Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ištvan, svaka preporuka. Cimaj ga na Viber najbolje.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ljudi ps4 pro 1tb ili x box one x?
Ranije sam igrao sony ali xbox one x igram od kad je izasao kod drugara prilicno cesto pa sam se navikao na njega.. e sad pitanje je sta od ta dva po vasem misljenju i ako je odgovor sony da li to da bude pro ili obican posto je velika razlika u ceni, iskljucivo novo bih kupio..
Imam Philips '49 UHD, ne znam tacno oznako ali zbog toga pomenuh ps4 pro zbog 4K

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Sve što ima na Xbox imaš i na PC. Sony ima more ekskluziva i tek će ih imati. Bez razmišljanja PS4 Pro.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

X1X je jos skuplji nego Pro.
Ima ga smisla uzeti samo ako nisi zainteresovan za ekskluzive, volis M$ igre a nemas jak pc, ili hoces da igras online sa drugom.

Ljudi ps4 pro 1tb ili x box one x?
Ranije sam igrao sony ali xbox one x igram od kad je izasao kod drugara prilicno cesto pa sam se navikao na njega.. e sad pitanje je sta od ta dva po vasem misljenju i ako je odgovor sony da li to da bude pro ili obican posto je velika razlika u ceni, iskljucivo novo bih kupio..
Imam Philips '49 UHD, ne znam tacno oznako ali zbog toga pomenuh ps4 pro zbog 4K

Lista PS4 ekskluziva:

Bloodborne, Days Gone, Death Stranding, Detroit: Become Human, Dreams, Driveclub, Final Fantasy VII Remake, Ghost of Tsushima, God of War, Gran Turismo Sport, Horizon Zero Dawn, Infamous First Light, Infamous Second Son, Killzone Shadow Fall, Knack, Knack II, The Last Guardian, The Last of Us Part II, The Last of Us Remastered, The Order: 1886, Ratchet & Clank, Shadow of the Beast, Shadow of the Colossus, Spider-Man, Tearaway Unfolded, Uncharted 4: A Thief's End, Uncharted: The Lost Legacy, Until Dawn, Wipeout Omega Collection.

Sam prosudi ;)

Poslednja izmena:
Jvala, naravno da cu uzeti ps4 pro po svemu sudeci, a xbox cu moci kod njega da igram., pc ne koristim... od kad su igrice postale tako zahtevne odbijam da dam preko 1000e za pc, a gde je dobar monitor pa zvucnici pa sluske tastature misevi.. itd...
Lap top koristim za moje potrebe i telefon...
Igrice sam licno zapostavio zadnje 2 godine, ali zato hocu sad da uzmem konzolu jer sam shvatio igrajuci kod drugara koliko mi nedostaje da se uvece opustim 2-3 sata... hvala ljudi icicu onda na ps4 pro, sta bi ste preporucili kao prvu igricu odna da kupim? Da ima neka prica lepa
Sto se tice xbox one x najvise sam igrao UFC 3 I FORCA MOTOSPORT 7, naravno jos po neke ali malo su smorile stalno sportske igre...

UFC3 imas i za ps4, a GTS je fina alternativa FM7 (bolja fizika, ali losija kampanja).
PS4 pro je za tebe.

Da znam video sam to, i drago mi je jer mi je ufc3 prilicno brutalna igrica, mada bih malo odmorio od sporta a za mesec dva cu videti, raspitacu se kod decka onog kod mek drajva na nbgu da me malo vise uputi u tematiku... zaboravih kako se zove radnja
Bas se radujem opet vecernjim zimskim satima uz kvalitetne igre jes da ima jos do zime ali taman do tad da naucim haha

Izašao je 6.0 FW update i nije doneo ništa novo.

Kako je dobar novi Tomb Raider, legao mi je više nego prethodna dva dela... Dva-tri sata sam u kampanji, znatno manje napucavanja, više zagonetki, bolje urađene grobnice(dve sam za sad video) ... flashback na starije TR igre. A tu su i prikladni kostimi da flashback bude potpun :)

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

^ Ja razmisljam da li da ga zapocnem ili ne... Kec odigrao, nije mi legao nesto (mada sam bas pre toga odigrao ceo Uncharted serijal...). Rise tek trebam, i kaze drugar da je bolji od keca... Da li je prica zasebna celina ili se nadovezuje na prethodne?

Btw. - kao pre-order bonus delili alu art plaque:

20180914_144424.jpg

Meni TR bolji od RotTR

Meni je prvi deo bio bolji od drugog, ako je tako kako kažete onda ovo mora da se obrne što pre.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Meni je ovaj novi tr onako. Igram jedno 5-6 sati do sada.

^ Ja razmisljam da li da ga zapocnem ili ne... Kec odigrao, nije mi legao nesto (mada sam bas pre toga odigrao ceo Uncharted serijal...). Rise tek trebam, i kaze drugar da je bolji od keca... Da li je prica zasebna celina ili se nadovezuje na prethodne?

Btw. - kao pre-order bonus delili alu art plaque:

Pogledajte prilog 257071
Ja bih ti preporucio da prvo odigras Rise, pa onda Shadow.

Imam par pitanna po hiljaditi put kao i svi, registrovao sam acc na us, e sad zanima me kupovina preko stora, rekoste da ne mozs nase kartice itd... odakle bih mogao da kupim onda game pass tj SP Plus i naprimer UFC 3 da mogu da igram online...? Jeste konkrefan primer ali shvaticu sustinu za ubuduce..
Vi ste svi iskusni ovde :)
I naprimer ako kupim igru na disku opet mi treba sp plus za online? Itd itd... cisto malo da me uputite...
Igre iz EA SPORT pored tog ps plusa jer traze jos dodatne novce ono 2,3e po meesecu za online? Ako da kako se to resava

Poslednja izmena:
Meni je bilo najlakše da kupim dopune za US nalog sa pcgamessupply, sa svih ostalih sajtova je meni bilo mučenje za US.

I kada kupim naprimer karticu za 20$ mogu je platiti tamo preko paypala i nase kartice? Dobija se na mail code koji dalje koristim za naprimer playstation plus??
Jel ima dodatnih troskova oko EA SPORT... mislim na fifu, ufc itd... ili kupim igru, i daj online dodatak i to je to...?

Hvala puno!!!

Ps plus imas za razne regione zavisi na koliko hoces mozes naci vrlo jeftinih opcija

Za Online ti treba samo ps plus, a igre jeftinije te ispadne kada ih Share sa nekim, tj. Svaku Online kupljenu igru mogu koristiti dvije osobe tj. Dvije ps4 pa eto ono usteda bude dobra

Hvala svakako cu gledati to u buducnosti, trenutno mi je bitno da napravim sve kako treba i da imam 2,3 igrice koje su ok...

Sad sam preko pcgamessupply kupio us vaucer za playstation store preko paypala. I za 1minut mi je kod bio na emailu.. ukucao u wallet i kupio ufc3 na akciji sad za 24$ sa 59.99$
Jako jednostavno sve.. i dzabe sam se unervozio
Sad se downloaduje igra pa cemo videti kakva je za razliku od xbox one x...

E sad pitanje jel mogu da aktiviram onaj playstation plus 14 dana free trial besplatno?
S obzirom da stvarno nemam vise para za ps plus sad...
To mogu tek za 2,3 nedelje da platim onaj godisnji..

Nema fore, drugi region, drugo tržište, druge akcije...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno