Šta je novo?

Sony xperia U

@SuperStarr: Jel ovo mora da se brise mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p10", "/system"), probao sve moguce ali nece... Inace, trenutno imam stock ICS, rootovan, otklj. bootloader...

Ne sećam se šta tačno, ja sad imam taj "editovan" ROM na hardu. :)
Uglavnom, odradi sve kako je napisano, pristupi tom fajlu kroz 7Zip / WinRAR i obriši sve do prve tačke sa zarezima zajedno sa njom.

EDIT: ako se ne snađeš, javi da upload-ujem negde ali tek noćas mogu.

Poslednja izmena:
Da bi izbegao ovo assert čudo flešuješ prvo kernel preko fastboot-a ili flashtool-a.

Kod:
fastboot flash boot boot.img
Boot.img ekstraktuješ iz zip fajla koji si skinuo pa shift+desni klik na folder > open command window here i onda ubaciš kod odozgo.

Videcu veceras jos jednom... Ako nije problem, uploaduj samo taj fajl gde treba da se izvrsi promena... Hvala :)

Videcu veceras jos jednom... Ako nije problem, uploaduj samo taj fajl gde treba da se izvrsi promena... Hvala :)

Ne mogu to da uradim, to znači da bi razmontirao ROM arhivu a kao što vidiš u uputstvu za editovanje ove komande - to ne sme da se uradi. :)

Uspeo!!! :) Samo nisam znao da ne radi USB tethering... Sve u svemu, super je...

Ja sve vreme koristio Kings Rom (mislim da se tako zvao), baziran na stocku, tako da je ovo za mene pravo osvezenje, a i nedostajao mi je CM, jos od proslog Galaxy Ace-a... ☺

Da se ispravim samo, radi i USB Tethering, trebalo je doci do stavke Dev. options... :)

Izgleda da smo završili gađanje sa kk. Teško da ćemo dobiti bolji build.

U smislu da je lošiji od Slim-a? Ma i ja pitam gluposti :mad: Odustajem od ovog telefona.

Da, lošiji je od slima. Ne radi hw acceleration, video recording i bt (čas hoće čas neće). Plus su se sad nešto posvađali i onih par developera što su nešto radili.

***, GB je nažalost prvo i poslednje izdanje androida koje savršeno radi. Slim je dovoljno blizu ali štuca pomalo.

Da, lošiji je od slima. Ne radi hw acceleration, video recording i bt (čas hoće čas neće). Plus su se sad nešto posvađali i onih par developera što su nešto radili.

***, GB je nažalost prvo i poslednje izdanje androida koje savršeno radi. Slim je dovoljno blizu ali štuca pomalo.

Za HW acc sam video tek danas kad si ti ovo postovao... Nisam stigao ranije da isporbam.
Probao sam danas dosta plejera, ni 1 neće da pusti video kako treba sa HW acc / HW acc+ sem ovoga: xfplay. Čak mi i titlovi rade i to sa našim slovima, ima da se izabere u opcijama...
Nisam probao YT još uvek. :) Kao i video snimanje. BT mi u životu nije trebao pa meni to i nije mana. :)

Kad kažete "Slim" jel mislite na nešto novije od GB-a? Dajte neki link. :)

Meni nije jasno kako to nisu uspeli da srede...

Ni meni, to je trebao da bude prioritet. Sad sam iscimao jos jednom onog lika 95A31. On jedini ostade od ljudi koji makar nesto znaju, ovi ostali su svi priuceni majstori. Ako ne popravi niko nece.

Meni se taj lag dešava samo kada instaliram Viber. Još uvek sam na XNovathoru i super radi.

Imam Whatsapp, Dropbox i još dosta programa u memoriji i nema laga.

Pa koji je sad najbolji android za ovaj telefon? Da ne zapucava i da ne otvara aplikacije 3 dana

Stock GB pa posle njega SlimCM. Ostalo jos uvek nije na nivou.

Konacno se i to desilo - Xperia U dobila proveren KitKat!!!

kitkat.jpg

Pa imam trenutno stock GB i nije nesto brz, msm imam oko 100 mb rama slobodno al npr kad upalim viber telefon se zapuca i treba mu dosta vremena da izadje iz vibera, ne smem da drzim viber non stop upaljen mnogo je onda spor fon. Cak imam nekad problema sa skajpom, hoce u toku razgovora da zapuca, nzm sta da radim i koji android da stavim :/ I da da napomenem nemam mnogo aplikacija ubacenih.

Rutuj telefon i pogasi suvišne servise.

Da li je neko probao onaj SlimBeam, izbacili novu verziju pre par dana?

Nazad
Vrh Dno