Kako si zadovoljan i koliko je kostali zadovoljstvo? 🙂Ja sam naručio 65A80K od prodavca na Kupujem Prodajem, nadam se da će da stigne u toku sledeće nedelje...
U tom trenutku 1850 evra...Kako si zadovoljan i koliko je kostali zadovoljstvo? 🙂
Ovo sam i ja primetio jer istražujem stanje na tržištu i bukvalno sam šokiran činjenicom da u maloprodaji kod nas Sony TV uređaji se prodaju otprilike 1.000€ skuplje nego kod EU komšija. Da li neko iz prve ili druge ruke zna razlog? Tretiraju nas kao Afriku (non-EU shipping?), plaćamo nekim tamo burazerima stanove i džipove, ili nešto treće?Znam nego ovde je razlika soma evra i više bez razloga.
Није се ни мени десило да нестану канали, него су измешани катастрофа и фали ми 2 - 3 Арене, док је на неком старом Самсунгу из 2005.године све редно...cicarito, ja sam na supernovoj, kod mene tako sa Finskom funkcionise. Prethodni Oled, ovaj sad kao i 2 klasicna leda.
Stavise, nijednom mi se nije desilo da sam izgubio kanale.
Mislim da je do SBB, kad sam štelovao kanale isto sam se zeznuo oa išao na factory reset pošto kod mene ne može da se promeni kroz meni. Tada sam zvao SBB i oni su mi rekli da treba da stavim skandinavsku zemlju a nisam ni pomenuo koje je marke TV.Bas se cudim od Sony da toliko nije posvetio cam modulu da ne moze podesiti kanale kao sto je operator to rasporedio. Moj LG star 10 godina odradi posao bez problema,a Sony moram vracati na fabricka da izabrao neku zemlju skandanije da bi poredjao po rasporedu operateraa. To je veliki -
Nema veze sa SBB druze. Ja sam iz CG, koristim Mtel i ne poredja kanale kao sto su po listi. Takodje sam morao da mijenjam drzavu na pocetku pretrage,dok je sada to nemoguće jer moraš vratit na fabrička podešavanja prvo.....Mislim da je do SBB, kad sam štelovao kanale isto sam se zeznuo oa išao na factory reset pošto kod mene ne može da se promeni kroz meni. Tada sam zvao SBB i oni su mi rekli da treba da stavim skandinavsku zemlju a nisam ni pomenuo koje je marke TV.
Kod mene nije bila opcija morao restartГде се мења земља? Нисам нашао у опцијама, јел мора да се врати на фабричка тј да се поново покрене она иницијална инсталација?
На старијим ТВ - има је било да промениш земљу приликом претраге...
Ја сам успео овако, можда помогне још неком:Kod mene nije bila opcija morao restart
Pretpostavljam da mislis na Hik-Connect Hikvision aplikaciju za kontrolu kamera?!Probao sam da preko store-a da instaliram Hik Connection program, ali pise da ga nema u store-u. Da li je neko ručno instalirao, i da li ok radi?
Dobio si normalan redosled kroz ovaj nacin?Ја сам успео овако, можда помогне још неком:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari