Ovako... Totalni sam duduk za postavljanje cfw na psp. Naime imam psp3004 sa 6.39 firmverom. Moje pitanje je da li može da se postavi na nju cfw i ako neko zna neka mi pošalje pm pa ćemo se već dogovoriti?
Ih sto se ovde nista ne pise...
Ali meni treba savet - imam psp 2004 i drzim ga na 5.50Gen-D3 vec duze vreme, a sad vidim niz silnih novih CFW, pa me zanima, vredi ili raditi update, i ako vredi, na koji konkretni CFW da ga dignem?
Udate-uj na 6.60 i radice ti sve,ako ti je psp hackabilan postoji i permanent patch da se ne bi zezao sa restartom.Uzeo sam polovan 2004,nemam pojma koji fw na njemu,kad odem na verziju fw pise da je 3.15
E sad neke igrice rade,a neke kad pokusam da startujem izbaci neki eroor code,jel zna neko sta mi je ciniti,klinac mi probi glavu
Udate-uj na 6.60 i radice ti sve,ako ti je psp hackabilan postoji i permanent patch da se ne bi zezao sa restartom.Uzeo sam polovan 2004,nemam pojma koji fw na njemu,kad odem na verziju fw pise da je 3.15
E sad neke igrice rade,a neke kad pokusam da startujem izbaci neki eroor code,jel zna neko sta mi je ciniti,klinac mi probi glavu
Ali PRO, jer u drugom slucaju, ako PSP nije potpuno hackabilan, moze da ga baci u djubre.
Ćerkica dobila (nasledila) od tetke iz inostranstva jedan PSP 3004 sa 5.50 firmware-om pa imam dva pitanja:
1. Da li se može hakovati ovaj tip konzole sa ovim firmware-om i na koji način?
2. Gde se mogu naći maske ili bar neki delovi za 3004 model pošto je ovaj BAŠ izgreban i fali mu pokopac baterije
Unapred hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari