3200,tako je i na prvoj kamera app,nikakvih izmena tu nema.Doduse retko kad bi covek koristio ISO vise od 800.

Memorijska kartica od 64gb Kingstonova kosta oko 3000 citanje 45 mb/s ,a Sandisc oko 6000 citanje 48 mb/s ,obe su class 10,jel dobro gledam i zasto je tolika razlika u ceni,jel Sandisc naplacuje ime samo ili sam omasio brojke neke? Transcend je ispod 3k class 10... koja je najbolja kupovina tu ?

Momci ako moze mala pomoc? Sony xperia z2 iz mts,updete-ovan na lollipop 5.1.1 najnovija verzija,posle updetovanja sam odradio fabricki reset i sva podesavanja su naravno vracena na pocetak. kada sam pokusao da aktiviram mms i internet ,imao sam problem da downloadujem mms poruku koja stize sa podesavanjima i koja treba da se sacuva. bio sam u mts i uspeli su da mi aktiviraju internet ali nikako ne mogu da aktiviram i mms? da li se nekome desavalo i da li imate ideju kako osposobiti? u mts je pokusala i manuelno da unese podatke za koriscenje mms medjutim ne moze. hvala ...

Uf nije lose, sad cu ga metnem :-D
Smorilo me Yahoo vreme sa svojim Iphone dizajnom...

Poslednja izmena:
Memorijska kartica od 64gb Kingstonova kosta oko 3000 citanje 45 mb/s ,a Sandisc oko 6000 citanje 48 mb/s ,obe su class 10,jel dobro gledam i zasto je tolika razlika u ceni,jel Sandisc naplacuje ime samo ili sam omasio brojke neke? Transcend je ispod 3k class 10... koja je najbolja kupovina tu ?
Pitanje koliki im je upis.

Pitanje koliki im je upis.

Ne znam za upis jer to ni ne pise na sajtu,evo npr taj Kingston
http://www.kingston.com/datasheets/sd10vg2_us.pdf

a Sandisc ne mogu ni da nadjem na zvanicnom sajtu bas tu karticu koju vidim u prodavnici. Mislim na ovu iz ww prodavnice koja je na popustu.

samo vidim da je class 10 minimalna brzina 10 mb/s pa me zanima koju je najbolje uzeti od 64 gb. Godinama sam na 8gb kartici ,postalo je mucenje u poslednje vreme.

Evo baterije sa Pure X v10

uploadfromtaptalk1447792532928.pnguploadfromtaptalk1447792541877.pnguploadfromtaptalk1447792547764.png
dbfcc8529a0fc36bebcd5ec2256eb671.jpg

Baterija kao na stocku :smoke:

Poslednja izmena:
Momci ako moze mala pomoc? Sony xperia z2 iz mts,updete-ovan na lollipop 5.1.1 najnovija verzija,posle updetovanja sam odradio fabricki reset i sva podesavanja su naravno vracena na pocetak. kada sam pokusao da aktiviram mms i internet ,imao sam problem da downloadujem mms poruku koja stize sa podesavanjima i koja treba da se sacuva. bio sam u mts i uspeli su da mi aktiviraju internet ali nikako ne mogu da aktiviram i mms? da li se nekome desavalo i da li imate ideju kako osposobiti? u mts je pokusala i manuelno da unese podatke za koriscenje mms medjutim ne moze. hvala ...

Da, isto je i kod mene. Nije do telefona vec do mts a, ubacim vipovu karticu sve radi super dodje ona aktivaciona por odma, i net im je dosta brzi. Dok sam kod mtsa, morao manuelno da kucam ono za net, i aktivirao ga nekako, ali nije nesto. A dok poruku za mms nisam downloado jer nece.

Ne znam za upis jer to ni ne pise na sajtu,evo npr taj Kingston
http://www.kingston.com/datasheets/sd10vg2_us.pdf

a Sandisc ne mogu ni da nadjem na zvanicnom sajtu bas tu karticu koju vidim u prodavnici. Mislim na ovu iz ww prodavnice koja je na popustu.

samo vidim da je class 10 minimalna brzina 10 mb/s pa me zanima koju je najbolje uzeti od 64 gb. Godinama sam na 8gb kartici ,postalo je mucenje u poslednje vreme.
Jeste 10 zagarantovano ali na uhs1 imas sigurno write 20mb, na tim tako da kazem slabijim uhs 1 specifikacijama imas obicno upola write od read vrednosti.
Npr na trancendu koji sam pazario pise 45mb rated, ja dobijem ovako nesto:

07f531a914f8211f45b9ffa250ba77a0.jpg

Kartica me kostala 3k a posto je 64gb kod mene bila primarna stvar, ja nisam uzeo duplo brzu od 32gb za slicne pare.
4K snima super a to je za danasnje uslove dokaz da kartica je dovoljno brza, ako pitas prodavca recice ti svakojake nebuloze samo da ti uvali skuplju varijantu.

I da dodam nikada ne ocekujte rezultate poput onih na pakovanju, to su maximalne vrednosti a sama kartica je testirana sa profi opremom u specialnim uslovima.

Poslednja izmena:
Dex,posto je u istoj radnji od 32 gb isti tip koji si ti uzeo,znas li?
Aj baci nam link gde si uzeo.

^ i ja cu uskoro morati da uzmem 64Gb karticu.. a sto je najgore Z2 mi je prilicno ubio i to malo prostora na hardovima koje sam imao (fotografije i video).

Evo Joze, dobrý den :d

Upravo skidam ovu aplikaciju, deluje odlicno :) Xperia Themes Catalog

[YOUTUBE]dWo0G6h46Oo[/YOUTUBE]

Evo sad sam probao, odlicna je aplikacija.

Poslednja izmena:
Meni je dovoljno 32 gb a za 1200 din ta klas...dzabe.Moracu da je uzmem.
Dobry den Xperia CZ testira nase Xperie i pomaze nam da izaberemo najbolji model koji nam odgovara :D

Znaci ta za 2600 je dovoljno dobra,nema potrebe ici na Sandiskovu iz ww za 3000?

Poz drustvo,trebala bi mi mala pomoc od kirisnika z2,imam povoljnu varijantu za isti ali ima jedan mali problem.Na par mesta na ekranu je probila kao belicasta svetlost,tj vide se bele mrljice.Dali ce to da se siri ili ce da ostane na tome?

Znaci ta za 2600 je dovoljno dobra,nema potrebe ici na Sandiskovu iz ww za 3000?
Uzimaj i ne brini radi super, te price kako je sandisk ultra kvalitetan baci u vodu, svaki oem ima lose i felericne serije a desi se da i pored testiranja ona prosto rikne, ti kupujes novo bilo da je transcend, toshiba ili sandisk i imas garanciju, ja sa transcendom nikada nisam imao problema ama bas nikada.
Sandisk jeste kvalitetan ali precenjen, po performansama ti za sandiskovu karticu das i 30% vise para u odnosu na kingston ili transcend, e sad na tebi je sta hoces i mozes.
A to u ww mi je totalno nebulozno sandisk koja je po performansama tako kao transcend koju sam kupio. Sandisk je na popustu od 50% i kosta 2990, hahaha gde to ima :-D a trancend 4000 skoro, pa sami zakljucite, mora da na lageru ima sandiska samo tako, dobili po njizoj ceni pa aj da uvale.

Poslednja izmena:
Sabija baterija na ovom rxsw romu.
uploadfromtaptalk1448220600390.png

Pa klasika, tako je i meni na stocku. Nego, sta ti je sa signalom?

Takav mi je signal u kući stalno.Ne znam da li da se žalim mts-u, da montiraju baznu stranicu bliže meni :)

Došao neki softver apdejt pre nekoliko dana šta li je to?
I kako da uklonim notifikaciju?

Vrh Dno