Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni Spiderman baš baš legao, odlična igra.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

• Like
Reagovanja: M J
Spiderman je meni dosadan do bola bio.. isto Shadow of Tomb Rider mi nista spec. nije, to sam gledao brze bolje da zavrsim. Sad i ja cu pre RDR2 da krenem AC Odyseey pa cu da vidim koliko ce me drzati 😀

• Like
Ne kontam zasto drzati konzolu u zatvorenom, i to jos u malo vecem prostoru od same konzole. Njoj treba konstantan dotok svezeg vazduha, a ne da vrti u krug sve topliji vazduh koji je prethodno izduvala. A nije ni ruzna, pa da ne bude vidljiva...
Stavio joj i onaj "Dust-proof mesh" i "Jack stopper", pa eto i prasina da se spreci...

Poslednja izmena:
  • Like
Lol, f-ing clickbait...
Iskacu vesti "Sony potvrdio rand na PS5", "Sony najavio PS5"... Kliknem i svuda isto, samo izjava Sony CEO-a "..next-gen PS hardware is necessary...". Znaci vau, niti datum, niti zvanicna potvrda sta/kako/kada, samo ono sto vec znamo a to je da rade na PS5-ici tj "next-gen hardveru" a vec se trabunja da je PS5-ica zvanicno potvrdjena i da ce mozda izaci vec sledece godine... :wall:
Mada videh da je izbaceno par vesti (pitanje koliko pouzdano) za softverski backwards compatibility patent Sonija (koji je inace vec 2 godine star, sto moze da bude i za PSNow pricu) i da ce arhitektura PS5 biti identicna PS4-orci - sto je jedino interesantno u celoj prici...

Poslednja izmena:
Ne kontam zasto drzati konzolu u zatvorenom, i to jos u malo vecem prostoru od same konzole. Njoj treba konstantan dotok svezeg vazduha, a ne da vrti u krug sve topliji vazduh koji je prethodno izduvala. A nije ni ruzna, pa da ne bude vidljiva...
Stavio joj i onaj "Dust-proof mesh" i "Jack stopper", pa eto i prasina da se spreci...

Ima svakakvih ljudi imao sam prijatelja kojeg je žena terala da skloni konzolu kad dolaze gosti jer je bilo sramota da odrastao čovek igra video igre

Zar nije sramota, mator konj a igra igrice? 😛 😛

^ ma zezam se bre, meni familija dobacuje slicne opaske a prvi se hvataju za djojstik... 🙂

Ima svakakvih ljudi imao sam prijatelja kojeg je žena terala da skloni konzolu kad dolaze gosti jer je bilo sramota da odrastao čovek igra video igre

Vidis, da je bila malo inventivnija mogla je neku lepu cipku da baci preko, pa neku biljcicu...eto ti stalak. 😀
Pustite vi nas "matorce" da damo sebi oduska, za dusu...nemaju sta drugo, pa onda "konzola"... 🙂

Imam problem sa svojom ps4 konzolom.Danas kad sam je upalio izbacivao mi je “a serious error has occurated in the system ps4” konzola je isla sama na restart (kao kad je ne ugasite regularno vec samo izvucete napojni iz struje) i usla u safe mod.Tu sam imao onih 7 opcija i odabrao sam restore to default.
Sada sam na jednom useru a kad pokusam da se ulogujem na svoj main profil pise da su podaci netacni.
Probao sam da se ulogujem na neki drugi user i hoce.
Sta je moglo da se desi sa mojim main nalogom?
Imam jos jednu konzolu i na njoj sam jos pre par godina guest svog main naloga.Na toj konzoli moj main nalog funkcionise....pomoc?

Da dodam da su na konzoli i dalje instalirane igre ali sam izgubio sve usere (nije problem vraticu ih jedan po jedan) ali na moj main ne mogu da se ulogujem.

Probao sam preko racunara da se ulogujem na svoj psn nalog i nece.Sad mi prolazi kroz da sam istu stvar primetio i pre mesec dana kada sam na novom ipadu probao da se ulogujem na psn app.Nisam tad nesto ni cackao previse oko naloga jer mi i nije bilo nesto bitno da imam na ipadu tuaplikacijui a na konzoli je tad sve radilo bez problema.

Resio sam problem,sramota me i da napisem sta je bilo u pitanju.

Poslednja izmena:
  • Like
Ajd da i ja pitam nesto posto sam se pridruzio ps4 bandi. U HZD (disk) sam stigao do nekih 70%. Izlozim se pa kupim sa UK naloga HZD Complete Edition, kad ne lezi vraze, nece da povuce sejv sa standardne verzije. Tacno cu da iskrvarim na sred dnevne sobe. Kontam isti je region nema razloga da me zahebe, kad ono medjutim. Ima li neka dobra dusa da pomogne jer ne grinda mi se ponovo sve?

• Like
Možda ima da se skine save sa neta,ko za pc....sry za upad

• Like
Nije izvodljivo, moraš krenuti iz početka. Save Standardne i Complete edicije nisu kompatibilni.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

• Like
Šajze.
Hvala.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Planiram kupovinu PS 4, pa me interesuje koja je razlika u modelima 2116, 2216B ? Slim 1TB

Sigurno je bilo i izvinjavam se unapred.

Hvala

Da nije razlika u igrama koje dodju uz nju? Znam da su razliciti paketi tj. Razlicite igre koje dodju uz ps4 onda i konzole imale razlici broj

• Like
Gledam bez igrica, nije to toga. Ma nema veze, hvala.

Moze da bude zbog paketa/bundle-a koji dolazi a mozda je u pitanju revizija hw-a (najverovatnije fanova, jer su se ljudi zalili na bucne konzole, barem one launch verzije)

Ista fora je i sa Pro - dolazi sa CUH-7016 i CUH-7116B oznakom, sto je koliko sam na netu nasao (prosle godine) sugerisalo na reviziju sa tisim fanovima...

Imate sve na netu...

Poslednja izmena:
  • Like
Ko ima PSVR dobio je email sa 10$ kredita za PS Store, vazi do 23/10 za bilo koju kupovinu.

Negde na 3/4min je i kratka sinopsa price u RDR2 koja je leakov-ana od strane jednog zaposlenog R* pre nekog vremena (~2 godine)... Tako da spoilers alert iako je moguce da su promenili...

"You play a gang leader named Arthur. The biggest change made to the game is you have a posse. If I remember correctly, the story kind of starts when you find out someone in your outlaw gang is a pinkerton spy. The pinkertons end up having you on the run through most of the game. You acquire lots of members of your gang such as abigal, little jack, marsten, and others. The core mechanic of the game is having to maintain and continuously move your outlaw camp. When you go on a mission you will choose who to take with you, similar to mass effect or dragon age. The game spans five zones. A directive they keep getting is to make the environments more interactive like skyrim. Whatever that means.

There is kind of a game plus like like the last one had. You end up at beechers hope and switch control to Jon marsten. The are then lots of quests etc dealing with building up your ranch. You literally will do x And Z to build a gazebo. I heard someone designed a mini game where you help a mare give birth that had people laughing. The last I heard, which was a few months ago, the game was kind of stuck in development hell of sorts. Then team kept remaking a vertical slice demo for the leaders of rockstar and they aren't impressed... They didn't find it different enough or innovative enough. Hopefully they got out of that rut.

I've also heard that since gta5 morale at rockstar SD had been bad. Long timers are quitting. Lots of turnover. Lots of frustration. That's all I can remember off hand."

Navodno je i novi GTA u izradi od 2013, da od septembra ove godine "dodaju gas", ali ce prvo izbaciti Bully 2... (sto je vec duze vreme poznato)

+edit

Uopste mi se ne svidja ova prica oko seniorskih vodja projekta koji su napustili R* (Benzies pre svega), vrlo lako je moguc scenario koji smo videli sa ME: Andromedom - kada se neiskusnom timu das jedan takav projekat sta ispadne. Ako ne sada sa RDR2-jkom onda sa nekim naslovom u buducnosti. Ma koliko te price R* je R*, sve ima svoj ciklus...
I posle svih ovih naslova koji su izasli ove godine (neki i previse ishajpovani), sa RDR2 sam nekako najoprezniji... Posebno jer se mnogo pompe podize oko naslova i R*, sto negativnog, sto pozitivnog i deluje vrlo tempirano i vestacki isforsirano.

Poslednja izmena:
Navodno je i novi GTA u izradi od 2013, da od septembra ove godine "dodaju gas", ali ce prvo izbaciti Bully 2... (sto je vec duze vreme poznato)

I RDR2 je u izradi od 2010-e, ali su radu na igri dali gasa tek posle launch-a GTAV. U prevodu neće GTAVI skoro...

^ nisam ni rekao da hoce. Tempiraju sigurno da izbace kao glavni naslov za sledecu generaciju konzola... Nista pre 2021/22 rekao bih...

A cemu tastatura i mis za PS4?

Fizicka kopija RDR2 Ultimate edition ne dolazi sa kopijom igre, cak ni u digitalnom obliku? Ima trenutno ponuda za 79.99e

Zar ne reče da ćeš sačekati sa RDR2 da vidiš kako ce igra ispasti? Kod mene jos od 19tog skinuta igra i ide odbrojavanje. Jos nekoliko dana...

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

U petak (26.10.) u 6 ujutru po našem vremenu će moći da se igra.

Ne može, u igrama bez posebnog adaptera neće raditi miš i tastatura...
Jednostavno jer na analog ne mogu da igram pucacine. I za pucacine nema preko misa i tastature. Evo na gta V se mučim. Pa me interesuje da li moze ovo ovako da radi bez nekih adaptera?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno