cannes
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.06.2013
- Poena
- 170
Hvala i ja mislim da je tako,jos ako ima neko neki zakljucani da potvrdi^ Koliko znam ako stoje sve 0 onda znaci da je otkljucan..
Hvala i ja mislim da je tako,jos ako ima neko neki zakljucani da potvrdi^ Koliko znam ako stoje sve 0 onda znaci da je otkljucan..
^ Koliko znam ako stoje sve 0 onda znaci da je otkljucan..
Bas tako, nemam zamerke na kvalitet u toku razgovora tj veoma sam zadovoljan zvukom.
Ko hoce moze da podesi i smooth eq za zvuk u toku razgovora (settings/call/equalizer)
Jel moguce da iz mtsa bude fon 'NOV' ako je pre 2 nedelje uzet sa priinstaliranim 5.1.1 ?
Od tih akvizicija moze samo da im bude bolje ;-)Moj je bio oko 55, tako nst, kad je upaljen, i nadogradio sam ga valjda sa nekim od okoo 2oo mg updejtom preko wifija, nisam pogledao sa kojom verzijom mi je stigao. Inace of topic, izgleda da ce nam SanDisk otici u western digital za 19milijarde dolara kao i da ce soni kupiti kompaniju tosiba, tj deo onaj koji proizvodi sociva/optiku za kamere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari