Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh onda fak RS, USA all the way! :D A kako stoji mother Russia sa cenama, jel isto kao za PC, dzaba?

Jel nemora da se ubaci odmah? Kupio bih je pa da je poklonim za rodjendan pred Novu godinu :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ne mora da se iskoristi odmah, jer je u pitanju kupovina koda.
Uh onda fak RS, USA all the way! :D A kako stoji mother Russia sa cenama, jel isto kao za PC, dzaba?
Daleko od džabe i skoro pa kao kod komšija u HR.

Assassin Creed Collection, 3 igre
Bioshock Collection, 3 igre
Deadpool
Skyrim Special

Za 55 funti, ja sam finito do nove godine :)

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Niko ne pominje izlazak novog Gran Turisma. Kakvi su vam utisci, ako ga je neko igrao?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Imas temu za to, prepuna je :)

Pozdrav sonijevci. [emoji1]

Drugar je uzeo u G*******u za 48.999din SP4 500gb + 2 kontrolera + FIFA. Sad bi on hteo da uzme neke igre, a posto ja nemam blage veze o Soniju rekoh da pitam vas. Gde je najbolje kupiti igru? On nema internet, znaci hoce samo fizicku igru-DVD. Video sam da predlazete par sajtova medjutim nisam siguran koji je najbolji. Da li je na Zavvi-ju povoljno uzeti ili ima negde drugde.

Pozdrav sonijevci. [emoji1]

Drugar je uzeo u G*******u za 48.999din SP4 500gb + 2 kontrolera + FIFA. Sad bi on hteo da uzme neke igre, a posto ja nemam blage veze o Soniju rekoh da pitam vas. Gde je najbolje kupiti igru? On nema internet, znaci hoce samo fizicku igru-DVD. Video sam da predlazete par sajtova medjutim nisam siguran koji je najbolji. Da li je na Zavvi-ju povoljno uzeti ili ima negde drugde.
Najjeftinije je digitalno preko neta..

A druga opcija je KP polovni diskovi pa kad pređe igru zameni je za drugu i tako u krug..

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Koja je ono fora na KP sa modovanim konzolama? Navodno jedini nedostatak je nemogucnost online igranja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da, na KP su prvi provalili pirateriju :D

Zaboravi na to...

Nema modovanih konzola. Nego konzole sa ghost nalozima. Ja tako prodajem konzole. Ja kupim novu konzolu a staru prodam po ceni nove, ali sa 15tak igara na hardu. To radim tako što svoj nalog ghostujem. Na konzoli je nalog sa 15tak igara koji je vezan za tu konzolu i ona je primary konzola za njega (host). Ja je diskonektujem sa neta i preko računara na PSN-u odradim opciju deactivate all. PSN šalje informaciju konzoli da više nije primary za taj nalog, ali ta informacija nikad ne stigne do konzole jer nije konektovana na net. Tako da lik koji kupi konzolu od mene može slobodno da igra sve te igre sve dok ne konektuje konzolu na net. A ja sam sa druge strane slobodan da isti nalog aktiviram na novoj konzoli. Situacija je winwin za sve. Kako. Lik dobija konzolu staru 6 meseci sa još 6 meseci garancije, ali punu igrica koje koštaju 200 i jače evra, a ja dobijam novu konzolu. I tako u krug.

Zadnja konzola koju sam prodao imala je: Assassins Creed China/Drive Club/Far Cry 4/God Of War III Remastered/Grand Theft Auto 5/FIFA18/NBA 2K16/Mortal Kombat XL/Pro Evolution Soccer 2017/Resident Evil HD/Resident Evil 4 Remastered/The Crew/The Order 1886/UFC

Valjda misli na fantom opciju... ne postoji nikakav mod.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Nema modovanih konzola. Nego konzole sa ghost nalozima. Ja tako prodajem konzole. Ja kupim novu konzolu a staru prodam po ceni nove, ali sa 15tak igara na hardu. To radim tako što svoj nalog ghostujem. Na konzoli je nalog sa 15tak igara koji je vezan za tu konzolu i ona je primary konzola za njega (host). Ja je diskonektujem sa neta i preko računara na PSN-u odradim opciju deactivate all. PSN šalje informaciju konzoli da više nije primary za taj nalog, ali ta informacija nikad ne stigne do konzole jer nije konektovana na net. Tako da lik koji kupi konzolu od mene može slobodno da igra sve te igre sve dok ne konektuje konzolu na net. A ja sam sa druge strane slobodan da isti nalog aktiviram na novoj konzoli. Situacija je winwin za sve. Kako. Lik dobija konzolu staru 6 meseci sa još 6 meseci garancije, ali punu igrica koje koštaju 200 i jače evra, a ja dobijam novu konzolu. I tako u krug.

Zadnja konzola koju sam prodao imala je: Assassins Creed China/Drive Club/Far Cry 4/God Of War III Remastered/Grand Theft Auto 5/FIFA18/NBA 2K16/Mortal Kombat XL/Pro Evolution Soccer 2017/Resident Evil HD/Resident Evil 4 Remastered/The Crew/The Order 1886/UFC

Pa te fantom igre vrede max 300din po komadu, gde bre 200e

Rekao sam igrice vredne 200 i kusur evra. Ja sam ih u cenu konzole i racunao 300 din komad:) 14*300=4200 odnosno 35 eu. A dosta ljudi pored toga sto i igra offline, kupuje diskove. Njih pes ili fifa i izadju punu cenu

Kakav je Mad Max, vidim na US Store-u ima za 5 dolara...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Super je mad max,pravo je uživanje voziti se i tumarati pustinjama wasteland-a. Igra ipak na žalost nema neku replay vrednost. Za 5$ je i više nego dobra kupovina.

Ima i Shadow of Mordor za 8 tj to je dodatni popust za PS+.
Mada vidim da i na UK Store-u imaju dosta dobrih akcija mada tu nemam PS+.

^ ako planiras okruglu brojku, mozes da aktiviras ps+ 2 dana i kupis na popustima. Ja napravio nov uk i ubacio 55 funte za onih 8 naslova, bar cu ga preprodati kad tad :D

Kako da aktiviram na 2 dana kad vec imam PS+ na US nalogu?
Inače jel se akcije nekad prebacuju tj ono sto je sad na UK da će biti na US?
***, nisam iskoristio neke popuste koji su bili na US kao npr Bioshock za 30$ ili pak Until Dawn za 5$.
Sad mi krivo, ili eto se barem nadam sto je sad na UK da će kad tad biti na US u ponudi.

Ne verujem da će baš skoro ponoviti tu listu, jer mislim da je sada na UK ono što je skoro bilo na sniženju na US. Ali zato ide Black Friday i druge nedelje popusta gde ćeš sigurno naći nešto interesantno.

A ove koje si propustio, opet će doći u nekom trenutku. Do tada imaš već šta da igraš.

Kako se aktivira psn+ 2 days free trial na us? Trazi karticu ili pp, eu pp ne prihvata a pretpostavljam ni eu visu.

Za 2 dana ne trazi.

Settings > application save data > save data on cloud i onda te pita

^ to. Ja to radim vec peti put na uk iako imam uk pretplatu.

Po prvi put za nekih 10ak godina koliko se igram aktivno,sto na PC,sto na konzolama,probicu granicu od 100h za neku single player igru :D . Zapravo koliko mi se cini,bice to i dosta vise :D
Prvi Asasins Creed jos od Blek Flega koji mi se bas dopada i bukvalno svaki minut igre mi se svideo,nisam se smorio ni u jednom jedinom sajd kvestu,a za main story i da ne pricam...

Emotivno sam vezan za drugi deo Asasins Creeda :d ,ali Origins mi je najblize tome po kvalitetu za sad.

Neka Ubisoft samo nastavi ovako ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno