Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Kontakti su mi na Sim kartici.
Mts sam. Trazio sam preko poruke da mi se automatski podesi ali nista nije stiglo.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/podesavanje-telefona.563.html
Preko toga linka sam namestio internet. Gde pise Manuelno podešavanje Android mobilnih uređaja, pa Pristupna tačka: gprswap to sam namestio preko podesavanja. Imam beskonacni, sporiji internet i sada me zanima da li je ovo ispravno ovako namestiti?
Ce mi napraviti dodatne troskove ili je tako dobro, posto sada imam 3G? Hvala na odgovoru unapred.

bolje stavi gprsinternet i obriši proxy, bolje će ti raditi net. neće biti naplaćen u svakom slučaju.

Kako je meni sam potrazio internet podesavanja za grps, nikakve poruke nisam dobio sam se konektovao i snimio telenor podesavanja..

ROM ima u sebi podesavanja. Kada ubacis karticu on prepozna koja je mreza.

Samo sto verovatno nikada necu imati priliku da probam MX4 Pro/X5.. a realno to su telefoni koje u sustini i jedva cekam da probam, bas zbog zvuka, sve ostalo nema sta posebno da me zainteresuje jer su poboljsanja mala iz generaciju u generaciju a probao sam vecinu poznatijih telefona.

MX4 Pro počisti sve sa jačinom izlaza, auu:

Sad i ja jedva čekam da čujem negde ovo čudo.

ROM ima u sebi podesavanja. Kada ubacis karticu on prepozna koja je mreza.
Ok ima smisla nego nervira me postoji apn koji ne mogu obrisati neki euinternet...wtf
Zanima me koji program koristiti za brisanje bloatware app, ove glupe sto dolaze uz sony, tipa News from social life, lifeblog... moram imati rutovan fon?
I ako mozes na pp mi posalji link za krekovane app gde je najveca baza ili neki black market ;-)

Poslednja izmena:
Te sonijeve aplikacije sve možeš disable-ovati bez root-a.

Ideš u settings/apps/all i tu klikni na aplikaciju koju želiš pa onda na disable.

Ako se telefon rutuje onda ne dobija ota update npr rutujem 5.0.2 ja necu dobiti kada izadje 5.1.1?

mislim da se dobija ali ne mozes da ga instaliras.

Na Z1 sam sa 4.3 na 4.4 uradio OTA, naravno u tom procesu se root pokarabasio ali prelazak je prošao.
Trenutno mi nudi 5.0 ali ja čekam 5.1.

E ovo mi nie jasno ova Stamina je soni resenje za ustedu baterie, a poredvtoga stoji i low battery mode? Wtf dva resenja... Jel pored Stamine treba i taj loe battery mode da se podesi?

Kapiram da Sony nije mogao svoje resenje za ustedu da ostavi a Google resenje da prikrije, ali mogli su to malo da srede bolje. Na 10% deluje ok :)
61580d004b444538c7d923e579d3d0d7.jpg
[/IMG]

Poslednja izmena:
Low battery mod ti je neki ultra saving mod gde imaš samo poruke pozive i možda još neku glupost.

Stamina radi nonstop a low battery se aktivira kad padne na neki procenat

I proveri da li sa root gubiš drm ključeve, da ne pokarabasiš kameru. Vidi metodu sa kojom se to ne gubi.

Kupio sam Z2 danas,vidim da ste zadovoljni Mocolo staklima,jel moze neko ko je kupio i ko je zadovoljan da okaci link sa aliexpressa ili odakle je vec kupio? I dock da li je ok da kupim sa alija,oko 5 evra su cene.

Kupio sam Z2 danas,vidim da ste zadovoljni Mocolo staklima,jel moze neko ko je kupio i ko je zadovoljan da okaci link sa aliexpressa ili odakle je vec kupio? I dock da li je ok da kupim sa alija,oko 5 evra su cene.
Imaju baš svoju radnju na aliju, kucaj mocolo z2 tempered glass i onaj sa najviše ocena uđeš, ne možeš promašiti :) Na fonu sam pa ne mogu da tražim sad, ali lako ćeš se snaći. Za dock ne znam, ja koristim samo magnetni kablić

Sa rootom dobijas Ota ali ne prolazi. Moras da flasnes vec rootovan zip. Ima neka zezanja sa otklanjanjem recovery i isključivanja supersu ali ne znam da li funkcioniše posto se danas pojavilo. Ako radis root sa kingroot što je i najlakše, ne gubiš drm kljuceve

kakav je oleophobic premaz na tam mocolu ? da li prst klizi kao na orginalnom staklu ili.. ?

meni treba za mi4.. ali vidim u pakovanju za mi4 nema nalepnica za kameru dok kod nillkina ima. steta sto je nillkin skoro duplo skuplji. *** sta je tu je :)

Imaju baš svoju radnju na aliju, kucaj mocolo z2 tempered glass i onaj sa najviše ocena uđeš, ne možeš promašiti :) Na fonu sam pa ne mogu da tražim sad, ali lako ćeš se snaći. Za dock ne znam, ja koristim samo magnetni kablić

Kad budes imao vremena samo mi potvrdi jel sam dobro nasao
http://www.aliexpress.com/item/Mocolo-Back-Glass-For-Sony-Xperia-Z2-L50w-Back-Side-0-33mm-2-5D-Round-Edge/32224768996.html

I koliko si platio kuriru,ako si platio?:D

Poslednja izmena:
Hvala :)

Molim jos nekoga ko je kupio dock da se javi,sa alija neki najbolje:D

Ja sam uzeo Nilkin odlican je 2komada u pakovanju,:)

Nego i dalje su cudim koji to mozak u Sony_u je mogao da za bateriju od 3200mah odredi punjac od 1500mah ejjj pa lumia je imala punjac od 2A!! A baterija na 1020 je 2000mah za malo jace od sata baterija puna a ovaj Z2 se puni skoro 3 sata....

Vrh Dno