Uspeo sam, instalira se modul xperia xposed od sejrara, ima brdo stvari za home i system uiIma fora da se namesti Xposed,ima na Xda negde sam video.
Ovaj Moonwalker mi delije vise twakovan od Existenza.![]()
Po meni ovaj
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3108099
Ne otkljucava bootloader tako da ne gubiš nista
Nisu svi toliki,samo ova dva koja smo najcesce pominjali.Ne znam šta se tačno desilo, ali od pre par dana mi leti telefon.
Imas u temi na xda, gde je uputsvo za instalaciju roma, ispod ili iznad toga je u spoileru i za xposed. I posle toga nadjes na guglu xperia xposed lollipop by sejrarNisu svi toliki,samo ova dva koja smo najcesce pominjali.
Ja ubacio Moonwalkera da probam.Nije los,ima lep fon slova u sistemu mada ne vidim nesto previse tvikova,osim sto sad rade oba zvucnika za poziv i notifikacije i jos po nesto sitno.
@Stojane kako si instalirao Xposed,imas li link ka uputstvu i fajlovima?
Sta imas od opcija kad pritisnes power button?Ja nemam ni restart,ni recovery,nista posebno.
I nemam opciju da za zvono postavim odredjenu jacinu a za obavesetenja npr neku drugu.To ima na Existenzu.
Jesam,instalirao sam,podesio neke modove,ali ne vidim,a cini mi se da je pre bila opcija u Xposed za power menu,a sad bas gledam,nema...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari