Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Mislio sam da nisi nesto izdaljine slikao.
Evo kako baterija drzi na Existenzu
uploadfromtaptalk1433617751209.pnguploadfromtaptalk1433617760602.pnguploadfromtaptalk1433617767073.png

Kopka me stojane da ga turim danas :) sta ima od dodatnih tweakova?

Pa flešujem onaj zip i instaliram apk i idem soft-reboot po uputstvu i ništa se ne desi. Neće framework da instalira, a rade moduli

Ima fora da se namesti Xposed,ima na Xda negde sam video.
Ovaj Moonwalker mi delije vise twakovan od Existenza. :)

Istekao edit. Zvuk je odličan i u sluškama i na zvučnicima, kvalitet poziva takođe. Ubacio je neke drajvere za zvuk sa z3 i još nešto tweakovao. Za sada radi kao puška, drži app isto kao i stock. Prestao sam wot da igram dok traju ispiti i ostale obaveze na faxu, pa drži desetak app u pozadini. Baterija malo bolje deluje, pošto je drugačiji kernel. I driveri za ekran su menjani, sad nemam više neke probleme koje sam na stock romu imao, samo da nastavi ovako da šljaka.. :)

Koji je najbolji metod za root? Jel se otkljucava bootloader prvo ili...? Na 5.0.2 sam trenutno.

Za Z3 npr mnogo vise romova ima za one sa otkljucanim bootloaderom,bas bas dosta vise.Rerko koji ima za locked.
E sad za Z2,bitno je da ova dva najbolja Existenz i Moonwalker rade na oba ,a ostale romove nisam mnogo ni gledqo.

Root je proso, sad da probamo neki rom. :) Koji od ta dva preporucujete?
Jel probao neko gravitybox? Instalirao sam ga, al pise da moze da prouzrokuje neke probleme na xperia telefone, koji su na stock-u.

Poslednja izmena:
Moonwalker 3.0 Lollipop.Kontam da ima vise tweakova.
Ja sam na Existenzu 1.5.0
Ta dva roma su najpopularnija mada mozes da probas i druge romove tipa Pacman,Validus,Glade itd,ai su svi oni za unlocked bootloaders.

Sto su romovi toliko veliki, oko 900mb? :S: Za nexus su bili oko 200mb + gapps.

Ne znam šta se tačno desilo, ali od pre par dana mi leti telefon.

Generalno, žalio sam se da mi na Lollipop ne radi dovoljno fluidno, mada nije ni tada radio sporo.
A sada mi radi perfektno, pri tome ništa mu nisam uradio...

Ne znam šta se tačno desilo, ali od pre par dana mi leti telefon.
Nisu svi toliki,samo ova dva koja smo najcesce pominjali.
Ja ubacio Moonwalkera da probam.Nije los,ima lep fon slova u sistemu mada ne vidim nesto previse tvikova,osim sto sad rade oba zvucnika za poziv i notifikacije i jos po nesto sitno.
@Stojane kako si instalirao Xposed,imas li link ka uputstvu i fajlovima?

Nisu svi toliki,samo ova dva koja smo najcesce pominjali.
Ja ubacio Moonwalkera da probam.Nije los,ima lep fon slova u sistemu mada ne vidim nesto previse tvikova,osim sto sad rade oba zvucnika za poziv i notifikacije i jos po nesto sitno.
@Stojane kako si instalirao Xposed,imas li link ka uputstvu i fajlovima?
Imas u temi na xda, gde je uputsvo za instalaciju roma, ispod ili iznad toga je u spoileru i za xposed. I posle toga nadjes na guglu xperia xposed lollipop by sejrar

Ok, iscimacu se posle da nadjem,thanks ;)

Sta imas od opcija kad pritisnes power button?Ja nemam ni restart,ni recovery,nista posebno.
I nemam opciju da za zvono postavim odredjenu jacinu a za obavesetenja npr neku drugu.To ima na Existenzu.

Sta imas od opcija kad pritisnes power button?Ja nemam ni restart,ni recovery,nista posebno.
I nemam opciju da za zvono postavim odredjenu jacinu a za obavesetenja npr neku drugu.To ima na Existenzu.

Ista stvar i kod mene :) Msm da ima advanced power menu modul u xposedu. Jesi inst exposed?

Edit: Ja u recovery ulazim iz NUT-ove apk

Jesam,instalirao sam,podesio neke modove,ali ne vidim,a cini mi se da je pre bila opcija u Xposed za power menu,a sad bas gledam,nema...

Gde da nadjem bolje fontove, ovaj MI katastrofa

Vrh Dno