Sad sam uocio poboljsanja:ranije mi je pri kucanju slova a,s ili d cesto prihvatao komandu za w i jos cini mi se kod zareza da je zezao,sad tastatura radi kako treba. Isto je bio problem u slusalici kod razgovora,nije bilo bas jasno,sad je ok.
Otac mi ima ovaj uredjaj (kupljen u MTS-u, miks M paket), pa sam ga malo cackao. Telefon je sasvim korektan i najveca ocena je "solidan"(dobar) (ako je to uopsteocena).
Mislim da bi uz ovaj navedeni paket trebao da kost 1din.
Kvalitet izrade je dobar (mozda i odlican), nije pustao nikakve zvukove i sve je cvrsto, na svom mestu. Plastika je jeftina, mozda i najjeftinija (nije neko cudo za ovaj cenovni rang, ali Nokia 206 ima 10, a mozda i 110X kvalitetniju plastiku). Poklopac je hrapav, ali zahvaljujuci plastici sklizak je.
Ekran je dobar, ima maksimalne uglove vidljivosti, ali slika bledi kada se pomera na ostale strane sem pravo.
Dobijaju se dobre slusalice uz njega (za razliku od Nokia 206 i Asha serije). Ali kabal za punjenje i konekciju na druge uredjaje je kraci od mog (ministra inostranih poslova Austrije) Sebastijana...
Zvuk na zvicnicima je korektan, dobar, moglo je malo glasnije.
Kamera ocaj, mogli su je i izostaviti (mislim da Nokia Asha 300 ima bolju kameru, veci je i senzor), veoma mali senzor, nesto veci nego sto je senzor od prednje kamere, sporo slika, sporo otvara kameru, itd, itd. Kamera nije vredna pomena.
HTC Desire C ga sije po svemu sem po GPU, CPU.
Ovaj model se spominje kao naslednik E3... serije, ali ocigledno da on to nije, ovo je nastavak serije E (jeftinijih uredjaja u sirokom spektru velicina rkrana 4,4.5 ,4.7 ,5"), sa ciljanjem Kineskog trzista (vidim da je Kineska tastatura podrazumevana tastatura, pored ove internacionalne (nisam to primetio kod nekih drugih proizvodjaca pa zato napominjem)).
Ovaj model se spominje kao naslednik E3... serije, ali ocigledno da on to nije, ovo je nastavak serije E (jeftinijih uredjaja u sirokom spektru velicina rkrana 4,4.5 ,4.7 ,5"), sa ciljanjem Kineskog trzista (vidim da je Kineska tastatura podrazumevana tastatura, pored ove internacionalne (nisam to primetio kod nekih drugih proizvodjaca pa zato napominjem)).
i tek sada vidim koliko je win stabilan na mobu
Mozda imas neki drugi, treci alarm, pre samog dogadjaja. Tipa da te podseti prvo dva sata pre dogadjaja.
Mozes li ovo malo da obrazlozis?
^ gde li je test baterije?![]()
Kupio sam preko MTS-a Sony Xperia E4 koji koristi Android 4.4.4 (KitKat).
Posle par dana korišćenja nekako mi se čudno ponaša.Dakle:
Instalirao sam nekoliko aplikacija "Viber,Skype,WhatsApp..." prebacio sam ih na memorijsku karticu,da mi ne zauzimaju memoriju telefona,kad ono... sada kad upalim telefon,ikonice tih aplikacija se izbrišu. Ne znam kako da ih vratim u glavni meni? Uspeo sam da ih vratim na početni ekran,ali ponovo kada restartujem telefon opet se izbrišu.
Dobio sam odgovor da KitKat ne dozvoljava upis app na sd karticu, samo multimedijalne sadržaje.
Kada sam vratio aplikacije na memoriju telefona i restartovao telefon,ikonice su se vratile.
Prosto ne verujem da najnoviji android ima ovakav propust!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari