Za GPS - meni radi ok, ne savrseno vec sasvim ok. Bez 3G hvata satelite bez nekih pravila, nekada za 15 sekundi a nekada mu treba i 2-3-5 minuta, posebno kada je oblacno. Zato uvek koristim 3G uz GPS/Sports Tracker i satelite hvata za par sekundi/pola minuta najduze. Da nije tako imao bih ozbiljan problem jer Sports Tracker koristim svaki dan za trcanje i bajs
🙂 Hvata od 10-15 satelita u mom slucaju.. sto se preciznosti tice bilo bi to bolje uz glonass ali ovako znam da je krug na stadionu 400m i u skladu sa tim koliko sam ih istrcao kapiram da je tacan + su odstupanja u poredjenju sa ciklokompjuterom na bajsu mala i uglavnom laze malo za brzinu +/- par km/h.
Evo jedna dobra aplikacija za GPS:
GPS Status
Ovo za instagram itd nemam pojma, nemam instagram, sacekaj da neko drugi napise da li ima slican problem..
Kompas radi solidno, nisam primetio veca odstupanja a i inace se dobro snalazim i u zabitima pa sam prilicno siguran da ne gresi.
Ne podrzava Glonass i to je bedak, ne znam
da li JB donosi glonass podrsku?(ako je to moguce samo kroz softver a mislim da jeste).
Inace, juce sam primetio jedan bag (mislim da je bag) u UI kamere -
sa leve strane fali opcija scenes.. Ne mogu da se setim da li je ranije tu bila ali mislim da jeste, ovako stoji ''rupa''
🙂
Slabo koristim ta podesavanja osim sports/night scene i sada su dostupna samo kada pritisnim desni kapacit. taster pa se tu nalaze u opcijama.
Nisam restartovao fon nedeljama, mozda to resi problem :d