Šta je novo?

Sony Xperia Z2

dejan87dex -

ja moj dobio u VIP-u, pretpostavio da je normalno da punjac bude 0.7A zbog one price od ranije kako je "opasno" puniti mobilne jace od 1A ..

Vip, jeebeni. pre par dana kad sam potpisivao za G3, decko ispred mene oce G4 i ova mu ladno kaze da imaju "jedan al bez baterije je" .. sta oni tamo rade i kako kasape telefone, pitaj boga. Osecam da kad im neko vrati telefon koji je fabricki neispravan posle 2-3 dana koriscenja, da ga oni samo vrate na policu. Dobro je da nisam nasao fotke u galeriji na G3jci ..
VIP, sta reci.

[Qualcomm Official Certified]Tronsmart TS-WC3PC 3 Ports Quick Charge 2.0 VoltIQ Wall Charger for Samsung Galaxy S6 LG G4 Xiaomi
http://www.aliexpress.com/item/Qual...arge-2-0-VoltIQ-Wall-Charger/32367514591.html
(from AliExpress Android)

Rusi pricaju da je ovo dobar punjac. Samo nisam siguran da su ovi portovi istiniti,navodno jedan je qc 2.0 ostala dva su obicna. Svakako super stvar ali nikako da narucim.

Inace ova radnja samo prodaje tu marku,valjda su oficijelni dileri

Poslednja izmena:
Cene su užas kao i uvek... :) Mogu da zamislim koliko će da napucaju nexuse kada se pojave... :D

Opet sony fail-uje jer je ostavio "celo i bradu" i nije promenio dizajn koji je LG uveo tako jednostavno a efikasno. Trenutno najmanje bezel-e ima LG a najvece Sony. Jedna jedina stvar koja me nervira kod Z2 je toliko veliko celo.

Zasto li ne ubacuju xenon blic, sa ovim led glupostima, nema niceg dobrog. A bas kad su najavili z5 mislio sam da ce staviti. Ali ono, nista, i da, mogli bi telo smanjiti, tj povecati iskoriscenost.

Jel ima ovde auto osvetljenje?
Posto auto brightness mogu menjati po volji.

Pa mozes da menjas nivoe auto osvetljenja ako ti ne odgovara kako on proceni.

Pa fora je bas u tome da ja mogu menjati to onda nije ni potrebna opcija. Beskorisno.

Vredi li uzimati preko Telekoma,i u kojoj komb se najvise isplati,meni treba preko1.5gb i oko500 min,u komb sa boksom nemam mogucnosti iz nekih drugih razloga...

Pitao sam vec jednom.. sta koristite od onih ekvilajzera za zvuk u toku razgovora? Nalaze se - settings/calls.
Ja menjam izmedju normal i smooth, ovo drugo podesavanje je delimicno u skladu sa nazivom i ok je, mozda je malo tise od Normal. Bright izbegavam.

Aj ko proba neka napise utiske.

Meni stoji na normal, ostalo sve pogaseno i zvuk je odlican u vecini slucajeva.

^ Probao sam sva 3 podesavanja uz nekoliko poziva.. bright stvarno malo smeta usima ali verovatno moze da bude koristan za starije ljude (sa ostecenim sluhom i sl).

Smooth i Normal su vise nego solidni, ostavio sam ipak smooth. Normal je nesto glasniji i na max. jacini podseca na utisan spikerfon :)

Evo malo zezanja sa fireworks modom (SS 0.8s, ISO 50, 8MP)

Inace vezano za ono da l ima jos Z2ojki u mts, pa diskutabilno, narucili , tj poslao zahtev pre par dana, jos nista se ne desava, mozda su ih rasprodali, dosta smo ih iskupovali haha.

Ovaj z2 postaje ono što je bio lg g2... Sve više ljudi ga kupuje... :)

Inace vezano za ono da l ima jos Z2ojki u mts, pa diskutabilno, narucili , tj poslao zahtev pre par dana, jos nista se ne desava, mozda su ih rasprodali, dosta smo ih iskupovali haha.

Naravno da ih ima ,meni juce stiglo dva komada .Obicno im treba oko 5 dana od narucivanja do isporuke.

Mrzi vas napisati jednu rec pa da mi pogadjamo sta to znaci :eyebrows:
Koliko je vama RAM-a slobodno? Posto meni oko 1000 mb

Meni je gotovo uvek 1.3gb, ne opterecuj se time ;-)

Meni oko 300 mb free otprilike, šteta što ne puni ram do kraja, ovako tih 300 bleji bezveze.

Meni oko 300 mb free otprilike, šteta što ne puni ram do kraja, ovako tih 300 bleji bezveze.
WTF ako ti je stock os? Sta ti sve drzis instalirano :) tu ti svaka app kesirana u ram ;-) ili imas neki kuvani rom? Slazem se, sve treba biti kesirano u ramu, tako je OS jako brz, a z2 ima dobru ddr3 memoriju.
Jedino sta bih zamerio je interna mem, da ima 32gb bilo bi sve ok. Ovako imam 3gb slobodno a imam oko 100 app i 5 ili 6 igrica, koje tek tako imam instalirano :p

I da podsetim ako zatreba nekom, juce sam odradio update recovery, i zaglavio je u cwm, sa leve strane pored sim kartice je jedno malo crveno dugme to je zapravo hardverski taster za on/of ima master funkciju, samo tome sluzi, znavi kad je botloop ili nesto tog tipa obavezno pritisnite to dugmence da ugasi fon.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno