Kako si zadovoljan i koliko je kostali zadovoljstvo? 🙂
U tom trenutku 1850 evra...
Meni je zamenio 50" LG LED TV kupljen 2019-te, tako da nemam previsoke standarde i za mene je sasvim dobar.
Slika je dobra i "out of the box", a ja sam ga podesio prema uputstvima sa YouTube kanala Classy tech calibrations.
Nalazi se u dnevnoj, preko dana je dovoljno svetao za moje potrebe, a u večernjim satima i kod gledanja filmova dolaze do izražaja sve prednosti OLED-a i tu briljira...
Povezao sam na njega Iris TV, Apple TV i XBox. Planirao sam još da uzmem neki pristojan soundbar, povežem na eARC port i kompletiran setup, ali sam imao puno troškova u prethodnom periodu zbog preseljenja, pa sam prolongirao kupovinu do kraja godine. TV zvučnici su pristojni, pa će poslužiti do tada. Često na njega povezujem i bluetooth slušalice (Airpods Pro) i tu funkcioniše bez problema, bolje od prethodnog LG-a.
Daljinski je sledeća važna stavka... Mali, kompaktan i veoma funkcionalan, za mene bolji od Magic Remote-a.
Google TV OS je donekle osakaćen u našoj regiji u odnosu na neke zapadne zemlje, nedostaju neke opcije... Sa druge strane ima najbolju podršku što se aplikacija tiče. Npr. Ima Sky Showtime na koji sam pretplaćeni, a koji nije dostupan na webOS-u. Za mene je ipak Apple-ov tvOS najbolja Smart TV platforma.
Sve u svemu, zadovoljan sam kupovinom