Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Da hsv. To je taj displej sa klipa. Koja je to jeza ***.
Ne znam da li si ga uzivo nekada video ? Ja sam i dalje u soku.

Idem u veliki off ali nexus 5 nije bolji od s4, htc one, pusti specifikacije gleda se realan rad i izgled telefona, a izasao je pola godine posle htc one

Manite se deco lose droge, ako vec hocete drogirajte se kvalitetno... :D

Dobro radi M7 ali Nexus je Nexus ;)

Pitanje, zanima me kod kog operatera se dobijaju one noise cancelling sluske u pakovanju?
Isto vazi i za charging dock, mada za njega cisto sumnjam da ga iko daje?

Cisto da znam kada budem gledao po oglasima ko ima prednost barem sto se tice ovih sto su uzeti kod operatera. :D

Poslednja izmena:
Dock tesko da ide uz telefon, mada je na nekim bogatijim i normalnijim trzistima bilo primera da uz Z2 dolaze i dock i te NC slusalice. Ili kombinacija slusalica/smartband (mada je dock mnogo korisniji).

Pitaj Gizma, on je uz telefon za test dobio i NC sluske, moze da se desi da telenor ima bas takvu ponudu.

Poslednja izmena:
A ja sam iste (crne, uz crni model) dobio preko vipa (kada sam imao z2)..

Da, to su te.. bedak sretene, ili telenor stvarno nije uvek delio te slusalice u pakovanju ili te je prodavac ispalio.. prilicno su dobro ocenjene i mislim da kostaju oko 50e ili $.

Poslednja izmena:
Te sluske su mnogo dobre,bas sam citao negde da su u cenovnom rangu jedne od najboljih.Ima li ko od aktivnih clanova foruma Z2?Niko da postavi neku fotku sa njim. :)

Video sam da kad daju te slušalice postoji dodatna nalepnicu na kutiji gde se to istice. Na mojoj kutiji je nema I ne verujem da me ovaj tip zeznuo. Znam da je uzeo I sat, mozda sada daju te slušalice ali vise nema satova.
Nije mi zao sto ih nisam dobio jer sam dobio vrhunske jbl slušalice uz jbl bluetooth zvučnik.

Poslednja izmena:
Cisto da se pohvalim da sam postao ponosni vlasnik Z2-ke sa sve noise cancelling slusalicama... :D

Cestitke I da te lepo sluzi. :)
Evo posle par ciklusa praznjenja I punjenja, Evo par SS baterije.
18a3035eeaf3f6e7730cbbcf57b15845.jpg
96a02396b1af5693b8069691f675e690.jpg
5b273ee83e8a2de03f89ba0384835455.jpg

Poslednja izmena:
@cestitke Marko :) Nadam se da cu i ja za mesec/dva da nabavim Z2
Sretene odlican rezultat bas.Jel ti mreza na 3G?Osvetljeje ekrana?

Mreza je bila na 3g, sad sam skinuo sa punjaca, pa cu drzati na 2g da uporedim potrosnju baterije. Osvetljenje je stavljeno na auto jer mi se svidja kako radi u tom modu.

Super, bas me interesuje razlika, oce li SOC dogurat do 10h. Kako si zadovoljan sa jacinom spoljnog zvucnika ako mozes da ga uporedis sa npr S4? I kakav je kvalitet zvucnika za razgovor jer se neki zale kao da je "metalan" zvuk, da se slabo cuje kao i na los signal?

Trebalo bi da izgura vise svakako po nekoj logici. Signal sa 3g mi je -75dbm asu 18, na 2g mi je signal -60dbm asu26, videcemo kako ce se to odraziti na bateriju. Sto se tice zvucnika, dovoljno je glasan, ali nije bas medju najglasnijima, mozda je S4 cak i glasniji. To ce valjda sony resiti ako se sete da u sledecem update-u konacno daju mogucnost da i drugi zvucnik moze da se koristi za obavestenja i pozive, ne samo donji kao do sada. Ako se ne sete, onda mora root i postoji fix koji to omogucuje. Sto se tice kvaliteta razgovora, nisam primetio nista neobicno u vezi zvucnika. Sve je normalno.

Tebi signal kida. Meni je na 2g 85dbm i asu10. 3g skoro ni nemam.
Da imam signal kao ti svaki mob bi mi isao na 6h sot-a :)

To je bilo pri dnu liste dole pa se ne vidi ***. Kad budem kacio sledeci put ss, slikacu celu listu.

Mreze kod nas su raspad, meni vip 3G/H+ srce bateriju 5x brze nego slab wifi sa 2 crte iz komsiluka. A i tako kilav wifi je cesto brzi od vip neta koji se samo smenjuje E/3G/H+. Za nase mreze treba 4000 mAh u flagshipu..

To je bilo pri dnu liste dole pa se ne vidi ***. Kad budem kacio sledeci put ss, slikacu celu listu.
Okači, jer ovako ispada da su sve aplikacije koje su držale upaljen ekran bile po potrošnji od 1 - 4 %.
Phone idle je isto nesrazmerno velik ako je sve tako kao što si napisao.
Što takodje izgleda čudno.
Isto kao i potrošnja ekrana od 38%, na 8 sati sot-a i tim postotkom ekran bi ti morao biti na auto najštedljivijem podešavanju, pa čak i onda je pitanje.

Kod mene na Z1c tu cifru na 8 sati sot-a i dva dan ciklusa dobijam samo ako je ekran na 10% indoor i ne koristim praktično uopšte telefon napolju gde mi je podešen na 100%.
Prilično čudni rezultati, ne zameri ali meni su sumnjivi.

Edit:
Evo scr radi poredjenja, Z1compact, 2g na terenu, wifi kod kuće, osvetljenje kao što je naznačeno, ostalo se vidi iz slika.

1.png2.png3.png4.png

Poslednja izmena:
Hoces da kazes da sam nesto nastelovao? Sta ja imam od toga. Evo jutros sam skinuo sa punjaca telefon, Evo ti SS, ovim tempom lagano mislim da cu izvuci 9 sati.
0c541330d428ac5bd99f61892fd20580.jpg
1b916d492a1462bb84d69df1c00036a9.jpg
ea43a150f70b283096c1989b8a16e361.jpg
11a73fbf84a2bc249273236d3ecbf49b.jpg

Nema sync-a, poolmaker, pogledaj awake i screen on skroz se poklapaju. Tako da nije ni cudo sto toliko izvlaci.

Vrh Dno