^ jesi probao da aktiviras smooth equalizer za zvuk u toku razgovora? Mada meni je i na normal zvuk uglavnom odlican, ako je signal los onda naravno dolazi do pada kvaliteta.
Inace uz eq. na normal zvuk je sigurno za 15-20% glasniji od smooth. Taj normal moram da smanjim za 2-3 ''stepena'', u sobi npr se cuje kao utisan spikerfon :d a smooth drzim na 80-100% jacini zvuka.
Manje vise normalno za ekrane koji nisu amoled, mada je kod tebe malo gore. Sve zavisi kako ti zapadnePogledajte prilog 183803 samo kad se gleda pod uglom, kad gledas normalno u fon sve je oke ,mada i ovo se ne vidi ,ali sam hteo cisto da proverim ima li neko da zna nesto o tome. Da nije slucajno menjan ekran, pa da nije dobro ubacen, sammim tim da u neku ruku i ne bude vodootporan ,da se ne zezam sa vodom samo zbg toga.
Jeste malo vise nego obicno ali nije katastrofa. I kod mene je gore malo jace svetlo ali se takodje vidi samo pod uglom i to ne na svim bojama.Pogledajte prilog 183803 samo kad se gleda pod uglom, kad gledas normalno u fon sve je oke ,mada i ovo se ne vidi ,ali sam hteo cisto da proverim ima li neko da zna nesto o tome. Da nije slucajno menjan ekran, pa da nije dobro ubacen, sammim tim da u neku ruku i ne bude vodootporan ,da se ne zezam sa vodom samo zbg toga.
Pogledajte prilog 183818 Inace zato gura 9h haha, oko 30h od punjenja.
Pa to me zanimalo bilo koje misljenje cisto da ono,nije neki feler. Ali ako se desava tako tu i tamo okej oonda
Isto tako se i meni vidi na Z Ultra samo sa desne strane, isto ima taj jedan delić gde manje svetli, tako da je verovatno normalno.Pogledajte prilog 183803 samo kad se gleda pod uglom, kad gledas normalno u fon sve je oke ,mada i ovo se ne vidi ,ali sam hteo cisto da proverim ima li neko da zna nesto o tome. Da nije slucajno menjan ekran, pa da nije dobro ubacen, sammim tim da u neku ruku i ne bude vodootporan ,da se ne zezam sa vodom samo zbg toga.
Oko 300 idu stari jedan dan sa mreze.
350e,minimum
Nemas dokaz, celu noc je bio na mobile data ;-)Mobile radio active bug![]()
Koliko si imao ukupno up time ovde?
Šta će mi dokaz, sam si rekao da je celu noć bio na mobile data, zato i imaš takvu statistikuNemas dokaz, celu noc je bio na mobile data ;-)
Nego treba mi neki log cat ili kako se zove da pratim wakelocks?
Neki koji malo drnda bateriju onakko pro app :-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari