Šta je novo?

Sony televizori

• Začetnik teme Začetnik teme Stock
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
SAD gledam 55" X90J poslednji dan po ceni od 115 999 RSD .. u CT SHOp-u (comtrade shop), nigde nista da pise za garanciju ono 2+3..el to ide za svaki SONY ili ako daju ? kontam da se isplati sa 165 000 na 115 000 RSD...? ? ?

Poslednja izmena:
Meni prvo Google ovo predložio

Prilozi

• Screenshot_20211121-215653_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211121-215653_Samsung Internet.jpg
    70.8 KB · Pregleda: 81
Garancija 2+3 je bila za kupovinu televizora do 15.11.
@Hero Znaci trebalo bi da je 2. Ali ni to ne piše. Najluđe što ne znam da li je greška ili ne.. piše da ponuda traje od 20.11 do 21.11.. suludo 🙂 Generalno naručio bi ga online preko CT shopa ali razmišljam koje su šanse da je to neki skinut sa police??? ili ne daj bože nešto drugo.. a ovi u CT toliko šturo napisali opis ..Zato sam se i pitao za garanciju, obzirom da na SONY-evom sajtu pise da se za ovaj model moze dobiti produzena garancija unošenjem koda sa boka TVa preko njihovog sajta.. Veliki je to novac da se da a da nisi siguran šta te čeka,barem za mene..

https://www.ctshop.rs/sony-xr55x90jcep-smart-tv-55-quot-4k-ultra-hd-dvb-t2-android.html

Poslednja izmena:
SAD gledam 55" X90J poslednji dan po ceni od 115 999 RSD .. u CT SHOp-u (comtrade shop), nigde nista da pise za garanciju ono 2+3..el to ide za svaki SONY ili ako daju ? kontam da se isplati sa 165 000 na 115 000 RSD...? ? ?
ja sam pre par godina isto bio u dilemi izmedju IPS i VA panela, na kraju sam uzeo lg sk85000 (model sk9000 za US trziste). Generalno sam zadovoljan televizorom, posebno uglom pod kojim moze da se gleda i bojama(jednostavno volim kako boje izgledaju na ips panelima). Stvari koje mi se ne svidjaju su local dimming i slab brightness prilikom gledanja HDR contenta.
Sada da ponovo uzimam televizor uzeo bih 55 X90J ukoliko mu je cena do 120k, ukoliko bih davao vise novca onda bih definitivno uzeo lg 55" c1

Pa 116k je sad.
@djape08 ma uzeo sam ga juce.. tj narucio.. ali sad ispade frka.. kazu iz CTshopa nece niko da ga vozi van Beograda..pa traze solucije za prevoz i da vide koliko to dodatno kosta.. a pisalo je bepslatan prevoz..Nadam se da cu ga dobiti citavog.. a nije da sam na kraj sveta..odmah do Beograda..

Kakva budalaština sa prevozom... Meni batica doneo do vrata, i čestitao kupovinu. Ista radnja pre par meseci.

I sam sam bio zabrinut oko mogućnosti da bude tv iz izloga...Ali nije, to sam proverio prvo.

Jel se zna za garanciju nesto? nema 2+3?

Nema više. Ja sam uzeo u Gigatronu i doplatio oko 5k za još dve dodatne godine garancije. Svakako mi se isplati za dve god dati tih 5k.

to je ustvari ono osiguranje, jel da? nije sonijeva garancija...

Nije Sonijeva ja mislim, nego Gigatronova. Tako nešto.

Kakva budalaština sa prevozom... Meni batica doneo do vrata, i čestitao kupovinu. Ista radnja pre par meseci.

I sam sam bio zabrinut oko mogućnosti da bude tv iz izloga...Ali nije, to sam proverio prvo.
@TsarOfZanzibar Svaka čast batici 🙂 Ljudina ! Odakle si ti ? meni su bukvalno rekli nece niko da vozi do Požarevca..kao da sam u Americi ,kažu traže način za transport 😀 Čestitam na kupovini!

3 dana.

27. naručio 30. bio na vratima... sad našao mejlove od porudžbine i od Sonija za aktiviranje garancije.

Nisam hteo da se zezam za dostavom. Rezervisao telefonom, sa ortakom otisao, strpali u kola i doneli. Jedva mi onolika grdosija stala u kola 🙂 Garancija koju mozete kupiti u Gigatronu je zapravo osiguranje koje se dokupljuje. DDOR Novi Sad je osiguravajuca kuca.Nude i 2 godine KASKO za TV- sta god da se desi popravljaju, plus u slucaju kradje daju vaucer u vrednosti placenoj za TV ,sa kojim se moze kupiti bilo sta u Gigatronu do te cifre.

A koja cena je bila tog tv-a sa 5god garancije? Mislim na najnizu cenu kod nas za koju je mogao da se nadje, ne na ove naduvane cene od 2-2.5k evra sa satro popustima

Mislim oko 280k da je bio. Ako pričamo o A80J modelu.

Ah, ja sam kriv, nisam napisao model... Mada mislim da se svakako nije pricalo o A80J modelu... Mislio sam na 65x90j

Jedno pitanje,kako da postavim jezik na pr program NickJr da mi je srpski svaki put? Svaki put je Hr jezik kada upalim tv i moram kliknut na audio i da prebacim jezik. Trazio sam u setings al nisam uspio nista naci

Nazad
Vrh Dno