^ Nego kad ce ovo na PC?! 😛
Obrnuo sam ovaj novi CoD i Wolfenstein 2 u par dana jer su bas kratki a imao sam bas visak vremena,pa rekoh sa iskoristim to.
Wolf daleko bolja igrica nakon svega vidjenog. CoD se mozda vraca korenima,ali daleko je ovo od CoD-a kakvog ja volim recimo.
Wolf sa druge strane drzi jako lepu uzlaznu putanju. Jeedva cekam neki sledeci deo.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Zasto bi ikome verovao?
Zar nije najbolje da sam probas?
Meni su se svidele obe igre,Wolf nije toliko bolji od keca(a kec tek nije za koplje bolji,gde si to video ?),sve je prakticno isto,ali drzi paznju sto je najbitnije,a prvi deo je takodje brutalno dobar.
AC:Origins je takodje konacno assasins creed igra koju sam cekao. Drugi deo mi je sinonim za AC serijal i to je nesto najbolje iz tog serijala(po meni),ali Origins je fenomenalan i daleko bolji od nekih prethodnika pa je samim tim uradjen na nivou. Combat sistem nije los,ali nije ni nesto preterano dobar. A onda sledi pitanje,kad je combat sistem u AC igrama bio na nekom uzvisenom nivou pa da se Originsu nesto zamera?
Na amazonu ps+ opet 39.99$
Biće ovakvih popusta i naredne godine, pa ako ti se ne troši novac u ovom trenutku, možeš slobodno da sačekaš.Za one koji prate cene redovnije od mene, jel ovo OK kupovina ili moze u nekom random trenutku da se ocekuje veci popust? Pretplata mi vazi jos skoro celih godinu dana, tako da mi nije zapelo da uzmem sad, ako ima poente da cekam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari