@Ljubanve, sad bas htedoh da pitam da nisi slucajno probao taj modovani cm9. Ako isprobas napisi utiske, konkretno za bateriju...
@Ljubanve ako koristiš igo i ne predstavlja ti problem pusti mi preko pp link za instalaciju i mape. Ja imam neki stari i odsečen mi je dole deo ekrana.
Morao sam na kratko da se vratim na stock jer mi je trebao potpuno funkcionalan rom i čoveče koliko je ono sporo. Ozbiljno se razmišljam da prodam telefon zbog toga, još samo čekam da izbaci Sony onu b.1.75 verziju da vidim da li će da poprave stvari. Ako i dalje bude kilav ćao zdravo. Isto im je launcher katastrofa koliko je težak, jeste lep ali je spor do bola. O phone i messaging aplikaciji da ne pričam. Kad samo pomislim kako je gingerbread perfektno radio, šio je i jače telefone uzduž i popreko...
Da li je moguce da sw na XP je odlican dok je isti taj fabricki na U dno dna ?
Bas sam i ja pre neki dan podigao jedan mini na ics, stvarno bolje radi. Neverovatno koji su *****i. Sa cm9 vec nema za*ebancije. Nadam se da će uskoro da ga završe, ipak ima još poneki iritirajući bug.
Ja sam citao da je i za mini dosta lose uradjen ICS - da je sporiji, a nikakva bitna unapredjenja ne donosi. Zato sam odustao od upgrade-a zenine mini pro. Menjao si stock GB na stock ICS?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari