Šta je novo?

Sony Xperia acro S

Jel ide lepo u Deep Sleep? Proveri to.

Nema to veze. Nesto ti verovatno pravi problem. Stock bi trebao najbolje da radi.

Nema to veze. Nesto ti verovatno pravi problem. Stock bi trebao najbolje da radi.

Kako nema veze, na badass na ics-u mi drzi preko 2 dana sa istim koriscenjem, kada vratim na ondemand, isto se ponasa kao i sada na JB.
Deep sleep je ok. Naravno ima puno wake-ova posto su syncovi ukljuceni.

Pričam ti o kernelima... Nema veze koji god stavio governor u deep sleep ti mora ići... Ovo tvoje nisu syncovi nego zabagovane neke stvari.

Kako da memorišem, menjam i brišem kontakte na SIM kartici, na ovom telefonu?

Skini aplikaciju sa Play Store-a. Ne sećam se kako se zove, ali ih ima više. Samo pretraži "sim contacts" i izbaciće ti par aplikacija koje rade to.

Ne kapiram kako nije mogao da se snadje i da li je potrebna aplikacija uopste..

Mislim da sve moze da se odradi ovako - Contacts/desni kapacit. taster i tu imas dosta opcija.. bar je tako na xp.

Poslednja izmena:
Ne kapiram kako nije mogao da se snadje i da li je potrebna aplikacija uopste..

Mislim da sve moze da se odradi ovako - Contacts/desni kapacit. taster i tu imas dosta opcija.. bar je tako na xp.

Pa na svim drugim modelima sam našao a na ovaj ne mogu, pa zato pitam ako neko zna da mi pomogne. Nije mi ovo prvi model telefona ali eto desno kad kliknem imam ponuđeno da uvezem sa sim-a a na sim mi brojevi koji su uneti sa drugog uređaja. Ne mogu da shvatim dali Sony zaista nije dao tu opciju nego samo da sinhronizujem na google.
Ako neko možda stvarno zna neka mi pomogne, hvala.

Poslednja izmena:
Evo screenshot

Prilozi

• Screenshot_2013-07-20-20-30-01.png
    Screenshot_2013-07-20-20-30-01.png
    309.2 KB · Pregleda: 51
Pričam ti o kernelima... Nema veze koji god stavio governor u deep sleep ti mora ići... Ovo tvoje nisu syncovi nego zabagovane neke stvari.
Rekoh ti da ide u deep sleep. Wireless mi je stalno on i radi sync i update app-ova. Naravno da ima veze koji je kernel jer na stocku nemas nista od governera sem onih osnovnih (performace, ondemand, conservative i battery saver ili kako vec). Stavicu danas drugi kernel u koji su ubaceni governeri koji bolje rade battery managment, pa cu javim situaciju.

А да ипак инсталираш BBS па провериш да ли нешто троши батерију...

Ne vredi, ja u klin, ti u plocu.

Stavio Forzaferrarileo JB kernel ali ne radi wireless, pa ne mogu da testiram battery life. Ali u novoj verziji radi SD kartica, a i ima gomilu opcija za igranje s kernelom :D

Pozdrav drustvo, imao sam peh sa telefonom, pao mi je sa velike visine na ostar kamen, display izgleda nije pukao ali je puklo ono staklo preko display-a, molio bih za savjet, gdje sevisirati i za koliko novaca a da telefon opet bude vodootporan poslije servisa, vec sam ranije zvao ovlasteni servis tu u srbiji, posto sam masku htio mjenjati tj kuciste jer sam i nju ostetio dosta po coskovima kako nisam imao zastitnu maskicu, rekli su da u stvari to ide u kompletu sa ekranom, kuciste i sve, u sustini ostane samo maticna ploca a telefon opet bude vodootporan, ako sam dobro upamtio cijena je oko 150 evra.

DSC01472.JPG
Copy of DSC01475.JPG

Auuu, bas steta. Pravo da ti kazem ne znam gde bi to moglo da se uradi. A i puno je dati 150e...

I sta, kad bih imao zamjenski display i kuciste ovako sam sklopim i telefon i dalje vodootporan????

Ne znam, ali koliko sam video nije nicim zaliven (poput tecne plastike i sl) sto bi sprecavalo vodu da udje. Recimo, Xperia-i V i Go se mogu otvoriti poklopci, koji su oblozeni samo gumenom zastitom, i to ih stiti od prodiranja vode. Naravno, ovo je sve samo teorijski, vidis da kod Z i bez da je otvaran, udje voda :( Ali bar mozes da zamenis popucalo staklo, dok ga ja u vodu ne bih vise potapao.

Sto ne bi bio ponovo "vodootporan"? Imas gumicu kad odvrnes srafove koja dihta. Vidi se tacno na snimku, crvene je boje. Nije nista zaliveno.

Не знам, али када се то једном отвори мени више не би уливало поверење као када је тел. нов и више га не би купао :)

Pa ne znam, ali ja imam neki trip da kada se tu nešto čačne više nije isto i ne bi se igrao, a ti kako ti volja :p

Ok, nego niko nije napisao gdje bi se to moglo odraditi i za koje novce...

Nosis u ovlasceni servis i oni ti to urade i produzis garanciju ako imas njihovu. Mislim da je Comtrade ovlasceni servis za Sony.

Nosis u ovlasceni servis i oni ti to urade i produzis garanciju ako imas njihovu. Mislim da je Comtrade ovlasceni servis za Sony.

Kako su mi javili iz Sony-ja:

"Hvala Vam što ste kontaktirali Sony podršku.

Molim Vas da se za Sony Mobile proizvode obratite CT Computers-u:

CT Computers D.O.O.

Savski nasip 7, 11070 Belgrade"

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno