Poenta, z2 da se koristi out of box, op da se tvikuje (samo moje mišljenje)
Imas u power meniju screen recording opciju pa bi mogao da snimis kako je to tastatura "spora" mada licno mislim da izmisljas..Jesi li imao lag sa not barom na Existenzu? Ja flesnuh nocas stock 1.200 pa cu da vidim. Za sada vidim da je tastatura isto spora.
Meni je tastatura odlicna, mada Googlova nije losa al opet previse je light.
Jesi li imao lag sa not barom na Existenzu? Ja flesnuh nocas stock 1.200 pa cu da vidim. Za sada vidim da je tastatura isto spora.
Sitne izmene, i bitan patch za Stagefright rupe.Batak batali ti telefone jedno vreme :smoke:
Ovaj apdejt sta donosi?
SmartKeyboard Pro je najbolja ko kuca bez predikcije (po defaultu je uključena).Swiftkey, uh.
Glomazno, pretrpano, odvratno. Navikao sam da kucam pa mi predikcija nije korisna. Ova stock Google mi je odmor posle Swift.
Xperia keyboard reci pamti sve na account, sony naravno ;-)Kakvo podešavanje? [emoji23]
Ja podesio pre 3 ili 4 godine (koristim je od kad se pojavila skoro)
Povezana je sa mojim account-om i kad promenim rom, samo ukucam to i sve je tu, sav moj rečnik koji je naučila.
Da ne pričam pošto koristim modovan SwiftKey koji ima 120 tema u sebi. [emoji41]
Ko ti kriv kad pijancis. :d^ pamti ali meni to nije uvek prakticno, mozes zesce da se izyebes ako kucas u brzini. Ili pijan :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari