Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam do sad kupovao diskove i onda sam odlučio da napravim kolekciju. Lovio što niže cene i sad imam 10 komada. Skupljam sve ono što sam igrao ili hoću da igram, a svidelo mi se.

Driveclub od ranije
Bloodborne Complete Edition
Diablo 3 Ultimate Evil Edition (ovo bih da prodam, nije za mene)
Gran Turismo Sport
Ratchet and Clunk
Until Dawn
The Last of Us Remastered
South Park The Fractured But Whole
Horizon Zero Dawn
God of War

Imaš na RI God of War Digital Deluxe Edition (Guest) - 1600 din oglas star dan, dva. Ako ti ne igra ulogu da mora da bude nosilac i skupljas trofeje na svom nalogu.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Hvala, međutim, ja sam ono baš staromodan tip - volim da imam nešto svoje, plus igre kupujem za dete. 🙂

Ne kapiram baš to oko Guest, Nosilac i Fantom, čitao sam sve na onoj temi ali meni je to suviše komplikovano. Nije mi problem da dam i 10-20$ više ali da se ne cimam oko naloga jer, kao što rekoh, to igra uglavnom moj sin, a njemu to ne mogu da objasnim nikako (kada da se loguje i gde da bi se igrao).

Evo ga sad se "navukao" na Spajdermena i igra ga sam. "Mirna Bačka" što bi rekli, ne moram ja da sedim pored njega.

@Alex: Ako mi veruješ, prva stvar koju sam ikada kupio na KP je APC PM5-GR Essential SurgeArrest za TV i konzolu, prošle nedelje je stiglo. Konzola je kupljena preko "Mađara" ali nisam ja pregovarao. Ako imaš neki link od pouzdanog prodavca slobodno mi pusti PM. Nemam ništa protiv KP ali ga do sada nisam baš nešto preferirao prilikom kupovine tehnike ili bilo čega drugog. 🙂 Što se tiče tog tvog cilja, to nije loše, i ja sam u duši "hrčak", tj. kolekcionar. 😀

Ja još da mu kupim God of War i mislim da sam miran makar 6m. Ubedio sam ga da je Horizon Zero Dawn skoro pa sličan sa Shadow of the Tomb Raider (igrali smo prethodna dva na PC-u), a prošao sam jeftino za digitalnu verziju.

Poslednja izmena:
Hvala, međutim, ja sam ono baš staromodan tip - volim da imam nešto svoje, plus igre kupujem za dete. 🙂

Ne kapiram baš to oko Guest, Nosilac i Fantom, čitao sam sve na onoj temi ali meni je to suviše komplikovano. Nije mi problem da dam i 10-20$ više ali da se ne cimam oko naloga jer, kao što rekoh, to igra uglavnom moj sin, a njemu to ne mogu da objasnim nikako (kada da se loguje i gde da bi se igrao).

Evo ga sad se "navukao" na Spajdermena i igra ga sam. "Mirna Bačka" što bi rekli, ne moram ja da sedim pored njega.

@Alex: Ako mi veruješ, prva stvar koju sam ikada kupio na KP je APC PM5-GR Essential SurgeArrest za TV i konzolu, prošle nedelje je stiglo. Konzola je kupljena preko "Mađara" ali nisam ja pregovarao. Ako imaš neki link od pouzdanog prodavca slobodno mi pusti PM. Nemam ništa protiv KP ali ga do sada nisam baš nešto preferirao prilikom kupovine tehnike. 🙂 Što se tiče tog tvog cilja, to nije loše, i ja sam u duši "hrčak", tj. kolekcionar. 😀
Ma kupis samo uvijek nosioca i miran si sa malim, dodas nalog, skines igru i to je sav posao, on nastavlja po starom na svom nalogu igrari
Ali opet ima finih snizenja sad pa GoW za 25 eura i nije puno

A sto nema naloga da se nadju za S4 Divinity: Original Sin II - Definitive Edition? Niko nije kupovao jer ne valja igra ili? Meni sa na oko onako dopada pa se mislim da uzmem, al ne bih ni bacao 60 dolara ako nije dobra, jel igrao ko?

Igra je remek delo i jedan od najboljih RPG u poslednjih 10 godina. Ja sam je igrao na PC.

A sto nema naloga da se nadju za S4 Divinity: Original Sin II - Definitive Edition? Niko nije kupovao jer ne valja igra ili? Meni sa na oko onako dopada pa se mislim da uzmem, al ne bih ni bacao 60 dolara ako nije dobra, jel igrao ko?

Top-down, odnosno cRPG je manje pozeljan da se igre na djojstiku (iako su novi cRPG optimizovani) jer su konceptualno zamisljeni da se pikaju na M&K - sto vecina ljubitelja zanra i radi... 🙂

Nikada ne bih mogao da igram Baldura ili Tormenta na djostik... Ili pak Commandose ili novi Shadow Tactics...

Što skloniše ovaj Christmas sale?! Samo 2/3 vikenda su izbacili a delovi su trebali da budu do 21./22. Decembra ako se ne varam...

Odusevih se sa PSVR-om kad mi je stigao juce, a danas sam nakacio i volan. Steta sto je GTSport VR offering trenutno tako tanak. Ima staza i automobila, al samo 1v1 protiv jako sporog AI-a i time trial.

^Ako mozes obavezno nabavi i VR Aim kontroler, daje jednu totalno novu dimenziju igranja. Ja bih recimo izdvojio (po pitanju trackinga i generalno uzitka) Firewall i Farpoint kao nesto sto je must have za VR Aim, dok recimo za voznje uz taj GT gledaj da uzmes Dirt Rally, koji cesto moze da se nadje za manje od 10 dolara na akcijama.

Krenuli odlični popusti na PS Store US. Meni ovo došlo ko kec na deset pošto sam skoro nabavio PS4, taman da se popuni biblioteka.

Jedino ako imaš viška 3$.

Ajde koga ne mrzi nek napise neki spisak ok igara na popustu, ja ne nalazim nista pametno 😀 kupio bih i ja nesto al ne znam sta....

Ja sam platio 9e i smatram da je igra vredela jedina šteta što nije duža jer mi je bila odlična zabava.

Igra je skroz ok ali nije vredna pune cene koju su tražili na izlasku pre svega zbog dužine ~7h i zato što je qte fest(zbog čega su je i napljuvali).

Wipeout Omega Collection - 6$
God of War 3 Remaster - 3$
UNCHARTED: The Lost Legacy - 8$

Ja ću ovo da pokupim za sad.

Ljudi, pomagajte!

Skoro godinu dana imam US PSN account, uredno kupujem igre na PS Store-u tako što redeem-ujem vouchere koje kupim na amazonu. Sve je radilo besprekorno do danas kada mi posle redeemovanja izađe poruka:

"Additional information is required for prepaid card redemption."

I traži da unesem grad, zip i državu. Kada unesem podatke sa kojima sam se registrovao i idem na Next ništa se ne dešava, nema greške ali nema ni sledeće strane.

Da li se nekome desilo isto?

Verujem da se već pisalo o ovome ali da ne listam na početak ako može neko da mi odgovori i da me uputi. Da li ima načina da se ps4 igra pomoću tastature i miša da je podjednako dobro kao na kompjuteru i kako?

Poslednja izmena:
Ljudi, pomagajte!

Skoro godinu dana imam US PSN account, uredno kupujem igre na PS Store-u tako što redeem-ujem vouchere koje kupim na amazonu. Sve je radilo besprekorno do danas kada mi posle redeemovanja izađe poruka:

"Additional information is required for prepaid card redemption."

I traži da unesem grad, zip i državu. Kada unesem podatke sa kojima sam se registrovao i idem na Next ništa se ne dešava, nema greške ali nema ni sledeće strane.

Da li se nekome desilo isto?
Meni se isto ponaša ps store ali samo kad pokušam redeem direktno na sajtu. I to tako od kad imam ps tj od juna ove godine. Čak sam mislio da me je prodavac sa g2a prevario.

Ako unesem kod na konzoli direktno, prolazi bez problema.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Meni se isto ponaša ps store ali samo kad pokušam redeem direktno na sajtu. I to tako od kad imam ps tj od juna ove godine. Čak sam mislio da me je prodavac sa g2a prevario.

Ako unesem kod na konzoli direktno, prolazi bez problema.

Na kraju sam i ja uneo preko konzole, ali se pitam zašto sada odjednom više ne radi preko weba.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno