Nema to veze. Nesto ti verovatno pravi problem. Stock bi trebao najbolje da radi.
Skini aplikaciju sa Play Store-a. Ne sećam se kako se zove, ali ih ima više. Samo pretraži "sim contacts" i izbaciće ti par aplikacija koje rade to.
Ne kapiram kako nije mogao da se snadje i da li je potrebna aplikacija uopste..
Mislim da sve moze da se odradi ovako - Contacts/desni kapacit. taster i tu imas dosta opcija.. bar je tako na xp.
Rekoh ti da ide u deep sleep. Wireless mi je stalno on i radi sync i update app-ova. Naravno da ima veze koji je kernel jer na stocku nemas nista od governera sem onih osnovnih (performace, ondemand, conservative i battery saver ili kako vec). Stavicu danas drugi kernel u koji su ubaceni governeri koji bolje rade battery managment, pa cu javim situaciju.Pričam ti o kernelima... Nema veze koji god stavio governor u deep sleep ti mora ići... Ovo tvoje nisu syncovi nego zabagovane neke stvari.
Slatko me nasmeja:-DNe vredi, ja u klin, ti u plocu.
Pa je al sta da radim sa njim, moram popraviti ili prodati
http://www.youtube.com/watch?v=MOq_aQP8t6U
ako odlucis sam, ne treba neki spec alat, samo sestougaoni srafciger...
I sta, kad bih imao zamjenski display i kuciste ovako sam sklopim i telefon i dalje vodootporan????
I sta, kad bih imao zamjenski display i kuciste ovako sam sklopim i telefon i dalje vodootporan????
Не знам, али када се то једном отвори мени више не би уливало поверење као када је тел. нов и више га не би купао![]()
Nosis u ovlasceni servis i oni ti to urade i produzis garanciju ako imas njihovu. Mislim da je Comtrade ovlasceni servis za Sony.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari