Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Nije to nije ništa novo, postojalo je još na 4.3 Androidu, a Xposed moduli koji omogućavaju istu stvar postoje ko zna od kad... Kasnije je Google izbacio to iz KitKat - a, a sada ga je ubacio opet.

Znam ali je bar vracena ta opcija, ne znam ni zasto uklanjaju neke opcije koje su kroz logicne pa posle vracaju. Tako ce verovatno i silent mod da vrate u 7.0 verziji i kao vrh, vidite sta smo vam omogucili :d

Živo me zanima hoće li rešiti update problem, koji su pustili da se samo pogorša.

M bio mozda mogao da koristim bez ruta, jos ako dodaju neke sitnice uz M, definitivno bih ostavio sve stock.
I sta se desilo sa Androidom, zar nisu 4xxx vukli dve god, sta je sad ovo svake god navodno major upgrade. Ovaj M je mogao biti 5.2 a u 6 su mogli da upakuju ozbiljne sw mogucnosti, unapredjenja.

Poslednja izmena:
Još da ima nešto protiv reklama...........

Google je sam smanjio i sam, zato Z5 stiže s manje.

Slucajno apdejtovah Music app.. uklonili su staru (dark) temu i sada je tu samo neka nova bela (verovatno naznaka kako ce izgledati njihove aplikacije sa 6.0 androidom).

Sta znam.. navikao sam na onu dark temu mada ni ova ne deluje lose. Samo mi nije jasno kada ce konacno popraviti ergonomiju plejera, aj neke stvari i mogu da prodju ali su audio settings i ekvilajzere bas ''sakrili'', te opcije moraju da budu mnogo dostupnije. Ja ih ne koristim cesto, slusam sa flat eq ili bass pojacavam 1-3 (u zavisnosti od zanra) ali te opcije prosto moraju da budu lako dostupne.

Nego, kako se pokazao taj poslednji apdejt? Da li je autonomija bar malo bolja, ima li nekih razlika u brzini itd? Ili je to samo sigurnosna zakrpa.

TrackID update (4.3.B.1.3) adds lyric search

Poslednja izmena:
Uzeo sam da radim flash od .232, izbaci mi FSC script is found, do you want to use it?

A u log stoji Warn - File simlock is ignored

Šta radim s tim, treba da odštikliram simlock pri biranju za flash?

Ja sam sve sa extenzijom *.TA izbacio iz ftf-a kada sam pravio prerooted i flesno bez problema.
Nisam radio flash iz preko flashtoola ali da jesam exclude ova 3 fajla.

Prilozi

• Firmware.jpg
    Firmware.jpg
    182 KB · Pregleda: 86
Poslednja izmena:
To pitam, dakle to odštikliram, i flash.

Šta su ova dva CUST i FOTA-reset?

Poslednja izmena:
Ne bih znao.
Procitao sam negde da flash tool preskoci flesovanje ta 3 *.TA fajla
ali za svaki slucaj ih neflesujem.

Ako nisi dirao TA patticiju tj nisi otkljucao bl, nemas potrebe to da flesujes.

Joel koji to program kotistis za prerooted?

Poslednja izmena:
E ovo sam cekao godinama.. pljusti jbna kisa a opusteno snapshotujem sa telefonom :)

Snimih dosta 4k i 720 slo-mo videa, ispuc'o bar 40-ak fotki.. telefon mokar skroz a mene zabole :)

Koristio sam google cameru (15 i 20MP), mrzelo me da bilo sta menjam po ovoj kisi a ta app. omogucava i AF i touch to focus istovremeno. Video sam snimao sa stock sony app. jer jedina podrzava 4k i timeshift.

Ocistio ove flapove bili zaprljani, sada dihtuje dobro

Nahvatala se prasina ili..?

Ma da, prljavstina plus od znoja, jos ako kao ja ga furas bez futrole to se desi sigurno.
Bilo leto i eto, cuda.

Baš dobro radi 232. Ne znam samo da li će uskoro biti bugfix za Stagefright 2.0, nadam se da hoće.

2587b606d829ceef1ea787e60048eb19.jpg

Pronadjite sta fali na slici :-D
Ljudi ovo se cesto desava, na par dana nestanu one opcije pri vrhu na launcheru, ima li neko resenje?
Smara me vise...

Meni je ovaj Existenz Premium 3.5 vrh,baterija odlicno traje,lepo je ociscen,ima dosta opcija u status baru za modifkacije,zvuk radi na oba zvucnika itd itd...

Moguće, ja sam stock, ne dešava mi se.

Meni je ovaj Existenz Premium 3.5 vrh,baterija odlicno traje,lepo je ociscen,ima dosta opcija u status baru za modifkacije,zvuk radi na oba zvucnika itd itd...

Ok je,ali status bar lag me je ubijao,samo zato sam ga promenio.
Rekao je da ce u v4 biti ispravljeno pa cekam da izbaci da probam.
Za sada sam na purex i radi odlicno,jedino ima manje opcija za stelovanje od existenz :)

Uh, lag sa status barom je uzasan. Ono je prosto neupotrebljivo.

Evo ga purex, odličan rom :)
uploadfromtaptalk1444598140256.png

Skinuo sam rom 5.1.1 oznake D6503_23.4.A.1.232_CE.Da li je to za nase podrucje?Ako nije,moze li neki link u inbox gde da skinem za Evropu,da ne dobijem neke hijeroglife :D?

Nazad
Vrh Dno