hsv.stoned
Audio Guru
- Učlanjen(a)
- 27.10.2009
- Poena
- 2,095
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
- Matična ploča
- MSI B450 Tomahawk Max
- RAM
- Kingston HyperX Fury 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (CL16)
- GPU
- Sapphire RX 580 Pulse 8GB
- Storage
- Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
- Zvuk
- FiiO K5 Pro + Beyerdynamic DT 900 Pro X/Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W + FiiO E10k
- PSU
- Cooler Master G550M
- Kućište
- Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
- Monitor
- GIGABYTE G27Q & AOC i2481FXH
- Miš & tastatura
- Asus ROG Chakram wireless & ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14 Ultra 16/512GB Black & Sony Xperia™ XZ2 Liquid Black
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Propade mi neocekivan test baterije :d Izvalio danas da od sinoc nisam povezivao telefon sa kompom (znaci nije se dopunjavao) a igrao sam dosta angry birds sto samo po sebi znaci dugu ukljucenost ekrana na 70% osvetljenja, i reko ajd' da odradim, i cekao sam da spadne na 1% baterije da bi odradio ss i kada je spao na 2% ugasio se pre nego sto sam odradio SS. Povezao sam sa kompom, upalio telefon i odradio ss ali sad na kraju stoji oznaka da sam punio telefon iako to nije bilo duze od 2 min, ma plafon, samo dok se upalio a preko usb se puni duplo sporije nego preko punjaca. Sto je najgore ne znam ni sta da mislim o rezultatima, oko 16h ukupnog rada, 4h 45min ukljucenosti ekrana ali je malo bio na 3g (palio sam po potrebi), oko 5,5h sam spavao nocas pa i to otpada na idle.. oko 20 min razgovora i 30-ak sms ali sam igrao angry birds kao lud sa walkmanom/flac na 70% jacine zvuka, non-stop uz besne ptice. Igrao sam i hill climb racing ali ne znam koliko i nema ga na ovoj listi.
Morace neko drugi da prokomentarise rezultate mada se ovo slucajno desilo da odradim a i nije bas moj nacin koriscenja telefona jer krace igram igrice a duze pricam. Moracu da odradim test sa onim antutu tripom sto zakuca cpu na 100% i drzi ukljucen ekran non-stop.
Morace neko drugi da prokomentarise rezultate mada se ovo slucajno desilo da odradim a i nije bas moj nacin koriscenja telefona jer krace igram igrice a duze pricam. Moracu da odradim test sa onim antutu tripom sto zakuca cpu na 100% i drzi ukljucen ekran non-stop.
Prilozi
Poslednja izmena: