Šta je novo?

Sony Xperia Z2

12226658_945719892148866_868468278_n.jpg samo kad se gleda pod uglom, kad gledas normalno u fon sve je oke ,mada i ovo se ne vidi ,ali sam hteo cisto da proverim ima li neko da zna nesto o tome. Da nije slucajno menjan ekran, pa da nije dobro ubacen, sammim tim da u neku ruku i ne bude vodootporan ,da se ne zezam sa vodom samo zbg toga.

^ jesi probao da aktiviras smooth equalizer za zvuk u toku razgovora? Mada meni je i na normal zvuk uglavnom odlican, ako je signal los onda naravno dolazi do pada kvaliteta.

Inace uz eq. na normal zvuk je sigurno za 15-20% glasniji od smooth. Taj normal moram da smanjim za 2-3 ''stepena'', u sobi npr se cuje kao utisan spikerfon :d a smooth drzim na 80-100% jacini zvuka.

probao, sta god da stavim mi je isto.

Pogledajte prilog 183803 samo kad se gleda pod uglom, kad gledas normalno u fon sve je oke ,mada i ovo se ne vidi ,ali sam hteo cisto da proverim ima li neko da zna nesto o tome. Da nije slucajno menjan ekran, pa da nije dobro ubacen, sammim tim da u neku ruku i ne bude vodootporan ,da se ne zezam sa vodom samo zbg toga.
Manje vise normalno za ekrane koji nisu amoled, mada je kod tebe malo gore. Sve zavisi kako ti zapadne

12202205_945753015478887_571847746_n.jpg Inace zato gura 9h haha, oko 30h od punjenja.
Pa to me zanimalo bilo koje misljenje cisto da ono,nije neki feler. Ali ako se desava tako tu i tamo okej oonda

Pogledajte prilog 183803 samo kad se gleda pod uglom, kad gledas normalno u fon sve je oke ,mada i ovo se ne vidi ,ali sam hteo cisto da proverim ima li neko da zna nesto o tome. Da nije slucajno menjan ekran, pa da nije dobro ubacen, sammim tim da u neku ruku i ne bude vodootporan ,da se ne zezam sa vodom samo zbg toga.
Jeste malo vise nego obicno ali nije katastrofa. I kod mene je gore malo jace svetlo ali se takodje vidi samo pod uglom i to ne na svim bojama.

Batak upravo tako, ne na svim bojama i ja sam proveravao. Bas na ovo zeleno se vidi dok npr na nesto drugo nema.
Blue, mozda bi i meni da nisam sa zadnjih 10 posto prebacivao 200 fajla preko blututa i bio na netu, ali i ovih 9h sam prezadovoljan. Plus pre dan, dva skidao sam neke gluposti i nesto je krenulo opasno da mi crpe bat, jedva 5h sot, i onda sve pogasioo, pobrisao i evo ga, 9h, impressive. :D

Ne opterecuj se, nista nije savrseno. :)
Nego, kako stojite sa uptime-om? Koliko je najvise izdrzao bez restarta?

uploadfromtaptalk1446936631813.png
Evo kod mene trenutno, purex v8 rom.

Nije lose,mada ni v8 nije bas stabilna.Meni se desavalo da mi telefon upadne u bootloop sa tom verzijom.

Meni nikakav problem već duže vreme,stable as a rock što se kaže :)
Ništa ne diram do izlaska 6.0, toliko sam zadovoljan telefonom.

Isto tako se i meni vidi na Z Ultra samo sa desne strane, isto ima taj jedan delić gde manje svetli, tako da je verovatno normalno.

Kupio bih ovaj telefon za gospođu.Koja im je cena novih,a koja polovnih?Ako ima neko da preporuči nekog pouzdanog prodavca,bio bih mu baš zahvalan.

Ne nađoh ih nigde na oglasima za 300€ [emoji50] [emoji50]

300e su primerci sa mts mreze, stari 1 dan. Evo i u poslednjih mesec dana sam video 3-4 takva primera ovde na forumu, a i u MS oglasima, telefoni su prodati za 300-310e.

A imas ljude sa foruma koji su jos pre 2-3 meseca kupili Z2 za oko 300e (ortak jednog clana nov Z2 sa mts-a uz'o za samo 290e i to pocetkom avgusta). To je zato jer je Z2 bio dosta povoljan u mts-u, cak za 20k din jeftiniji od m8/g3/s5 u istom paketu. Onda su mnogi uzimali za dinar ili za neku sicu pa im se isplatilo da prodaju za 300e sto i nije daleko od realne cene, i za Z2 a i za ostale 2014 telefone iz te klase.

A na KP kod preprodavaca je nesto skuplji.. al' ako cemo tako onda moze da kosta i 800e (koliko je do skoro kostao Z1 u CT-u :d :d). Ako tako gledas cene onda Xperia M2 kosta 300e.

Poslednja izmena:
U svakom slučaju,ako neko ima da ga proda po ceni od oko 300€,nek se javi.

Evo nasao sam ti jedan Z2 star 3-4 meseca sa mts-a, garancija, prodavac 26/0 skor.. videces opis oglasa na pp, deluje kao cist oglas i odlicna kupovina za te pare.

Poslednja izmena:
Sta sam vam reka,perfekcija od kamere na zadnjem sw buildu. 8 mpx maunal mode

Pogledajte crop :smoke: :smoke: :)

Evo malo baterije sa laganijim koriscenjem. Sync on, mreza auto, vecinom slabije osvetljenje.
a4bd285b927f10c7d26f4c9fa9043880.jpg

48e61ef5bb51548f56877eb0b9cd2a96.jpg

eb3712c8bd2d540cd590692410f8ea2b.jpg

Koliko si imao ukupno up time ovde?

Ova tema definitivno treba da se zove: Cudim se, Z2 mala potrosnja baterije :-D

Cudo je kada iskljucim gps, cak i kada je sve ostalo je na on wifi,mobile data, sync...zaista malo crpi.

Display na poslednjem mestu :-D doduse tek mu je 30min sot>a

078b1c2ff5316bb3cdd50143d6697261.jpg

Poslednja izmena:
Mobile radio active bug :)

Nemas dokaz, celu noc je bio na mobile data ;-)
Nego treba mi neki log cat ili kako se zove da pratim wakelocks?
Neki koji malo drnda bateriju onakko pro app :-D
Šta će mi dokaz, sam si rekao da je celu noć bio na mobile data, zato i imaš takvu statistiku :)

Vrh Dno