Šta je novo?

Sony xperia U

Aokp 4.4? Ma nebitno je vise, daj jedan rom ali da sve radi kako treba...

Ma koji aokp, ne gleda mi se onaj jednorog u podesavanjima...

Poslednja izmena:
Ma izem im to stable. Stabilno a nestaju aplikacije posle restarta. Umesto da naprave da rade osnovne funkcije kako treba oni resavaju wifi direct i fm radio. Zabole me bas uvo za to, kao i vecinu ljudi. Tuga. Sutra 99% uzimam S2 tako da cu malo smanjiti eksperimentisanje na Xperia U, GB rules :d

Umesto da naprave da rade osnovne funkcije kako treba oni resavaju wifi direct i fm radio. Zabole me bas uvo za to, kao i vecinu ljudi. Tuga.

Da, strašno, kako samo mogu tako... misliš da ne bi riješili sve kad bi mogli?
Ja se nadam u ovaj leak, inače nema neke prevelike nade za buduće romove, jednostavno je previše nepoznanica.

Da, pozive, sms i nestajuće aplikacije na cm 10.1 mislim da mogu.

Ja prodao sirotana. Uzeo Lumiu 520. Da malo promenim posle 2 androida.

Upozorenje: Niposto ne azurirati Illumination Bar Notification aplikaciju - slepci su ovim apdejtom stavili samo 1 boju - za razlicite boje sada mora da se kupi Pro. Ako neko ima apk starije verzije da mi posalje, bio bih mu zahvalan, za ovakvo cganisanje nikad im dinar ne bih dao! APK sa getapk nece da mi se instaliraju.

Ipak je bio bug - pošto sam im umesto pređašnjih 5 zalepio 1 zvezdicu, javiše se da demantuju, posle reinstalacije sve radi po starom.

Meni baguje - stavio sam notifikaciju za Hangouts, i uspjelo je, ali kad sam otvorio Hangouts i pročitao, illumination bar je nastavio da svijetli a odgovori na moje odgovore su stizali kao da nisam otvorio app, sa zvučnom notifikacijom. Morao sam da uninstališem i rebootujem. Sucks ass.

I meni se i taj bag pojavio, ali sam ga resio bez deinstalacije. Ali dobro je uvek videti da developeri reaguju na 1 zvezdicu, narocito kad 5 smanjite na 1.

Problem koji su svi primetili i imali na svim jelly bean romovima pa i na ics-u tj zapucavanje i povremeno kasnjenje kod javljanja ili pozivanja javlja se nazalost i na gb-u na kom sam ja,ne doduse tako cesto ali ako bude upaljen mesendzer viber i nesto jos da hocu po netu da gledam i slucajno google play krene da azurira nesto i stigne poziv desavalo se da zapuca po 5 i vise sekundi i da ne prikaze slider za javljanje.tako da je sustina da smo ******i s ramom tacnije s ovih nasih 380 mgb i da to nijedan sistem ne moze da resi resenje je samo odreci se neke od tih napadnih aplikacija i gasiti sto cesce.

Da, RAM menadžment je slaba tačka telefona. Zato se nadam u developere i source jer Sony ekipa definitivno nije bila dovoljno dobra.

dosadio mi ovaj ginger a neznam sta bi ubacio.stock ICS nije vredan ni komentara,a cm9 mi je ruzan za moj ukus,jelly bean kad god imao volju da ubacim uvek vidim komentare nevidjeni lag kod poziva ocajna baterija i slicno i onda ostanem zakopan na ovom sugavom gb-u.jel ima neko neki savet sta da ubacim da bude funkcionalno a da nije GB?

Nemas neki izbor. Ja sam na Slimu drzao temu Mianogen, bas lepo izgleda. Dobra je i HoloSense. Promene celukupno okruzenje.

Ne znam, ja sam na stock ICS i bez problema imam dva dana baterije s WiFi on bukvalno stalno.
A da je pun bagove - prepun.

ljudi sto smo se ucutali? vec vise od dve nedelje niko nista ne pise.da li je neko nesto novo probao pa da podeli utiske?

Ja sam probao da prodam, ali svi znaju kakav je telefon, pa nece niko da kupi :D Salim se, mada nije daleko od istine.

Ja kad sam vam pricao prodajte dok moze niko nije hteo da me slusa :) Ubedljivo najgori android telefon koji sam imao ... Xperia mini st15i je bila mnogo bolji telefon od U (a U je trebao da bude kao naslednik)

Ja presao na SII, XU pala u drugi plan. Ako hocete da isprobam nesto recite posto trenutno zvrji dok ga ne dam nekom od ukucana.

Btw, SII rules :)

izvini sto smaram ali ako vec imas vremena i ne sluzi ti ko osnovni telefon trenutno probaj za mene ovaj custom ics posto je meni ovo glavni fon i nemama drugi koji bi koristio dok probam.http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aMS-4seEJ9s#t=2 ovo ti je verzija 3 ovog roma,prvo moras da skines 2 odavde http://androidgeeneyd.wordpress.com/rom-geeneydz-1-instalacion/ i odradis instalaciju pa onda opet iz cwm-a odradis ovaj apdejt na verziju 3 .evo link http://androidgeeneyd.wordpress.com/2013/11/30/como-actualizar-la-rom-geeneydz-2-a-geeneydz-3/ .oba fajla zauzimaju oko 310 mgb zajedno tako da nece puno vremena i mesta da ti zauzme.deluje mi pristojno iz ovog klipa pa bi probao ali ako vec ti imas xperiu koju ne koristis ucinio bi mi uslugu. hvala ti unapred.

Koliko je lud ovaj Tapatalk :)
U pitanju je numera lane moje ako nekog interesuje :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1393917027893.jpg
    uploadfromtaptalk1393917027893.jpg
    63.6 KB · Pregleda: 51
čekaj bre pa ti si stvarno okačio lane moje :D :D :D
ja sam bio ubeđen da mi je tapatalk zabo jer je ovih dana tako bagovao i prikazivao nepostojeće slike ljudima, nisam ni proveravao taj tvoj link. moćno :D

Epic win

Nazad
Vrh Dno