^ da li si mu rekao uopste da proba da odglavi sa fabrickim slusalicama? Svako je danas ''serviser'' pa je svasta moguce.. mozda je to jednostavno ostalo zaglavljeno i definisali su kao ozbiljniji kvar.
Ako se dobro secam, taj isti serviser ti je pricao kako je samo Sony zakon a svi ostali krs koji se kvari
Naravno, kvarovi se desavaju u odredjenom procentu, od kineskih kopija/anycool itd preko sony, lg, htc do Apple/Samsung uredjaja. Jednostavno nisi imao srece.. Mogu da pitam servisere iz Va kakva su im iskustva sa XP, da li su imali neke tipske probleme i seriju kvarova pa cu te obavestiti. Mada sam i od njih cuo pozitivne utiske o sony telefonima iz 2011/2012. godine.
Juce mi je XP prvi put overio beton ali je srecom bio u silikonskoj oblozi i super je prosao, samo se obloga malo ogrebala i to se ne vidi, samo pod rukom osecam taj ''oziljak''. Srecom, imam obicaj da cesto drzim telefone u tim zastitama, posebno vikendom :d
A sto se kvarova tice.. uglavnom sam imao softverske probleme za ovih.. 12-13 godina otkad koristim mobilne telefone, uglavnom sam se patio sa Siemensima silnim (ST55 je bio najvece zlo). Na Samsungu X600 sam 2004/5 zamenio zvucnik, slusalicu i mikrofon ako se dobro secam (izgleda im je neko pice sa rodjendana nekog doslo glave) i to je to, sve radi i danas mada su se serviseri u tom periodu hvatali za glavu zbog Samsung telefona i njihovih ploca a ja sam u tom periodu promenio nekoliko Samsunga i sve je bilo ok
Uglavnom, pitacu sutra ovog lika za slucaj sa kvarovima na XP pa cu ti napisati sta kazu

Sumnjam da ce crkavanje slusalice za sobom da povuce jos neke kvarove, nema logike.. ko zna.