Koja bi poenta bila ovog telefona?
1 V nema sanse, mozda 5 VDa li se meni ucinilo ili ja skoro videh na idealo.de Xperia i V za 600 eur i dok ja razmisljah ponuda prodje. Jedno pitanje, da li neko ima iskustva sa bugarskim servisima SONYa, kod njih su Sony telefoni jos uvek u ponudi
Samo mala ispravka, bilo je i poslije 2012 Sony telefona sa odličnim LED svjetlom, XA2 Ultra iz 2018-e, imam je i koristim za navigaciju u autu, i radar bot za fiksne kamere.Ovo je u principu tačno. Posle punih 12 godina su se smilovali i omogućili da LED svetlo radi (verovatno) na maksimumu osvetljenja. Poslednji Sony Xperia telefoni koji su bili tako (normalno) podešeni u torch modu su iz NXT (2012) serije - Xperia S, Xperia V, Xperia P itd.
Neverovatno je da jedan prastari telefon sa malom baterijom, kao npr. Xperia P, ima jače torch svetlo od svih Xperia 1 modela, osim od najnovijeg MK6. Epska glupost, koja nema opravdanje ni u smislu trajnosti diode, jer npr. imam Xperia P primerak star 12 godina, koji je preživeo i vodu, i blato, baterija mu je u očajnom stanju, ali LED torch i dalje radi kao i prvog dana.
Posto je Sharp realno jedini Sony-jev pravi konkurent, ne bi me iznenadila neka nova Xperia Pro verzija koja bi parirala tom Sharp-u.Posle Xiaomi, Oppo i Vivo, i Sharp predstavlja kamera-telefon kakav je Sony uveliko trebalo da napravi: Sharp Aquos R9 pro unveiled with a giant 1/0.98" sensor, plus a 1/1.56" 65mm tele camera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari