Šta je novo?

Sony Xperia 1 Mark VI

 
Verovatno spajanje RX100 serije (premijum kompakt fotoaparata) sa Android telefonom. Pod uslovom da je to tačno, verovatno će predstaviti samo novi Pro-I model na jesen.

 
 
Da li se meni ucinilo ili ja skoro videh na idealo.de Xperia i V za 600 eur i dok ja razmisljah ponuda prodje. Jedno pitanje, da li neko ima iskustva sa bugarskim servisima SONYa, kod njih su Sony telefoni jos uvek u ponudi
 
https://kunkoku.jp/xperia1m6-14.html



Xperia 1 V: 20400Lux
Xperia 5 V: 40000Lux
Xperia 1 VI: 181300Lux
iPhone 15 Pro: 182300Lux


Hope they can do it in the firmware update for the previous gens. It's not the LED itself not powerful enough, but Sony set a very low voltage/current for the torch function. When you use it as a flashlight in camera app, it's fuxking way more brighter.
However, as Sony is, they won't update for the old models.


Ovo je u principu tačno. Posle punih 12 godina su se smilovali i omogućili da LED svetlo radi (verovatno) na maksimumu osvetljenja. Poslednji Sony Xperia telefoni koji su bili tako (normalno) podešeni u torch modu su iz NXT (2012) serije - Xperia S, Xperia V, Xperia P itd.
Neverovatno je da jedan prastari telefon sa malom baterijom, kao npr. Xperia P, ima jače torch svetlo od svih Xperia 1 modela, osim od najnovijeg MK6. Epska glupost, koja nema opravdanje ni u smislu trajnosti diode, jer npr. imam Xperia P primerak star 12 godina, koji je preživeo i vodu, i blato, baterija mu je u očajnom stanju, ali LED torch i dalje radi kao i prvog dana.
 
A gde imaju da se kupe Sony telefoni..u Japanu ??!
 
Nazad
Vrh Dno