Miksasvrljig
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.03.2013
- Poena
- 180
ljudi kako to da na GB-u pokazuje da rama ima ukupno oko 300 a na ics-u oko 380? nista mi nije jasno,i nisam ni siguran vise dal ovaj tel ima uopste tih 512 mgb
Koji kitkat ja sporiji telefon u životu nisam imao.
Haha, nisam hteo da te trujem pre nego sto i sam primetis, ovaj telefon je tiha jeza.
Kitkat je odlican, sve radi bez kocenja. Jos da rese encoding/decoding i definitivno ce biti za svakodnevnu upotrebu (uz izostatak Bluetooth-a).
Ево и ја сам ставио тај 4.4, претпостављам да мислиш на Персијев.
Није лоше, има пар ствари које ми се свиђају али има ту још доста да се поправи. Најгоре је што свако ради за себе и код једног лика ради видео али му не ради вајрлес, а код овог другог обрнуто.
Прилично је хаотично тамо, што би се рекло: не зна се ко пије а ко плаћа.
Са друге стране, одушевило ме да ГПС ради савршено, мени никад није радио како треба на ЦМ 9. Овде ради савршено, а ово је још увек "најтли".
Прва ствар коју треба да поправе је видео, после тога бих ставио батерију. Чини ми се да не може да издржи цео дан на стенд бају.
И мислим да би требало да среде рам менаџмент, исцртава се хоме стално и дешава се да ми не укључи тастатуру понекад.
Neće nikad biti na nivou GB-a. Jeste da je OS navodno pravljen da može da radi na telefonima sa 512 rama ali ipak je dosta teži od GB-a.
Koristio sam ga dva tri dana i okej, biće to upotrebljivo za svaki dan. Neće biti brz kao GB ali mislim da će vredeti žrtvovati malo performansi.
Ako niste probali, probajte JB od XNovathor-a, meni radi savršeno. Jedini problem koji imam je nešto niži nivo zvuka u odnosu na stock.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari