Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam ništa odgledao sem par trejlera.
Čekam večeras u 00 da ga opletem.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

^

🙂 moj ost za veceras

U 6AM po našem vremenu

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Hbg ladno ali standard... 😛
Morao bih da palim opet konzolu da proverim ali i ja sam gotovo siguran da je stajalo 26.10. u ponoc....

RDR2 ima metascore 97 na metacritic nakon 75 reviews 😀

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ili danas u 16h po nasem na HK regionu, ludilo od igre 🙂

Svaki store je vezan za region i svoju vremensku zonu. US region se "otključava" u ponoć po njihovom vremenu na istočnoj obali, što mu dođe 6AM po našem vremenu. EU/UK region u ponoć po vremenskoj zoni tog regiona itd...

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Izvin'te što vam prekidam euforiju oko RDR2, ali ja imam malo drugačiji problem. 😀
Jel postoji neki usb/3,5mm adapter koji može da se ušteka u ps4, kako bih povezao sluške sa 3.5mm jack-om. Znam da mogu sluške direktno u gamepad, ali to bih da zaobidjem. Razlog, dopale mi danas šaka neke obične logitech usb sluške, povezao direktno na ps4 (iz zezanja) i vauuuuuu! Nisam verovao da je razlika tolika (i to na jeftinijim sluškama)! :trust:

Ovako nešto jel bi radilo:

1) http://www.itsvet.com/zvucna_karta_kingston_hyperx_cloud_usb_virtual_7.1_hx_usccpss_bk-pdaa1-27.i?id=211
2) http://www.itsvet.com/zvucna_karta_creative_sound_blaster_play_3_70sb173000000-pdaa1-27.i?id=214

Hvala! 🙂

@Yojinbo
I kod mene to piše na storeu ali..
c45946961cb76b9ca918a779a2df4580.jpg

Poslednja izmena:
Izvin'te što vam prekidam euforiju oko RDR2, ali ja imam malo drugačiji problem. 😀
Jel postoji neki usb/3,5mm adapter koji može da se ušteka u ps4, kako bih povezao sluške sa 3.5mm jack-om. Znam da mogu sluške direktno u gamepad, ali to bih da zaobidjem. Razlog, dopale mi danas šaka neke obične logitech usb sluške, povezao direktno na ps4 (iz zezanja) i vauuuuuu! Nisam verovao da je razlika tolika (i to na jeftinijim sluškama)! :trust:

Ovako nešto jel bi radilo:

1) http://www.itsvet.com/zvucna_karta_kingston_hyperx_cloud_usb_virtual_7.1_hx_usccpss_bk-pdaa1-27.i?id=211
2) http://www.itsvet.com/zvucna_karta_creative_sound_blaster_play_3_70sb173000000-pdaa1-27.i?id=214

Hvala! 🙂
Pa valjda ti je i lakse i bolje na joystick ih ukljuciti, nego od konzole kabal da ti ide, iako nesto ne vjerujem da se moze na konzolu preko usba zvuk dobiti 😀

Pa valjda ti je i lakse i bolje na joystick ih ukljuciti, nego od konzole kabal da ti ide, iako nesto ne vjerujem da se moze na konzolu preko usba zvuk dobiti 😀

Lakše jeste, ali lošije zvuči. Inače sve ps4 "sertifikovane" slušalice imaju usb priključak, tako da mora da može zvuk preko usb-a, samo je pitanje koji dac/sound card sa usb priključkom uzeti, a da to radi. Zato i pitam jel neko probao. 🙂

DAC je uvek poslednji u lancu,tako da u slucaju usb slusalica uvek ce one biti DAC.ako i uspes da nateras da imas vise konverzija u lancu jednu na drugu to ce sigurno zvucati gore.ako nisi zadovoljan sa tim slusalicama prvo kupis one koje te zadovoljavaju i onda gledas kako da tih teras u tom setapu da valja.ako uzmes usb i rade kako treba na soniju onda uzmes samo produzni kabal,ako uzmes obicne onda ti treba dac/headphone amp kombo a najverovatnije bi isao sa spdif-a sa tv-a u DAC.ja licno bih gledao neko bezicno resenje,nije to vise toliko preskupo a moze da oposli igranje i tv.

Niko nista o RDR, ili radite ili igrate 😀

Onaj ko igra verujem da su mu usta konstantno otvorena :d

Probao jos jutros u 6, Sony hteo da mi poleti. 🙂 Prica je ozbiljna od samog pocetka, nema one Rockastarove satire i humora i uz gameplay te lagano uvlaci i drzi zakovanog za igru. Totalna promena za razliku od modernih papazjanija gde XP brojke prste na sve strane. Nisam mnogo odmakao ali sve je top notch, i tehnicki i sa gamplay/atmosfera strane, doduse mozda mi onaj HDR deluje isprazno, ali za sad kao sto je vec receno od mnogih, igra je sjajna.

DAC je uvek poslednji u lancu,tako da u slucaju usb slusalica uvek ce one biti DAC.ako i uspes da nateras da imas vise konverzija u lancu jednu na drugu to ce sigurno zvucati gore.ako nisi zadovoljan sa tim slusalicama prvo kupis one koje te zadovoljavaju i onda gledas kako da tih teras u tom setapu da valja.ako uzmes usb i rade kako treba na soniju onda uzmes samo produzni kabal,ako uzmes obicne onda ti treba dac/headphone amp kombo a najverovatnije bi isao sa spdif-a sa tv-a u DAC.ja licno bih gledao neko bezicno resenje,nije to vise toliko preskupo a moze da oposli igranje i tv.

Hvala na odgovoru. Da ima tu dosta načina, ali fora je na kraju što kažeš koliko "prespoja" se vrši. Slušalice (2 para) koje imam su fenomenalne na pc-ju, ali preko ds4 (kompresija zvuka) zvuče lošije. Treći par slušalica ne dolazi u obzir tako da to otpada. :d
Ništa okušaću sreću sa nekim od ovih "adaptera" koje sam okačio gore.

RDR2 ima metascore 97 na metacritic nakon 75 reviews 😀

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

pocinju da smaraju vise sa hajpovanjem i ovim nerealnim rejtinzima
ovo je bas klasican proser, cuj od 75 review-a prosek da bude 97 znaci da je najveci broj ocena 100/100 sto je totalno ludilo, ne postoji stvar na ovom svetu (ukljucujuci video igru) a da je 100/100

pocinju da smaraju vise sa hajpovanjem i ovim nerealnim rejtinzima
ovo je bas klasican proser, cuj od 75 review-a prosek da bude 97 znaci da je najveci broj ocena 100/100 sto je totalno ludilo, ne postoji stvar na ovom svetu (ukljucujuci video igru) a da je 100/100

Tehnicki, objektivno gledajuci ne bi ni trebalo da postoji ukupan score 100/100 (ili 10/10) kada se ocenjuju igre, filmovi, serije, muzika ili slicno. Cim se doda subjektivni utisak onda vec moze 100/100, jer jelte nemamo svi istu percepciju o "kidanju", "savrsenosti", "vrhu" necega iako to jeste ili nije kvalitetno po ostalim objektivnim kriterijumima. 😀

Poslednja izmena:
Ja obrnuo nekih 5h i igra je dobra, nije vrh ali skroz dobra i jako dobar nastavak.Grafika cak i na debeljku je [emoji44] Fora iz prvog lica je sjajna. Napucavanja su dobra, priča jos nije ni počela da se razvija nego više upoznavanje sa likovima.Imam osećaj da je igra duga i to je odlično.

Tehnicki, objektivno gledajuci ne bi ni trebalo da postoji ukupan score 100/100 (ili 10/10) kada se ocenjuju igre, filmovi, serije, muzika ili slicno. Cim se doda subjektivni utisak onda vec moze 100/100, jer jelte nemamo svi istu percepciju o "kidanju", "savrsenosti", "vrhu" necega iako to jeste ili nije kvalitetno po ostalim objektivnim kriterijumima. 😀

Igra je odlicna, GOTY sigurno. Sve sto je R* kalio od zanata do sada ovde je totalno ispeglao i prezentovano vrhunski, sa prizemnom pricom i dozom realizma (koja uma da nervira, zbog sitnih repeticija zarad "refreshovanja" bar-ova 3 tj 5 razlicita bar-a). Naravno setting nije za svakog, ali itekako se uvlaci pod kozu (posle sporog starta).
GOW je isto imao nasvirane ocene, za mene je bio tipa 8.5-8.8/10, ovo je 9/10 za sada (sa tendencijom da ide na gore u zavisnosti kakva ce prica biti). 10/10 sigurno subjektivno, ali 9/10 (mozda izmedju 9-9.5) sasvim zasluzeno...

Ja sam negde procitao da za main story treba oko 40 sati, sto je mislim najvise od svih Rockstar igara do sada. Takodje, prve misije sluze za upoznavanje sa likovima i gameplay mehanikama.

Da li je neko uzimao PS4 Pro RDR2 bundle? Da li je verzija konzole koja dolazi u bundleu CUH-7200?

EDIT: Tačnije CUH-7216B.

Poslednja izmena:
Jeste. Kreće od CUH-7215B, a možda ti zapadne i 16B. Uglavnom svejedno jer razlike praktično ne postoje.

Malo mi glupo da pitam ali ajde, valjda je OK.
Klinac uzeo Spajdermena na disku kod nas, nalog je na Uk, ima PS plus.
Da li mogu da mu uzmem PlayStation® Network wallet, dopuni lovu preko konzole i da tako kupi DLC za spajdermena.

Ne znam sada koji je region disk i da li je to bitno, nije mi disk pri ruci, ali radi disk kada je na Uk nalogu. Mislim da nismo pravili nijedan drugi zasada.
Zanima me da li će da mu radi DLC na ovaj način.
Unapred hvala, još sam nov sa konzolama pa malo glup za sve ovo 🙂

Malo mi glupo da pitam ali ajde, valjda je OK.
Klinac uzeo Spajdermena na disku kod nas, nalog je na Uk, ima PS plus.
Da li mogu da mu uzmem PlayStation[emoji768] Network wallet, dopuni lovu preko konzole i da tako kupi DLC za spajdermena.

Ne znam sada koji je region disk i da li je to bitno, nije mi disk pri ruci, ali radi disk kada je na Uk nalogu. Mislim da nismo pravili nijedan drugi zasada.
Zanima me da li će da mu radi DLC na ovaj način.
Unapred hvala, još sam nov sa konzolama pa malo glup za sve ovo 🙂
Bilo koji region da je akaunt mozes igrati igru sa cda, ali za DLC sa ps storea mora biti isti region cda i akaunta

Provjeri na okviru negdje mora pisati, pa ako ne bude uk region napravi samo novi akaunt za taj region i kupi dlc

E za Dlc ja sam kupio DLC sa UK store za Horizon Zero Dawn a igra mi je na hrvatskom nalogu i radi bez problema.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno