Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ yep nisu jos apdejtovali cene na store-u, ali kada se stavi u korpu iskoci prava cena...

HZD Complete je recimo 29.99 (DLC je 12.99) - ko nije jos pazario eto odlicne cene...

Onda ti nisi igrao Shadow of the Colossus na PS2 da vidis sta su bile uzasne kontrole.
Nisam...ali ovo je kao u Crash. Ostavili ocaj kontrole i samo poboljsali grafiku. Mogli su bar malcice da ss iscimaju oko ovoga.

Pritom jako glupa igra cak i da su kontrole dobre. Jedna od losijih sto sam ja igrao.

Verujem da je ovo nekad na ps2 bilo woow. Ali sad...mehhh

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Pritom jako glupa igra cak i da su kontrole dobre. Jedna od losijih sto sam ja igrao.

Eee moj ti. Još si ti zelen, vidim ja.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

100 ljudi 100 cudi [emoji16] Nemoš svi da volimo isto.
Ali na 7. Bosa sam odustao, jednostavno mi dosadna mnogo.

Pa ovo je klasika i samo je dovoljno reci da je igra dozivela jedan remake na ps3 kada je izbacena u hd-u sa ico i sada kada je nastao ovaj remastered/remade na ps4. To ti ipak nesto govori da igra ipak zasluzuje neko postovanje ma kakve da su kontrole.

Ovde imas sve o igri:

http://www.ign.com/wikis/shadow-of-the-colossus-and-ico/Shadow_of_the_Colossus_Version_Differences

Sama igra i izvodjenje je po meni ok ali ono sto svi zameraju igri je to sto je previse pusta i nema neke prevelike akcije izmadju potrage za boss-ma.

Ali i pored svega toga igra ipak ima svoj kultni status.

Ma dobro, kapiram ja to.

Ovo je samo licni ukus u pitanju. Meni se ne svidja.

Bez dijaloga, pusto, sve se svodi na potragu za bossom a uz tu potragu se desava...pa nista.

Next foe is...
Jaši, jaši, jaši...
Ubodi i iskontrolisi staminu.

Repeat!
16 puta valjda.

Meni je licno dosadno to. Zavrsicu je kad sam vec poceo, ali bas nemam volju.

Ma ok ja sam samo ovako izneo neke stvari, ali generalno da je igra pusta i sa ponavljanjem to je tacno ali *** nostalgija ti je cudo.

Doduse tebi ne toliko jer ti si da kazemo jos taze u svetu gejminga i jos nisi odigrao ni 2% igara koje stvarno vredi odgirati, a da ne govorim o igrama koje su za danasnji pojam krs grafika a tada kada su izasle su bile wow.

Vidis ti imas tek 22 godine a ja imam 29 godina gejmerskog staza (da se tako izrazim). Od prvog gameboy, atari, spektrum, comodore, amiga, fliperi i aparati na zetone, sega, sega sa pijace i zuti ketridzi, nintendo, panasonic, sega dreamcast, nintendo 64, gamecube, xbox, sony, xbox360, ps2, ps3, i sada jos samo ps4 da upodpunim ovu listu.

Od danas na popustu ekskluzive:
https://blog.eu.playstation.com/201...-exclusives-start-today-on-playstation-store/

(nije još updateovan PSN store, biće verovatno u toku dana)

Hvala! Fino sam se natrgovao, Gow 3, Infamous SS, The last guardian, Little big planet 3, Dead Nation, Heavy rain.

Inače kada pričate o lošim kontrolama meni one u The Last of Us nikako ne leže, nemam pojma koliko puta sam poželeo da polupam gejmpad.

Šta fali kontrolama u TLoU?

Sve mi nekako kilavo a ni vrlo uzak FoV mi ne pomaže. Ovo je čisto subjektivno, dolazim sa PC-a pa je verovatno do navike. Ali da se mučim trenutno, mučim se.

Ma dobro, kapiram ja to.

Ovo je samo licni ukus u pitanju. Meni se ne svidja.

Bez dijaloga, pusto, sve se svodi na potragu za bossom a uz tu potragu se desava...pa nista.

Next foe is...
Jaši, jaši, jaši...
Ubodi i iskontrolisi staminu.

Repeat!
16 puta valjda.

Meni je licno dosadno to. Zavrsicu je kad sam vec poceo, ali bas nemam volju.

Šta te briga... Baci ga u oglase i uzmi desk - tamo je sve kao po loju na mišu i tastaturi... 😉

Mnogo jaka fora Sony-ju sa ovom novom politikom poslovanja... Daj igru za džabe I onda pusti DLC I season pass na sniženje par meseci kasnije... 😀
Kako da kažem ne sada za Bloodborne i Deus ex sp?! xD

Poslednja izmena:
Ima li neko iskustva sa ovim stalcima za vertikalno postavljanje PS4 Pro, znaci nemam tehnickih uslova da konzolu pored TV-a drzim u horizontalnom polozaju, ali mi cak i orginalni nosac/stalak kako vec ne izgleda nesto posebno stabilno barem po onome sto sam gledao na yt. Jel nek bio u slicnom problemu i s cim ga je resio?

Ја мој држим без сталка 🙂
За обичан ps4 сам имао неки. За овај још нисам купио. Али пошто је шири од обичне верзије, требало би да буде стабилнији, тако да га ја тренутно држим овако голог. Једино ако баш буде неки земљотрес може да падне.
Наравно, ко има децу и жену која случајно може да га обори док брише прашину, треба да се осигура на неки начин 🙂

E pa to je taj problem 😀 mada kad vidim kakvi su stalci ne bacaju mi se pare. Namestaj je gladak mislio sam samo uzeti neku anti slip podlogu i drzati ga onako bez icega ali mi sve to nesto nesigurno izgleda. Nisam pametan.

Prvo izvinite na mozda glupom pitanju ali eto 🙂 ovi season pass koji se uzimaju uz igrice su dodaci koji traju za "stalno" ili imaju neko vremensko ogranicenje sezona-godina?

Sent from my E2303 using Tapatalk

Iju, neka fala 😀

Koliko često čistite konzolu? Primetio sam da je postala prilično glasna u zadnje vreme, a do sad je nisam otvarao i čistio iznutra, mislim da je vreme da se i to desi :d

Ja sam 55" XE9005 platio 1400€ u Decembru, od tada ga jako retko ima (par prodavaca na KP nudi 55" za 1200€ ali to su outlet modeli pa pripazite), mislim da bi 49" mogao da se nađe za oko 1000€. Treba takođe obratiti i pažnju na to da 55" ima 40+ dimming zona, a 49" ima tek 15ak - i to utiče na prikaz crne dosta. Što se XE i XD8005 modela tiče, reč je o spuštanju XD8500 modela u XE8005. Slično kao što će uskoro XE9005 preći u XF8500 oznaku. Mislim da je razlika jako mala između XD8005 i XE8005 - procesor je ostao isti, a osvetljenje je malo veće - za oko 50cd/m2. Nema greške u svakom slučaju, ali mislim da je mnogo teže naći XD sada, čak su i neki XE modeli razgrabljeni (gore pomenuti). Naoružajte se strpljenjem, ja sam moj čekao 2 meseca skoro od naručivanja do isporuke.
Jel možeš da mi kažeš koji modeli Sony imaju HDR i 10bit panele?
Možes I na PM, radnja na G ima popuste 18% za vikend.
Ovo sto se nudi kod nas u radnjama.
Oduševio sam se slikom, razmišljam da prodam moj LG 4K 55UE8500 na kom je dosta lošija slika, uglovi gledanja očajni.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mislim da sam se izgubio u Bloodborne. Sve sam sredio sto imam a nemam pojma gde dalje.
Sutra mora nadjem nekako put.

Super igra. Prosli put nisam imao zivaca. Ali sam se uhodao igrajuci Vicera [emoji3]

Mene pokida odma onaj vukodlak na pocetku, pa taman ga utepah onaj cicica kod onih kolica mi pokaza od koe drvo se kasika pravi.

Nista od Days Gone ove godine.
2019. Izlazi.

@dragancee,
U pocetku jeste malo tesko
Ja sam pre par meseci odustao na startu. U medjuvremenu sam igrao Witcher i nekako usadio sebi strpljenje i sad mi ide bas lako( delimicno).

Problem je sto sam se izgubio dole u Cathedral Ward i u u old Yharnam. Ne znam gde cu a sve sam ocistio [emoji23]

I meni odbojan Bloodborne , prosle godine odustao posle par sati igre. Sada obrisao igru kod tog vukodlaka.
Jednostavno mi ne leži taj tmuran vajb i težina.

Sent from my D6603 using Tapatalk

😀
a9de1aaaa001478d31275b36e73b2364.jpg

Moja jedina zamerka je odsustvo bilo kakve mini mape makar i to sto na nekim mestima "mora da se pogine" iako igrac za to ne zna i ubija se 20 minuta ko govedo da ne pogine iako na kraj pogine svakako jer tako mora [emoji16]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno