Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste puno... Sacekaj do leta verovatno ce biti dosta povoljnije... 🙂

Odlicna ponuda na US PSN

Bf1 Revolution + Titanfall 2 Deluxe za $19.99

Zna li neko gde mogu da se kupe turske kartice? Koliko vidim imaju najbolje popuste

Sent from my Le X829 using Tapatalk

Pitao sam i u drugoj temi ali mozda je bolje ovde. Jel ima negde kod nas da se kupi adapter za misa i tastaturu ili da se naruci iz inostranstva?

Za igrice mislim. Igram R6 Siege, na njoj provereno radi. Znam da imaju XIM adapteri ali trazim neku jeftiniju varijantu, posto kosta oko 150 dolara.

Zar nije to varanje?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Igrica podrzava, Ubisoft nikad nista nije rekao protiv M&K na konzolama a i visi rangovi su puni igraca koji koriste.

Pa imate dosta igara u kojima kroz filter mozete da izaberete protivnike koje koriste gamepad/M&T, Battlefront to ima.

Sent from my P10+ using Tapatalk

Oficijalno podrzano od Sonija, i ne treba adapter.
https://www.playstation.com/en-us/explore/accessories/specialty-controllers/

I nisam dosao ovde da se raspravljam da li je varanje ili ne, vec da pitam da li neko zna gde moze da se kupi.

Ako negde i može biti u Srbiji onda je to K/P, probaj malo da se cenkaš. Čitao sam utiske za neke jeftinije i zaključak je uglavnom - ne bacaj pare.
Ovi iz spojlera su skupi, ali vrede.

Da li moze preporuka za TV za PS4 Pro okvirna cena 800-1000€?

Sent from my iPad using Tapatalk

Ja sam bio uzeo onaj xd8005

Mislim da je bio medju jeftinijim varijantama u konkurenciji tva sa 4k i hdr 10bit

Godinu dana je proslo,verujem da je sad oko 700 800 evra.

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

XD je pretprošlogodišnja serija, a XE je prošlogodišnja. Po meni kada bi našao 49XE9005 (nema manja dijagonala od tog modela) za 1000e to bi ti bio pun pogodak. TV je vrh vrhova.

Da da. Nego sam mislio kako je proslo godinu dana od kako sam kupio ja.
Verujem da je od tad dosta pojeftinio.

XE serija odlicna!

Mislim da je 49XE9005 daleko skuplji, XD8005 vise nema u ponudi, pa ostaje onda 49XE8005 koji se cenovno uklapa. Koja je uopste razlika izmedju XD8005 i XE8005?

Pre 3-4 meseca je bio oko 1200€ tako da ne, nije daleko skuplji. Trebalo bi da mu je sada bar malo niža cena.

Posle par meseci sam se opet prihvatio Final Fantasy 15stice.

Kad sam igrao prvi put, brzo sam batalio, nesto mi bila mrska.
Sad sam se pa uneo duboko u igru, odlicna je.

Sjajna druzina. Valjda se nece rasturaju do kraja [emoji3]

Danas objava za free PS+ igre u Martu?

Da, Bloodborne i Ratchet and Clank glavne PS4 igre za mart. Sjajan mesec.

Takođe je objavljeno da se od 08. marta iduće godine prestaje sa isporukom besplatnih PS3 i PS Vita naslova uz PS+.

Mislim da je 49XE9005 daleko skuplji, XD8005 vise nema u ponudi, pa ostaje onda 49XE8005 koji se cenovno uklapa. Koja je uopste razlika izmedju XD8005 i XE8005?

Ja sam 55" XE9005 platio 1400€ u Decembru, od tada ga jako retko ima (par prodavaca na KP nudi 55" za 1200€ ali to su outlet modeli pa pripazite), mislim da bi 49" mogao da se nađe za oko 1000€. Treba takođe obratiti i pažnju na to da 55" ima 40+ dimming zona, a 49" ima tek 15ak - i to utiče na prikaz crne dosta. Što se XE i XD8005 modela tiče, reč je o spuštanju XD8500 modela u XE8005. Slično kao što će uskoro XE9005 preći u XF8500 oznaku. Mislim da je razlika jako mala između XD8005 i XE8005 - procesor je ostao isti, a osvetljenje je malo veće - za oko 50cd/m2. Nema greške u svakom slučaju, ali mislim da je mnogo teže naći XD sada, čak su i neki XE modeli razgrabljeni (gore pomenuti). Naoružajte se strpljenjem, ja sam moj čekao 2 meseca skoro od naručivanja do isporuke.

Takođe je objavljeno da se od 08. marta iduće godine prestaje sa isporukom besplatnih PS3 i PS Vita naslova uz PS+.

Videh i ja još ranije, ali hvala u svakom slučaju...

A što se tiče PS+ za PS3 & Vitu... Može da znači samo jedno - > PS5 definitivno stiže 2019?

Ratchet je vec bio?
Bloodborne, lepo za sve koji nisu odigrali po meni ubedljivo najbolju PS4 igru. Dark Souls 3 je smece na konzolama, na PC-u vrhunska igra 60 FPS, na PS4 15-25, uzas.

Da, Ratchet and Clank je već bio (čini mi se u decembru) ali za Aziju.
Videh i ja još ranije, ali hvala u svakom slučaju...

A što se tiče PS+ za PS3 & Vitu... Može da znači samo jedno - > PS5 definitivno stiže 2019?
Da li je definitivno, još je daleko od potvrde, ali da je blizu '19-20te je sve izvesnije.

Ja i dalje mislim da će PS5 najaviti početkom 2019-e godine da izlazi krajem 2019-e. Tačno 6 godina od izlaska PS4.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno