Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baci oko na cdkeys/g2a/kinguin

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ps4+Spajdi+40" fhdtv=300$
Gde ja živim sve ti...

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Za vrijeme black friday-a u veoma limitiranim količinama, u svakom slučaju krvav je to lebac, ko zna koliko ljudi treba da izgaziš po tim tržnim centrima da bi pokupio taj deal... 😀

Platis 30 usd nagruvanog migranta da se on rva po trznim centrima. Pa i 50 da mu das, super si prosao. Mora da ima ljudi koji to rade

Imam pitanje jedno: Drug želi da kupi na base.com Spiderman-a, ali planira kasnije da preko PS Store-a kupi DLC-eve za istu, ima američki nalog, pa ga zanima jel će biti problema sa tim što je igrica iz UK-a, a DLC kupuje sa američkog store-a?

Biće, tj neće mu raditi. Igra i DLC moraju biti iz istog regiona.

Znači da se ne upušta u tu avanturu, ja mislio da su igre globalne.

Aj ako neko nadje US ps+ za jeftinije pare neka postuje ovde.. mnogo mi bre nesto poskupelo to, a sto ne najgore nema vise ni na 3 meseca ni mesec dana... katastrofa

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Ima mesec, tri meseca, 12 meseci, US, UK, razni azijski po smesnim cenama itd, sve za svakog... Cak i po 15 dana na ebay za 1 dolar, sve ima i nista nije nedostupno samo covek malo da istrazi.

Imam pitanje jedno: Drug želi da kupi na base.com Spiderman-a, ali planira kasnije da preko PS Store-a kupi DLC-eve za istu, ima američki nalog, pa ga zanima jel će biti problema sa tim što je igrica iz UK-a, a DLC kupuje sa američkog store-a?

Neka se strpi jos i pazari na USA posto vec tamo ima nalog... Igra je i onako ishajpovana a brzo ce joj sleteti cena, eno TR:SoTR je bio vec za 34e bas na US Store-u ( a igra je iz mog iskustva bolja od Spajdija)

https://www.ebay.com/itm/PS-PLUS-14...e=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2060353.m2749.l2649

Ne znam da li radi link, ako ne kucaj u pretragu ima milion ljudi koji prodaju.

I sto je najbolje nevezano za black friday, uvek ima... Sto se uopste tice Playstation ponuda zadnjih par godina upravo se obrnulo i mnogo su bolje ponude tokom godine, davali su PS+ za 40$ i drzali ponudu mesec dana ne secam se ono ni kad, letos valjda, znaci sve ponude mogu pasti bilo kada nezavisno od black friday ili cyber monday snizenja, to vise nije reper.

Gde je trenutno najjeftinije PS+ godišnja? Tamo gde sam ja uzimao trenutno nema na stanju.
44 eura na g2a
Na offgamersu azijski 26-27 dolara
Sve godina dana
Pa nek kupi ako vec hoce cd, ali onda nek napravi uk nalog i kupi DLC sa tog naloga, 5 minuta posla novi nalog napraviti
Aj ako neko nadje US ps+ za jeftinije pare neka postuje ovde.. mnogo mi bre nesto poskupelo to, a sto ne najgore nema vise ni na 3 meseca ni mesec dana... katastrofa

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
44 eura na g2a
Na offgamersu azijski 26-27 dolara
Sve godina dana

Imao sam slično pitanje. Mislim da ne može, bar ne bi trebalo da može jer nije isti region.

Meni je fizička kopija diska bila za neko EU tržište, tj. CUSA 11993.
Na UK store gde imam nalog, Spiderman se vodi pod CUSA 11995:
MaxthonSnap20181116024240.jpg
Dok je DLC na UK store isti CUSA 11993 kao i disk:
MaxthonSnap20181116024302.jpg

Uzeo sam klincima taj sa UK i sve je u redu.

Na US store ti neka druga oznaka:
MaxthonSnap20181116024708.jpg

Evo i ponude za Black Friday u EU regionu (DE/At, ali vazi i za ostale)

GOW i Detroit (obe delux ed.) za 29.99e itekako primamljivo deluju. Steta sto FC5 nije imao veci pad cena.

Inace eto Spajdi i TR 20-30e pad za samo par meseci...

Poslednja izmena:
Danas mi stize ps4.
Prva cetvorka pa ne zamerite ako su pitanja smesna ili su vec bila.imao sam davno ps3 ali tada nije postojao psn+ u ovoj verziji.

Negde sam naleteo da postoji neki free trial period... Jel se on moze iskoristiti u prelaznom periodu dok ne uzmem godišnju pretplatu?
Takodje vidim da se sada cesto pominje asia psn za nekih 28 $... Moze li se on regularno koristiti na konzoli uz us /uk igre?

I verovatno "najcudnije" pitanje. Ako uzmem pretplatu sada u novembru da li mogu da skidam igre koje su izasle i ranije (gow3. Destiny. Mafia...)

Sorry za pitanja koja se ponavljaju ali godine ne-gaminga cine svoje.

Poslato sa AGS-L09 uz pomoć Tapatoka

Danas mi stize ps4.
Prva cetvorka pa ne zamerite ako su pitanja smesna ili su vec bila.imao sam davno ps3 ali tada nije postojao psn+ u ovoj verziji.

Negde sam naleteo da postoji neki free trial period... Jel se on moze iskoristiti u prelaznom periodu dok ne uzmem godišnju pretplatu?
Takodje vidim da se sada cesto pominje asia psn za nekih 28 $... Moze li se on regularno koristiti na konzoli uz us /uk igre?

I verovatno "najcudnije" pitanje. Ako uzmem pretplatu sada u novembru da li mogu da skidam igre koje su izasle i ranije (gow3. Destiny. Mafia...)

Sorry za pitanja koja se ponavljaju ali godine ne-gaminga cine svoje.

1. Ima free period 14 dana, ali ti treba kartica te zemlje gdje ga koristis, npr. Us kreditna za Us, i sl. Ako si u Srbiji kao sto pretpostavljam nista od toga
Imas na ebayu 14 dana 1 euro

2. Mozes regularno koristiti azijski ps+ koji je 26 dolara cini mi se zadnji put sto sam gledao, uglavnom vazno ti je da jedan racun na ps4 ima aktiviran ps + i da je nosioc (primary) i svi racuni na ps4 ti imaju taj PS plus tj. Mogu igrati Online i sl.
Azijski nekad ima drugacije free igre

3. Ne mozes, ako igru ne dodas taj mjesec kad je free tj. Kupis je za 0 na svoj racun , kasbije ne mozes
Ali imas na razmjeni igara mafiu i starije igre sigurno naci za 1000 dinara

Poslednja izmena:
1. Ima free period 14 dana, ali ti treba kartica te zemlje gdje ga koristis, npr. Us kreditna za Us, i sl. Ako si u Srbiji kao sto pretpostavljam nista od toga
Imas na ebayu 14 dana 1 euro

2. Mozes regularno koristiti azijski ps+ koji je 26 dolara cini mi se zadnji put sto sam gledao, uglavnom vazno ti je da jedan racun na ps4 ima aktiviran ps + i da je nosioc (primary) i svi racuni na ps4 ti imaju taj PS plus tj. Mogu igrati Online i sl.
Azijski nekad ima drugacije free igre

3. Ne mozes, ako igru ne dodas taj mjesec kad je free tj. Kupis je za 0 na svoj racun , kasbije ne mozes
Ali imas na razmjeni igara mafiu i starije igre sigurno naci za 1000 dinara
Hvala na brzom odgovoru.
Ovo za ranije igre na psn je stvarno........

*mjau**mjau**mjau* tako je, free su mjesec dana, ako u tih mjesec ih ne dodas na akaunt propustena prilika, ali opet kazem ti stariji su to sve naslovi koji se mogu naci vrlo jeftino
Razumem kolega.
Nista. Sad ocekujemo postara pa pravac banka za neke naloge ili igre.
Do tada Fifa off.

Mene jedino Spiderman i FC5 vuče iz ponude, mada bi što kažeš fc5 mogao i jeftinije.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Verovatno uzimam AC Odyssey i SotTR, obzirom da GoW i RDR2 već imam. Spiderman (iako sam ga igrao) će morati malko da sačeka...

SoTR na US PSN-u uz odredjene vaucere moze da se izvuce za 26e. Iskreno base game je ok, ali su grobnice brutalno dobre tako da nista bez Croft Edition i season pass-a (cini mi se da dodaju jos ~7-8 puzzle grobnica).

Odiseja i mene interesuje ali tu je isto prica, veci "value for money" ide uz onu napucanu verziju sa SP-om i remasterom AC III... A vec moze boxed vanilla za 30 ojra upeca kod base-a/amazon uk i shopto-a... Tako da bice i jeftinije do leta (a i Origin da se obrne)
Sada vidim da ni D:BH nije nesto na snizenju, bio je jednom vec 29.99e, tako da i on moze nize... H:ZD complete je bio cak i ~25e, sada je 29.99e... Ne znam da li cekati novogodisnje akcije, je ni za ovo mi se nesto ne zuri...

Najveci pad izgleda imali Monster Hunter i Ni No Kuni II - oba na 25e (-50%), tako da ono... I nije bas neki sale, valjda ce da ubace 23.11 nesto dodatno a ovi su jos aktuelni do 27.11...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno