Šta je novo?

Sony Xperia acro S

Kako su mi javili iz Sony-ja:

"Hvala Vam što ste kontaktirali Sony podršku.

Molim Vas da se za Sony Mobile proizvode obratite CT Computers-u:

CT Computers D.O.O.

Savski nasip 7, 11070 Belgrade"

Hvala prijatelju ali su preskupi u ovlastenom, moram traziti dalje...

Poštovani ja dobih novu verziju pre pola sata. Nadam se da su ispravljene sve greške iz prethodne.
Ima li još neko ovu ili neku noviju verziju?

Prilozi

• Screenshot_2013-09-04-20-39-26.png
    Screenshot_2013-09-04-20-39-26.png
    381.7 KB · Pregleda: 86
  • Screenshot_2013-09-04-20-39-49.png
    Screenshot_2013-09-04-20-39-49.png
    486.4 KB · Pregleda: 88
VIDEO U FULL HD-U ISPRAVLJEN, KAMERA PERFEKTNA!!!!!B-)
Dugme za pojačavanje još uvek nije zabagovalo, znači da je i to ispravljeno!;-)
Evo najzad da možeš stavljati kontakte i na sim karticu, sto nije uopšte postojalo!:)
Ima li ko nešto da pita da testiram a što ga zanima?
Baterija je sledeća na tapeti.
SONY konačno BRAVO od mene, za sada!B-)
Jedna zamerka za home dugme koje se ranije mogla prilikom dužeg dodira koristiti za skorašnje stranice/prečice sada služi za pretragu. Bezveze...
Ako neko nađe tu nekadašnju funkciju neka javi.

Poslednja izmena:
Našao funkciju home tastera.
Dugo držanje vodi u Google pretragu a dva puta dodir na prečice.;-)

Treba da uzmem ovaj fon danas, pa me interesuje da li da apdejtujem na JB odma ili da ostavim na ICS? Koliko vidim, ispravili su sve bagove? I jos jedno pitanje: da li apdejtom gubim garanciju na telefon?

I moj je savet ostavi ICS ako ti je pod garancijom!
Mada meni je sad sve ispravljeno kao što rekoh.

Izvini, ja sam mislo da neces da predjes na JB dok ne izadju popravke bug-ova, ja stalno gledao tek mi sad doslo da da imam update softvera, u tom slucaju slobodno predji na JB.

Ok. Ostavicu na ICS-u. Jel laguje na ICS-u kada se snima na 1080p? Jeste dobili dock u paketu sa telefonom? Ja sam gledao u vise radnja, negde ima dock negde nema...

Ok. Ostavicu na ICS-u. Jel laguje na ICS-u kada se snima na 1080p? Jeste dobili dock u paketu sa telefonom? Ja sam gledao u vise radnja, negde ima dock negde nema...

Dobio sam dock, ja sam iz Republike srpske ali sam telefon kupio u jednoj radnji u trznom centru piramida u Beogradu

Dok obavezno i punjač za naše utičnice dobijaš i garanciju CT-a 2godine na softver i hardver (ne znam odakle si, ovo važi za Srbiju kad kupuješ). Kupio u Beogradu i znaj imaš nalepnicu sa strane tako da ne sme biti pocepana a mora postojati i pečat datuma prelaska granice u državu u kojoj kupuješ.
Ja uzeh crni, pao mi na kamenje i ništa mu nije a i prao sam ga sapunom i vodom. Šljaka super za sada! ;-)

Hehe... Citao sam da laguje kad snimas full hd na ICS, pa sam zato pitao za JB da apdejtujem ako su sredili lag. Nisam stigao danas da ga uzmem ali idem od pon. da pogledam.

edit: CT je...? Zvao sam RIM mobil u Novom Sadu i rekli su mi da se dobija dok i garancija na 6 meseci. To za nalepnicu i pecat ne verujem bas da praktikuju svi. Prosli fon kada sam uzimao kutija je bila otvorena. Znas li mozda cene u Beogradu? U Rim-u je 33.000 sada.

Poslednja izmena:
CT computers iliti Com Trade- ovlašćeni za Sony uređaje.
Ipak traži sa 2 godine garancije i sa nalepnicom jer to je sigurno new ne korišćen mob.
Kada sam kupio u MARTU koštao je od 450-560€
i to lično pitao po radnjama tada. Sada je ~ 450€ a možda i manje, zaista ne znam. Imaš sajtove pa pozovi i znaces tačno cene po radnjama.

P.S. postojao je lag u ICS ali neprimetno ali na prvom ažuriranju na JB katastrofa a sada sa nadogradnjom super!:)

Poslednja izmena:
Puno mi je da dajem 450€ za fon. Videcu jos po radnjama pa cu odluciti. Sad mene interesuje kakva je razlika telefona ovog od 290€ i tog od 450€. Nece mi valjda nekog kineza uvaliti. :D

Ne postoji 'kinez' nego polovan ili new acro s (koliko znam:)).
Potraži, možda negde možeš da ga nabaviš po veleprodajnoj ceni ili pak ako ti prodaje neko koga dobro znaš.
Odakle si?

Kako ja da znam da li je polovan? Da li moze da se proveri negde koliko je telefon radio, minuti pricanja itd kao na nokiji? Mogu da mi uvale neki u extra stanju al polovan. ***. Iz Ns-a sam, ali trenutno nisam tamo, zato nisam mogao da obidjem radnje pa sam zvao par telefonom.

Ne možeš znati dali je polovan...

Može znati ako nema onu Sony nalepnicu na kutiji gde se otvara i ako je manja garancija od 2 godine (mada ne mora) i naravno ako je oštećen:p:-D

Bar je lako staviti drugu nalepnicu ;-)

Moj ti savet kupi u BG-U, nisi toliko daleko a i sigurnije je u odnosu na druga mesta. Ali opet ni NS ni NI nisu toliko bolji od BG-A ali ipak BG je BG;-)

Pouzdanu... Paaaa i nema... Svi daju 6 meseci garancije, a ako hoces fiskalni to ispadne debelo vise. Pa ono sta hoces, jeftinije da prodjes, a da ni nemas garanciju ili da platis skuplje, pa da imas 2 godine garancije?

Inace videh sad jedan oglas 235eura 10 dana star Acro S

Nije mi jasno zašto mi pokazuje da imam 78MB u internoj memoriji a kada uključim kameru pokazuje mi da nemam dovoljno memorije i da koristim sd karticu ili neku drugu spoljašnju memoriju? To nije bilo pre dok nisam dobio ove ispravke. Šta je razlog toga? Na primer sad imam memoriju od 57MB i snimim video zapis, on snimi i kada želim pustiti stoji slika kao da je napukla na pola i neće pustiti. Obrišem video i probam opet snimati i neće a ima isto memorije kao i kada sam snimao prethodni video ali sad ovaj neće ni slike jer je po njemu memorija ponovo puna. Možda neka aplikacija utiče na to? Zna li ko šta može biti uzrok?:-/

Poslednja izmena:
Da li se nekome još pojavio ovakav propušten poziv?

Prilozi

• Screenshot_2013-09-10-18-27-33-1.png
    Screenshot_2013-09-10-18-27-33-1.png
    50.7 KB · Pregleda: 83
Da te nije neko zvao sa skrivenog broja, ono #31# (ako se dobro sećam :-D)

Ma probao sam to ali mi na displeju piše privatan broj? Da nije nešto zabagovao tokom poziva. Čuo sam da zvoni ali pošto sam bio zauzet nisam se javio nego rekoh videću kasnije. Kasnije pogledah i onako piše. Kliknem u opcije samo piše kada je bio propušten poziv bez ičega više.:) Da ga nisam smorio danas, jer sam baš imao dosta razgovora, pa mi se sveti?:p:-D

Evo probao sa #31# i zaista sada piše zadržan broj.:-D
Verovatno operater menja sa privatnog na zadržan. HVALA!:)

Kako da sakrijem neke određene slike, tako da se ne vide u albumu i na onom slajd prikazu slika i videa na početnom ekranu?

Stigao mi fon danas. Cekao sam ga 5dana i isplatilo se :D Zanima me da li treba da se formira baterija?

Nazad
Vrh Dno