Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Ima 17, njega sam čekao [emoji14] Ovo sam samo iz džepa opalio, zato što je bluemoon pitao za 20Mpx SA

I ja sam stavio taj modul..mada slika samo u 4:3 20mpx sa...

I kod mene je tako. Uglavnom slikam 15Mpx sa, mrzelo me da palim manual u poslednje vreme. Video sam ptj Hummere kod Arene, ali sam zevao kao som u njih pa nisam slikao :D

Iskreno ovaj existenz je kul rom,ali bokte ala ume da zapuca,mislim da je do gomile modova...uskoro na lp opet :)

Sto ti zapuca,sta mu radis kad ti zapuca? :D Meni uvek glatko radio,bez problema ;)
Probajte i Moonwalker 2.4 za 4.4.4,isto je vrh :smoke:

Not bar kad spustim,i kad hocu u recent da udjem. :)

To je problem do ovog kukera ROM-a. Jednostavno mnogi ne znaju osnovne stvari i samo natrpaju odnosno copy paste od nekog u svoj ROM, raznim stvarima, ne znaju da kompiluju lepo i onda nastane haos.

Par nekih prostih dodataka je super, ali gomilanje svega i svačega i naravno dolazi gomila bug-ova.

Barem kod Sony-a ne manjka ničega. Root je dovoljan. Ako već hoćete modove najbolje je Stock ROM debloat + xposed.

Što ću na kraju i uraditi, večeras na .28 lp stock i xposed i udri :) baterija mi je ista na oba,tako da mi je svejedno,lp je lepši 10x

Pa dajte zovite na taj basket ljudi :) inace je l moguce da je drugi baseband na .28 u odnosu na .726 ??? Opet glupi 4g ne radi

Pa ajde se organizujemo jednom sta fali bar 3v3 :)

Sta mislite da li bih mogao da lupim flash samo basebanda za moj region preko flashtoola?

Mozes da probas,ali gledaj da imas stock rom instaliran da bi ti eventualno radilo.

Probaj,ne mozes nista da s.ebesh.Ako ne bude hteo da upali samo flash ftf preko flashtoola i ziv je.

Approximatly 5 days left [emoji41]
169ec64bf3f95be122ba75a9a66ed601.jpg

Zadnji put mi baterija drzala 2 dana i 20 sati...pa da nista drugo nema ovaj fon sem ovakve baterije vredelo bi ga uzeti. :)

Poslednja izmena:
Eeh baterija ;)

uploadfromtaptalk1434820546598.pnguploadfromtaptalk1434820560819.pnguploadfromtaptalk1434820571923.pnguploadfromtaptalk1434820580664.png

Mozda i jeste pisao u temi,ja nisam citao mada cenim da ce biti uipdate za 10/15 dana.

A razmišljao da stavim 1.5 pa zbog toga... Stock . 28

Meni savrseno radi 1.5 Existenz skoro 20 dana vec,i tek mi se malo pre pojavio jedini bug kad sam prekinuo razgovor,pokazivalo je da se veza jos prekida i stajalo tako nekoliko sekundi pa sam rest.Inace fluidan, maksimalno,kamera mislim bolja i u 15 mpx modu,baterija odlicna,zvuk odlican.

Moonwalker izbacio verziju 3.5 njegovog roma.Upravo skidam da probam.

Dobar je,upravo sam ga install i podesio aplikacije ;)

Nazad
Vrh Dno