Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Ja cu za vikend na 4.4.4 existenz :D J**es lolli. Dok ne dodje 5.1.1, nema od ta posla nista

Za 4.4.4 su i Mwalker i Existenz puniji modova,skinova raznih,temi,brdo podesavanja u Xposed za KitKat.

Nikola na kom si romu,Moonwalker 5.0.2?

Ma bio od sinoć, ali bokte al' taj rom ima problema :D jeste da sam ga opteretio ( skidao je 60ak app odjednom), ali tako je sa svakim nijednom nije stucnuo stock, ovaj poludeo skroz, morao sam force reset 2x. Existenz je bolji 10x ali sačekaću 5.1...inače je l može direkt sa 5.x na 4.4 npr na existenz? Ili moram ftf pa onda flash existenza?

Mozda moze,nisam probao.Prebaci za 4.4.4 verziju na memoriju telefona,idi na opciju Clean to install new rom i onda probaj da flesujes.Ako ne uspe zaglavicete ti se pri paljenju u bootloop i onda moras flashtool i sve ispocetka. :)

Kopkaš me da stavim taj.... Kojim postupkom si išao?

Kopkaš me da stavim taj.... Kojim postupkom si išao?

Vratio na 4.4.2-->root-->dualrecovery i onda flash. Ima aroma instaler, brdo stvari da izaberes. Sto je glavno, imam dark temu pa podseca na cm. Ubacen xposed, radi kao sat. I instalirao onaj flat style modul pa imam obojen notif i navbar shodno aplikaciji. Dosta podesavanja u romu preko xperia xposeda i existenz je ubacio neka podesavanja. U odnosu na LP, progledao sam. One animacije su me smorile, isprva su lepe ali vremenom udave. Ako te nesto konkretno zanima, pitaj.

Aj piši na pm kako da lupim root na 4.4.2 tj koji su verziju flesovao ( .xxx)...

Nikola skini Z2 lockedboooader od Nuta i raspakuj na desk na kompu.Kad si vec instalirao tj vratio 4.4.2 povezi komp na usb,ukljuci usb otklanjenje gresaka i klikni na onaj raspakovani z2 lockedbootloaders install fajl.Imas 5 ili 4 opcjje,ti izaberi opciju 3(to ti je i root i recovery odjednom i to je to.

Glupi Windows 8.1, djubre raspalo. Adb crko, ne mogu nadjem gde je greška, nikako da rutujem... Sad moram palim drugi komp, bokte..

Zato je sedmica majka,sve radi provereno na njoj ;)

I uspeo sam preko 8.1 ne znam ni sam kako...evo me na existenzu,ok je,ima previše podešavanja ne mogu se snadjem
Preporuke za neke module za xposed?:)

Poslednja izmena:
Dzaba mi to kad ne znam kako izgleda :) mnogo mi sporo prebacuje boje,i navigation bar boji iako necu,a ako isključim on ostane crn na početnom ekranu iako treba da bude transparentan..

Dzaba mi to kad ne znam kako izgleda :) mnogo mi sporo prebacuje boje,i navigation bar boji iako necu,a ako isključim on ostane crn na početnom ekranu iako treba da bude transparentan..

Ja sam za navbar stavio style tinted i svidja mi se. Status bar bude u boji gornjeg dela app, a navbar u boji donjeg dela app :)

I skrolujem na chromeu i on mi menja bolje, ma daj :)

Decaci sta sam vam pricao za romove za 4.4.4 :) Puno su modifikovaniji,ispeglaniji,mozes da tvikujes do mile volje :)
Mislim da je cak Moonwalker 2.4 za 4.4.4 jos bolje uradjen od Existenza ;)

Ja za sad zadovoljan sa existenzom 4.5
Evo ide ss bat
b19ebc0605b01399d27b5e2e87c4b26b.jpg
9cd93a5acfb90e6fe174a7485e334095.jpg
df2b72feae6ea022ed7fbdf9b03bd7f0.jpg
3f87fca528f9c682daa820fbd36a9d86.jpg
8fe48ebe81978ab4d18bdc6e2b4bf810.jpg

Poslednja izmena:
jel ovo u docku manual camera ili si samo ikonicu maznuo? :)

a raspored ikonica kao formacija u fudbalu, samo malo više igrača imaš :D

Maznuo sam ikonicu :D
Naknadno sam dodao ovo sa strane(kad sam povecao grid na 6x5)

Odlicno si ga izmodovao i obojio sto bi rekli :) a za bateriju ces videti,kida. [emoji41]

Dobar ;) ima li basketa tu kod arene!?:)

Nazad
Vrh Dno