Nema na sajtu.Dosao z5 u mts. Tj moze da se naruci.
VIP, sta reci.dejan87dex -
ja moj dobio u VIP-u, pretpostavio da je normalno da punjac bude 0.7A zbog one price od ranije kako je "opasno" puniti mobilne jace od 1A ..
Vip, jeebeni. pre par dana kad sam potpisivao za G3, decko ispred mene oce G4 i ova mu ladno kaze da imaju "jedan al bez baterije je" .. sta oni tamo rade i kako kasape telefone, pitaj boga. Osecam da kad im neko vrati telefon koji je fabricki neispravan posle 2-3 dana koriscenja, da ga oni samo vrate na policu. Dobro je da nisam nasao fotke u galeriji na G3jci ..
Ali zato kad prodje malo vremena eto ih na oglasima za lepe pare.Cene su užas kao i uvek...Mogu da zamislim koliko će da napucaju nexuse kada se pojave...
![]()
Da li ima jos Z2ojke u Mts-u?
Inace,bedak sa mojim Z2,izgleda da DRM Restoracija kljuceva ne radi na 5.1.1,nisu mi slike iste kao do 5.0.2,bem mu,a kamera mi je jedna od najbitnijih stavki na fonu.![]()
Nisi razumeo. Menja on sam ali mozes dodatno da posvetlis/potamnis ako ti ne odgovara kako automatika odredi.Pa fora je bas u tome da ja mogu menjati to onda nije ni potrebna opcija. Beskorisno.
Inace vezano za ono da l ima jos Z2ojki u mts, pa diskutabilno, narucili , tj poslao zahtev pre par dana, jos nista se ne desava, mozda su ih rasprodali, dosta smo ih iskupovali haha.
Ovaj z2 postaje ono što je bio lg g2... Sve više ljudi ga kupuje...![]()
WTF ako ti je stock os? Sta ti sve drzis instaliranoMeni oko 300 mb free otprilike, šteta što ne puni ram do kraja, ovako tih 300 bleji bezveze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari