Ako ti ostane na tamo tako nalog na dan dva pm me na razmenu, Mazi7 [emoji3] Ne znam dal da ga uzimam jer zena hoce local coop.Daću ti ja nalog na par dana, ako hoćeš da probaš. Si prisutan i na razmeni?
Ja ne mogu da verujem da danas ne mozes da prodas PS4 Pro kod nas ni za 260e. Svi se hvataju za "koji firmware je na konzoli". Da li je moguce da ljudi daju skoro 300e da bi radili jailbrake i uskratili MP porciju u bukvalno svakoj drugoj igri ? Ne kapiram. Za PS3 dok je vec PS4 bio aktuelan totalno razumljivo, ali ovo je krajnje smesno. Samo pljunem i blokiram kad se hvataju za to.
Pa ti ne placaj ps+ ? Sta si sad izjavio leba ti ? PS+ nije nesto sto moras da platis. Poenta je da manje platis konzolu i igras sve igre za pare od piva ako si bar malo drustven.A sto bih placao MP ako me to ne zanima? Sto bih placao ps+ ako mi ne treba, i na kraju nisu svi zaludjeni za mp igrama nego jednostavno odigram singl story i to je to sto se mene tice. Toliko se bunis kao da ti neko uzima leba iz usta pa ti krivo sto ljudi hoce da kupe ps za JB a ne ono sto su ti iznjakali po igraonici. Jer sto bi neko prodavao ps4 pro sa 100 igara na nalogu?
Pa ti ne placaj ps+ ? Sta si sad izjavio leba ti ? PS+ nije nesto sto moras da platis. Poenta je da manje platis konzolu i igras sve igre za pare od piva ako si bar malo drustven.
Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk
Pa ti ne placaj ps+ ? Sta si sad izjavio leba ti ? PS+ nije nesto sto moras da platis. Poenta je da manje platis konzolu i igras sve igre za pare od piva ako si bar malo drustven.
Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk
On ne želi da plaća išta, to je poenta......
+1 AminMa da. Zaslužili su da im se igre torentuju. I sony, ali i ostali developeri, jer su sigurno zaradili ogromne pare.
Nemam ja ništa protiv da ljudi koji ne mogu da priušte igre odrade jb (bio sam u sličnoj situaciji kada je izašao xbox 360).
Ali mi ide na živce kada krene (loše) pravdanje ili sto je još gore, nazivanje ljudi koji kupuju igre ovcama.
Cuti, kradi i uzivaj u kvalitetnim igrama.
Ma da. Zaslužili su da im se igre torentuju. I sony, ali i ostali developeri, jer su sigurno zaradili ogromne pare.
Nemam ja ništa protiv da ljudi koji ne mogu da priušte igre odrade jb (bio sam u sličnoj situaciji kada je izašao xbox 360).
Ali mi ide na živce kada krene (loše) pravdanje ili sto je još gore, nazivanje ljudi koji kupuju igre ovcama.
Ma da. Zaslužili su da im se igre torentuju. I sony, ali i ostali developeri, jer su sigurno zaradili ogromne pare.
Developere ćete podržati tako što ćete kupovati igre direktno sa PS Store!
Od polovnih diskova i naloga sa razmene igara, zarađuju(imaju koristi) samo i isključivo preprodavci! Mislite o tome, ako vam je zaista stalo... 😉
Od polovnih diskova i naloga sa razmene igara, zarađuju(imaju koristi) samo i isključivo preprodavci! Mislite o tome, ako vam je zaista stalo... 😉
Daj link te teme ja sam glup i corav.Obratiću pažnju da se to ne događa na dalje, pratim obe teme. Za PS4 jailbreak postoji posebna tema i nema razloga da se diskusija prenosi iz jedne u drugu, a još manje razloga za vređanjem među članovima.
The Surge Complete Edition greskom dzabe na cekiranju ko ima ps+ usa nalog. Nema neke ocene al poklonu se u zube ne gleda
Sent from my Le X829 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari