Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam nikada imao problema na g2a.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Jos samo jedno pitanje, kako placas/placate - paypal ili direktno recimo debitnom karticom? Paypal uzima proviziju od par dolara, ali sa druge strane ne znam koliko je sajt siguran da platim direktno karticom, na kojoj mi ponekad ostane 50-60$ neko duze vreme...

Ja sam preko PayPala pošto (koliko se sećam) g2a ne prihvata VISA platne kartice.

Nisam znao da 1366x768 TV radi upscale i prima signal od PS4 u 1080p60hz ? Ja sam odusevljen kako izgleda ovo na Samsungu 42" u toj rez native u odnosu na Fox 43" FHD. Samsung e samsung definitivno :D

UFC 3 Beta dostupna do 5og decembra.

12 deals of Christmas akcija krenula na UK store-u, trenutno na popustu NBA 2K18.

EDIT: kad smo kod toga, gde uzimati kodove za UK store, isto G2A, neki drugi sajt, ili jednostavno gde je povoljnije u tom trenutku?

Poslednja izmena:
12 deals of Christmas akcija krenula na UK store-u, trenutno na popustu NBA 2K18.

EDIT: kad smo kod toga, gde uzimati kodove za UK store, isto G2A, neki drugi sajt, ili jednostavno gde je povoljnije u tom trenutku?

Ja iskljucivo na kinguinu uzimam, doduse prosle godine dok sam tamo trgovao bio je to G2A. Gledaj gde je najpovoljnije, cini mi se da Kinguin ima staticne cene sa velikim prodavcima koji nikad ne omanu.

Dobio sam sistemsku poruku tj notifikaciju dok sam igrao Fifu da mogu da uzmem 10$ za sledecu kupovinu. Otvorim ja skepticno, kad ono pojavi se vaucer i da mogu da potvrdim vaucer, pise new balance 10.40$ i da li hocu continue shopping.

U pitanju je US nalog na kome nema PS+ pretplate, a iskoristio sam 2 day trial jos pre par meseci. Neko slicno iskustvo ?

Dobio i ja nocas isto, US nalog bez ps+ pretplate.

Nakon vaših poruka ponadah se i ja pa sam proverio, ali - ništa. (Isto US bez PS+)
Verovatno zavisi od toga koliko ste novca nedavno potrošili na kupovinu na PSN Storu. Ja sam kupio sam GT:Sport za nešto manje od 40 dolara.

Ja sam uzeo Skyrim pre desetak dana na akciji za 19.99$.
Pre toga uzeo jos u septembru Need for speed Rivals isto na akciji za 7-8$ ne secam se tacno.

Ljudi, to se najverovatnije odnosi na korisnike koji su na tim nalozima potrošili na stotine $. Zašto bi ikoga častili ko je na nalogu od njegove aktivacije potrošio svega ukupno 40-50$...

Ljudi, to se najverovatnije odnosi na korisnike koji su na tim nalozima potrošili na stotine $. Zašto bi ikoga častili ko je na nalogu od njegove aktivacije potrošio svega ukupno 40-50$...

Moj kolega pre par dana kupio PS, od kupovina ima Uncharted collection za 8$, jutros dobio voucher. :)

Nema logike, ali kontam da je random...

E ***, onda se ispostavi da je definitivno random.

Da i ja sam novi korisnik, kupio do sada 3-4 igre sve na popustima , potrosio do 50$ max.

Stvarno nema logike. Ako idu sasvim nasumično samo će da iznerviraju ljude koji nisu dobili. Ja sam ovih dana potrošio 40, a od aktivacije naloga imam više kupovina (mada ne previše jer radije nabavljam diskove). Možda ovim žele da motivišu nove korisnike ili one koji nisu mnogo kupovali?

Nema šta da se neko nervira, jer je ovo poput lutrije. Uglavnom su u pitanju novi korisnici, ja sam do sada dobijao 3-4 puta i uglavnom u prvoj godini korišćenja 4-ke.

Mi smo se danas igrali na 4 naloga ukupno (klinci, zena i ja), ni na jedan nije stigla bilo kakva notifikacija o voucheru.. Zenin nalog sa PS+ pretplatom, star 2 dana, ostali nalozi oko godinu i po, svi su US.. prokleta bila, statistiko. :D

Ja sam dosta potrošio u poslednja tri meseca ali ništa nisam dobio, tako da je vrv random. :)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

jedno glupo pitanje :)
igram witchera vec nekoliko dana, i to prilicno intenzivno ali mi ps i dalje pokazuje progress 0%, ne znam da li je u pitanju neki bug ili sta? trenutno sam treci nivo i imam solidan broj zatvorenih quest-ova
jedina igra koju igram pored witchera je crash bandicoot koji mi pokazuje progress i trofeje ali witcher stoji zakucan

Obzirom da će ti trebati nekih 150h da kompletno pređeš W3, ne bih se mnogo sekirao oko progression percentage-a...

^ jok, zabagovalo coveku. Nek krene ponovo ispocetka... :p

Obzirom da će ti trebati nekih 150h da kompletno pređeš W3, ne bih se mnogo sekirao oko progression percentage-a...

kul, samo ne kontam kako je i u tim okvirima moguce da sam na 0% a igram izmedju 10 i 15 sati sigurno vec
nije da je od neke velike vaznosti, nego ne podnosim kad stvari ne rade makar bile i nebitne :)

Mi smo se danas igrali na 4 naloga ukupno (klinci, zena i ja), ni na jedan nije stigla bilo kakva notifikacija o voucheru.. Zenin nalog sa PS+ pretplatom, star 2 dana, ostali nalozi oko godinu i po, svi su US.. prokleta bila, statistiko. :D
Ja sam probao sa 4 naloga i nista takođe haha :)

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Ja sam bas malo potrosio na tom nalogu posto je zenin. Najskuplje je bila Fifa od 70 dolara, ostalo ako ima 5 igara po 15-20, u principu 200$, smatram da je to za njih malo, definitivno random jer sam iskopao stare postove od pre 2-3 godine sa istom pricom.

Btw mene Sony podrska odusevljava drugi put.

Prvi put pre par nedelja desilo mi se da sam kupio Fifu Ronaldo Edition a iz nekog razloga nisam dobijao ingame povlastice, preko VPN ekstenzije u chrome-u nazalost (posto mrtvi linkovi ne rade na nasim provajderima i redirektuju na rs.playstation razdrndan sajt), u live chatu su mi to regulisali za svega 30 minuta.

Danas pre par sati uzedoh Diablo 3 ali za PS3 greskom, ******. Kontaktirao live chat pre 20 minuta, objasnio gresku, dao email, broj fona (nas +381 nema problema), dao bez trazenja i broj transakcije gde su kupljene 4 igre a jedna je bila greska za PS3, u roku od 3 minuta dobio povratni email i 30$ nazad u walletu.

Svaka im cast ! Ja se nadam da je slicno i sa UK podrskom, mada sumnjam nesto :D

Dajte neke zanimljive/dobre split screen vožnje za igraonicu?...

Gran Turismo Sport, WRC (6 ili 7), Wipeout odlicne split screen voznje po meni... :)

U ovom 12 deals GTA 5 je za 19,99 funte. Ne znam vredi li s obzirom da sam uglavnom solo. A pricu i predjoh jos na PS3.

Btw help,

Da sada trazite Borderlands: The Handsome Collection najpovoljnije sto ima za PS4 (digitalna), koji sajt bi bio siguran ? Nalazim puno za 30$ sto je ok cena bez obzira sto je bio deblji popust ranije na Store-u, ali ne znam odakle smem.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno