Najjeftiji u Srbiji je 168k. Pitao sam jer sam ga narucio, i nigde nisam video da ima jeftinije, a nije ni Google!Google it:
XR65X90JCEP
Kako nije Google ,svi XR modeli bi trebali da su Google 2021. godina.. ako pise android 10 mislim da je to Google UI..ili ce stici updateNajjeftiji u Srbiji je 168k. Pitao sam jer sam ga narucio, i nigde nisam video da ima jeftinije, a nije ni Google!
Aha izvini,pogrešno protumačih.Druze znas li ti nesto oko garancije, pisao sam par postova iznad?Kazem da ni Google nije video tu cenu od 148k
@Hero Znaci trebalo bi da je 2. Ali ni to ne piše. Najluđe što ne znam da li je greška ili ne.. piše da ponuda traje od 20.11 do 21.11.. suludo 🙂 Generalno naručio bi ga online preko CT shopa ali razmišljam koje su šanse da je to neki skinut sa police??? ili ne daj bože nešto drugo.. a ovi u CT toliko šturo napisali opis ..Zato sam se i pitao za garanciju, obzirom da na SONY-evom sajtu pise da se za ovaj model moze dobiti produzena garancija unošenjem koda sa boka TVa preko njihovog sajta.. Veliki je to novac da se da a da nisi siguran šta te čeka,barem za mene..Garancija 2+3 je bila za kupovinu televizora do 15.11.
zar to ne bi bilo sjajno? 😀 nemaJel postoji neki Sony televizor 32", a da je 4K?
ja sam pre par godina isto bio u dilemi izmedju IPS i VA panela, na kraju sam uzeo lg sk85000 (model sk9000 za US trziste). Generalno sam zadovoljan televizorom, posebno uglom pod kojim moze da se gleda i bojama(jednostavno volim kako boje izgledaju na ips panelima). Stvari koje mi se ne svidjaju su local dimming i slab brightness prilikom gledanja HDR contenta.SAD gledam 55" X90J poslednji dan po ceni od 115 999 RSD .. u CT SHOp-u (comtrade shop), nigde nista da pise za garanciju ono 2+3..el to ide za svaki SONY ili ako daju ? kontam da se isplati sa 165 000 na 115 000 RSD...? ? ?
@djape08 ma uzeo sam ga juce.. tj narucio.. ali sad ispade frka.. kazu iz CTshopa nece niko da ga vozi van Beograda..pa traze solucije za prevoz i da vide koliko to dodatno kosta.. a pisalo je bepslatan prevoz..Nadam se da cu ga dobiti citavog.. a nije da sam na kraj sveta..odmah do Beograda..Pa 116k je sad.
@TsarOfZanzibar Svaka čast batici 🙂 Ljudina ! Odakle si ti ? meni su bukvalno rekli nece niko da vozi do Požarevca..kao da sam u Americi ,kažu traže način za transport 😀 Čestitam na kupovini!Kakva budalaština sa prevozom... Meni batica doneo do vrata, i čestitao kupovinu. Ista radnja pre par meseci.
I sam sam bio zabrinut oko mogućnosti da bude tv iz izloga...Ali nije, to sam proverio prvo.
@TsarOfZanzibar koliko im je trebalo da stigne od porudzbine?Loznica... Nisam siguran koja je bila kurirska služba, čini mi se City e. Hvala...
Morao sam da pitam 🙂 Hvala 🙂zar to ne bi bilo sjajno? 😀 nema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari