Šta je novo?

Sony Xperia Z2

^ Koliko znam ako stoje sve 0 onda znaci da je otkljucan..

Bas tako, nemam zamerke na kvalitet u toku razgovora tj veoma sam zadovoljan zvukom.

Ko hoce moze da podesi i smooth eq za zvuk u toku razgovora (settings/call/equalizer)

Meni se kao membrana da se trese dok mi neko prica...kao distorzija,ne znam kako da objasnim...kao probusen zvucnik,a aparat je nov.
I da,zasto nece da mi menja ikonicu kada prebacujem sa gsm only na lte ili 3g,samo bleji isto i nista se ne desava?

Poslednja izmena:
Proradilo ovo za 3g morao sam da sa vipa skinem settings,ali problem sa zvucnikom ostao...kao da je prozukao..kad se cuje onaj lik na 1234,zavisi ko govori..ne znam sta da radim a vidim da se i drugi zale ovde na isto
Hahahahahahhahahaha nakaza,cackalicom po tom zvucniku blagim pokretima i brujanje nestalo,izgleda da se neka mini dlacica zalepila za membranu....uzas!
Sad radi ko 2xnov >:)
Resio na 2min... :-(

Poslednja izmena:
Covece,koliko stoco v232 drzi bolje bateriju nego bilo koji Cfw.
Bili su u pravu DeX i jos neko ko rece za ovu zadnju verziju da na njoj najdzuze drzi :) ;)

;-) jos kad iskljucis gps, da se zacudis koliko moze da izgura, a npr preko noci ostavis Stamenu :)) kidaaa :)

Pretpostavljam da nema razlike izmedju 200 i 232 u trajanju baterije?

Kernel date je 17 sept na 232 ako je stariji na 200 onda je moguce da ima razlike.

Kamera na poslednjem buildu je perfekcija,ocekujte semplove u 8 mpx,perverzija slike :D

Ma jeste, perfekcija :d

Solidna je i dalje ali ima razlika u softveru izmedju KK i LP.

Hsv mislis da su fotke bile bolje na KK?!

Moze on da misli sta hoce,nema govora o tome ;)

Nisam probao KK android na mom telefonu pa ne mogu nista da tvrdim ali ovako dok gledam stare semplove sa neta i ove novije.. ima manjih razlika u softveru. Ja sam kamerom veoma zadovoljan sto sam vec i napisao, snima ovaj fon i dalje solidne fotografije a ispucao sam ih vec oko 500 u raznim prilikama ;)

Poslednja izmena:
Jel moguce da iz mtsa bude fon 'NOV' ako je pre 2 nedelje uzet sa priinstaliranim 5.1.1 ?

Pa ne znam, ako gledamo na gsm areni, one testove, gde mozes da uporedis ono 3 telefona, ja msm da su tu slike sa kk z2, a kada uporedis sa z3, te slike tu, z3 daje mng jasnije, ali sad na LP kad pogledam, onako manja je razlika izmedju LP, na z3 i z2, od Kk, kad je tada radjeno testiranje. Msm to je neko vidjanje moje, da je ipak sa Lp pobojsano stannje kamere.

Kako nije poboljsano,naravno da jeste.Imam Z2 jos od prve verzije sofvera skoro i znam razliku,a imam oko sokolovo :D

Pa tako bi trebalo a i logicnije bi bilo.

Moguce je,ali ko zna sra rade oni mtsu.Mnogo telefona uzetih u zadnje vreme u Mtsu Z2ojki je imalo razne probleme,najcesce hardverske.

a kad sam ga upalio prvi x bio je na 45%, jel to koliko pamtim fabricki kao ne upaljen, ako je 45% baterije

Moj je bio oko 55, tako nst, kad je upaljen, i nadogradio sam ga valjda sa nekim od okoo 2oo mg updejtom preko wifija, nisam pogledao sa kojom verzijom mi je stigao. Inace of topic, izgleda da ce nam SanDisk otici u western digital za 19milijarde dolara kao i da ce soni kupiti kompaniju tosiba, tj deo onaj koji proizvodi sociva/optiku za kamere.

Moj je bio oko 55, tako nst, kad je upaljen, i nadogradio sam ga valjda sa nekim od okoo 2oo mg updejtom preko wifija, nisam pogledao sa kojom verzijom mi je stigao. Inace of topic, izgleda da ce nam SanDisk otici u western digital za 19milijarde dolara kao i da ce soni kupiti kompaniju tosiba, tj deo onaj koji proizvodi sociva/optiku za kamere.
Od tih akvizicija moze samo da im bude bolje ;-)
Nego mi nisu jasno nebuloze od Sony menadjmenta kako ce im biti 2016 presudna godina sto se tice mobilnih telefona... Sami su krivi za fail u 2015 god...znaci svesno su to napravili, kao i godinama los pp na super camera modulima.

Problemi tipa ne rade proximity semzori,pojavljivanje fleka na ekranu odmah nakon kupovine i slicno.
Meni licno nije jasno kako je tako povoljna cena za Z2 u Mtsu.

Ali stvarno rade neke cudne svari, znaci tamo ne rade *****i, ali opet, nzm sta rade kad pogledas sa strane, cudno, al sto rece neko, mozda ih i ne zanima toliko taj deo, vec se fokusiraju na nesto drugo, ali opet ni to nije nornalno, inace sam vido da ce kao iphone, kupovati od samsunga super amoled za buduce generacije, ali sa njihovim baterijama na super amoledu haha nzm sta ce biti

Pa cena je povoljna u mts-u jer su ocigledno imali zalihe kojih treba da se otarase a stigao im Z3 jos pre 12 meseci.
Z2 je kod nas postao popularan telefon tek ove godine.

Moj primerak je iz mts-a, sve radi normalno, nema hardverskih problema, telefon je potapan u reku (jednom i slucajno ispao u vodu) a pokisao je na trcanju bar 5-6x ;)

Poslednja izmena:
Ekran mi je na gornjoj strani onako kao da svetlost neka izbija iz onog dela gde se zavesava ekran, to se vidi kad pogledas pod kosinom, tj kad ekran stavis na sto, pa gledas onako malo iznad njegovog nivoa, jel tako i vama? To je jedino mozda sto sam primetio a na prvom nisam uocio?

Meni je iz svih uglova isti prikaz,nista izbija,perfektan displej.

Meni je sve do jaja osim zvucnika de ide uvo u toku razgovora, ja se samo nadam da je do kernela ili nekog audio drajvera za zvuk na 5.1.1...jer kad pustim muziku ili nasnimljen glas na taj zvucnik (uz pomoc app sa marketa earpeace) se cuje sve do jaja bez distorzije...

^ jesi probao da aktiviras smooth equalizer za zvuk u toku razgovora? Mada meni je i na normal zvuk uglavnom odlican, ako je signal los onda naravno dolazi do pada kvaliteta.

Inace uz eq. na normal zvuk je sigurno za 15-20% glasniji od smooth. Taj normal moram da smanjim za 2-3 ''stepena'', u sobi npr se cuje kao utisan spikerfon :d a smooth drzim na 80-100% jacini zvuka.

Vrh Dno