Bodybuildingpro
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 08.05.2014
- Poena
- 69
Hvala ljudi verujem vam, kroz par dana ga pazarim.g2 ode u penziju
Citao sam na par mesta o tom problemu...bela verzija izgleda mnogo bolje od crne (po meni) ali dzaba ako je ovo stvarno problem..ne znam zato pitam ako ima nekog vlasnika belog modela da napise ima li nekih slicnih problema@mario ovo prvi put vidim...:trust:
Najbitnije mi da nije podlozan grebanju kao Z1 i Z1 compact, bas su osetljivi, sa z2 koliko znam nema tih problema, al mi je on ogroman, tako da mislim da vredi mi da cekam
Kako sam uzivao dok sam citao tvoj post, daj boze odnosi se na ovu razliku u odnosu na z1 compactZ3c ce dodatno da obori cenu Z1c sto je odlicno :d od razlika.. imace veci ekran u kucistu koje je za nijansu uze, tanje i lakse, bezeli ce biti manji logicno pa onda stereo zvucnici, malo brzi cipset (sto moze da se neutralice ako budu isli na 1080p ekran), mozda 3Gb rama ali sumnjam jer konkurencija i dalje nudi 1-1,5Gb rama, verovatno bolji softver kamere, 4k i slicno. Autonomija ce verovatno biti slicna e jedino sto ce Z3c brze dobijati apdejtove. Mislim da ce biti prevelika razlika u ceni izmedju te 2 kompakt verzije, posebno u pocetku.
Isto vazi i za Z2 vs Z3, Z2 ce biti jos bolja kupovina a Z3 mora da padne na oko 450e po oglasima, sve preko toga je preskupo.
Tamo od februara koristim Z1c, prvih mesec i poslednjih mesec i po bez ikakve zaštite, ostatak vremena je bila samo folija na zadnjoj strani.Najbitnije mi da nije podlozan grebanju kao Z1 i Z1 compact, bas su osetljivi, sa z2 koliko znam nema tih problema, al mi je on ogroman, tako da mislim da vredi mi da cekam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari