Ladno opet imaju. U paketu od 2 crvene mesecno kosta 23.5k din, tesko da postoji bolja ponuda kod nas kada su operateri u pitanju..
A ta prica oko kamere.. samo izbegavati superior auto mod i to je to. Stvarno mi nije jasno zasto se stvara tolika drama, pa na 3 god. starom telefonu takodje imam taj brljavi SA mod koji bukvalno nikada nisam koristio (osim za kraci test) a u klasicnom auto modu uz nekoliko osnovnih podesavanja i max. 5 sekundi vremena imam brdo (silne gigabajte) super fotografija cak i sa tom matorom xp kamerom, postavljao sam sve u odgovarajucoj temi.
SA mod sam bira izmedju nekoliko nacina fokusiranja i cak 64 predefinisane scene, nekoliko opcija za blic, wb.. sve to stvara kupus od fotografija, posebno kada ima malo svetla, taj mod postoji odavno na xperiama i niko ga nije koristio (doduse zvao se drugacije) pa su onda preimenovali u ''superior auto'', dodali jos opcija koje reguluse i eto haosa, sami sebe su osakatili jer ostali uopste nemaju takav full auto mod sa brdom nepotrebnih scena a u dosta testova se puca bas u SA.
Naravno da Z2 kamera nije najbolja na trzistu ali je sasvim solidna, kao i one na Z1, kompaktima i Z3, sve je to isti hardver (aj Z3 imaju malo sira sociva) i veoma slican softver.