Ne kontam zasto drzati konzolu u zatvorenom, i to jos u malo vecem prostoru od same konzole. Njoj treba konstantan dotok svezeg vazduha, a ne da vrti u krug sve topliji vazduh koji je prethodno izduvala. A nije ni ruzna, pa da ne bude vidljiva...
Stavio joj i onaj "Dust-proof mesh" i "Jack stopper", pa eto i prasina da se spreci...
Zar nije sramota, mator konj a igra igrice? 😛 😛
Ima svakakvih ljudi imao sam prijatelja kojeg je žena terala da skloni konzolu kad dolaze gosti jer je bilo sramota da odrastao čovek igra video igre
Navodno je i novi GTA u izradi od 2013, da od septembra ove godine "dodaju gas", ali ce prvo izbaciti Bully 2... (sto je vec duze vreme poznato)
Jednostavno jer na analog ne mogu da igram pucacine. I za pucacine nema preko misa i tastature. Evo na gta V se mučim. Pa me interesuje da li moze ovo ovako da radi bez nekih adaptera?A cemu tastatura i mis za PS4?
Jednostavno jer na analog ne mogu da igram pucacine. I za pucacine nema preko misa i tastature. Evo na gta V se mučim. Pa me interesuje da li moze ovo ovako da radi bez nekih adaptera?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari