Šta je novo?

Sony PSP opšta diskusija - noviteti, pitanja, odgovori...

ako je maticna u psp-u bilo koja pre ta-88v3, treba ti samo pandora baterija i mms da ga sredis a ako je ta-88v3 pa nadalje...brick je nazalost permanentan

Koja je najbolja priča za 6.37 FM u pitanju je PSP 3004 ako uopšte i postoji fora može na PM a može i mob ako neko to radi ako se ja sam ne snadjem.

Poslednja izmena:
Juce sam klincu nabavio psp 1004 i imam jedan problem sa internetom. Naime nece da mi otvara youtube i izbaci poruku da nema dovoljno memorije. Zanima me na koju memoriju se odnosi. Inace otvara iso igrice sa kartice normalno. Da napomenem da prvo nije hteo da otvara skoro nista sem googla dok nisam ubacio drugu karticu sa 100Mb praznog prostora. Ova u njemu je imala 44Mb. Po meni je ovo i vise nego dovoljno mesta da smesti clip u neki temp folder. Sada ucita stranicu na youtubu ali nece da otvori clip. Vidim da bi mogao da bude problem u njegovom pretrazivacu pa me zanima da li ce se problem resiti ako instaliram neki drugi posto je PSP hacovan i da li bi neko moga da mi objasni postupak instalacije nekog drugog pretrazivaca.

I jos jedno pitanje da li se oseti razlika u brzini izmedju original kartice i kada radi sa micro SD karticama preko adaptera posto moram da kupim jednu vecu jer sam dobio od 1 Gb a na nju i nemogu stati novije igrice koliko sam primetio.

Ako ti se bas gleda youtube na PSP-u koristi neki specijalizovan program, tipa GoTube ili PSPTube, browser ne moze da otvara klipove zbog zastarelog flasha.

Brzina zavisi od kvaliteta adaptera i kartice koju koristis. Moze da radi tako da skoro ne osetis razliku, ali moze da bude i obrnuto.

Molim za pomoc. Uzeo sam polovan psp 1 i u njemu je bila neka verzija softvera 5.5...dalje neznam. Uglavnom radile su igre sa kartice. Klinac se igrao i izgleda pokrenuo update i kaze da je doslo do 49%. Od tada ekran ne radi a sijaju one lampice sa strane. Kad ga ukljucim zelena lampica svetli oko 20sek i ugasi se. Ako neko zna ovako sta mu je nek pomaze. Hvala

da li je moguce da na PSP 1004 odradim downgrade firmware-a sa 6.53 cini mi se. i potom ubacim neke igre na memorijsku karticu koje cu pokretati direktno sa nje bez cimanja sa UMD?

Drug me zamolio da se raspitam pa ajd da mu ucinim uslugom.
Zanima ga jel moze kod nas nabaviti kartica od 16gb za psp i da li mora biti sony-jeva ili moze bili koja, npr, sandisk?

Moze i moze.

Ovako... Totalni sam duduk za postavljanje cfw na psp. Naime imam psp3004 sa 6.39 firmverom. Moje pitanje je da li može da se postavi na nju cfw i ako neko zna neka mi pošalje pm pa ćemo se već dogovoriti?

Hocu klincu da kupim psp za rodjendan
Kupio sam ps3 odavde od nekih ljudi sa foruma,dal ima nekog od forumasa da prodaje i narodni psp spreman odma za igranje i za kratko uputstvo kako da ga koristim i koje verzije su najbolje i zasto i kakava ogranicenja imaju

Ih sto se ovde nista ne pise... :)

Ali meni treba savet - imam psp 2004 i drzim ga na 5.50Gen-D3 vec duze vreme, a sad vidim niz silnih novih CFW, pa me zanima, vredi ili raditi update, i ako vredi, na koji konkretni CFW da ga dignem?

Ih sto se ovde nista ne pise... :)

Ali meni treba savet - imam psp 2004 i drzim ga na 5.50Gen-D3 vec duze vreme, a sad vidim niz silnih novih CFW, pa me zanima, vredi ili raditi update, i ako vredi, na koji konkretni CFW da ga dignem?

Ako ti sve radi nista ne diraj. U suprotnom mozes recimo na 6.20 Pro-B9 permanent. Ovaj imam isto na 2004, radi savrseno.

@korisnik Vredi, 6.60 ME ili stariji 6.39 ME ako ti je bitna kompatibilnost sa nekim starijim pluginovima.

Par blic pitanja:

1. Kakav je browser na PSPu? Sličan onome na PS3 ili bolji? Najviše me zanima da li se na njemu može surfovati u nekoj razumnoj meri i da li ima onaj limit za kucanje na 1024 karaktera?
2. Koje video formate podržava PSP?
3. Da li PSP može da učita PS1 igrice u .iso (ili nekom sličnom) formatu?
4. Da li PSP može da učita PS2 igrice u .iso (ili nekom sličnom) formatu?

Poslednja izmena:
Uzeo sam polovan 2004,nemam pojma koji fw na njemu,kad odem na verziju fw pise da je 3.15
E sad neke igrice rade,a neke kad pokusam da startujem izbaci neki eroor code,jel zna neko sta mi je ciniti,klinac mi probi glavu

@wladymeer

1. Zastareo.
2. .mp4 i .pmp
3. Da, konvertovane u .pbp
4. Ne

@shku

Update-uj na 6.39 PRO, imaš gore link. FW 3.15 ne postoji.

Poslednja izmena:
Uzeo sam polovan 2004,nemam pojma koji fw na njemu,kad odem na verziju fw pise da je 3.15
E sad neke igrice rade,a neke kad pokusam da startujem izbaci neki eroor code,jel zna neko sta mi je ciniti,klinac mi probi glavu
Udate-uj na 6.60 i radice ti sve,ako ti je psp hackabilan postoji i permanent patch da se ne bi zezao sa restartom.

Udate-uj na 6.60 i radice ti sve,ako ti je psp hackabilan postoji i permanent patch da se ne bi zezao sa restartom.

Ali PRO, jer u drugom slucaju, ako PSP nije potpuno hackabilan, moze da ga baci u djubre.

Ćerkica dobila (nasledila) od tetke iz inostranstva jedan PSP 3004 sa 5.50 firmware-om pa imam dva pitanja:

1. Da li se može hakovati ovaj tip konzole sa ovim firmware-om i na koji način?
2. Gde se mogu naći maske ili bar neki delovi za 3004 model pošto je ovaj BAŠ izgreban i fali mu pokopac baterije :(

Unapred hvala.

Ali PRO, jer u drugom slucaju, ako PSP nije potpuno hackabilan, moze da ga baci u djubre.

Mozes li da pojasnis ovo, ne kontam sta znaci da PSP bude potpuno hackabilan i kako to moze da se zna? Hvala :)

Ćerkica dobila (nasledila) od tetke iz inostranstva jedan PSP 3004 sa 5.50 firmware-om pa imam dva pitanja:

1. Da li se može hakovati ovaj tip konzole sa ovim firmware-om i na koji način?
2. Gde se mogu naći maske ili bar neki delovi za 3004 model pošto je ovaj BAŠ izgreban i fali mu pokopac baterije :(

Unapred hvala.

Za sve koji se nađu u sličnoj poziciji kao i ja, koristio sam ovu proceduru:

Update to 6.20 ofw
Install 6.20 PRO-B10
Install the 6.20 Permanent Patch

Sa ovog linka:
http://forums.pspslimhacks.com/thre...cfw-for-my-psp-1000-2000-3000-or-psp-go.7779/

I uspešno hakovao ovaj PSP 3004!

Za stavku 2 još uvek nisam našao rešenje...

Jel zna neko da li ima novi citac kartica za psp ? posto ne moze da se popravi a crklo mi...

Nazad
Vrh Dno