Zna netko do kad vrijedi ta cijena?Uzeo ja ps plus za 39.99 bez problema, US adresa na checkoutu i cjao...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Zna netko do kad vrijedi ta cijena?Uzeo ja ps plus za 39.99 bez problema, US adresa na checkoutu i cjao...
Daleko od džabe i skoro pa kao kod komšija u HR.Uh onda fak RS, USA all the way!A kako stoji mother Russia sa cenama, jel isto kao za PC, dzaba?
Najjeftinije je digitalno preko neta..Pozdrav sonijevci. [emoji1]
Drugar je uzeo u G*******u za 48.999din SP4 500gb + 2 kontrolera + FIFA. Sad bi on hteo da uzme neke igre, a posto ja nemam blage veze o Soniju rekoh da pitam vas. Gde je najbolje kupiti igru? On nema internet, znaci hoce samo fizicku igru-DVD. Video sam da predlazete par sajtova medjutim nisam siguran koji je najbolji. Da li je na Zavvi-ju povoljno uzeti ili ima negde drugde.
Nema modovanih konzola. Nego konzole sa ghost nalozima. Ja tako prodajem konzole. Ja kupim novu konzolu a staru prodam po ceni nove, ali sa 15tak igara na hardu. To radim tako što svoj nalog ghostujem. Na konzoli je nalog sa 15tak igara koji je vezan za tu konzolu i ona je primary konzola za njega (host). Ja je diskonektujem sa neta i preko računara na PSN-u odradim opciju deactivate all. PSN šalje informaciju konzoli da više nije primary za taj nalog, ali ta informacija nikad ne stigne do konzole jer nije konektovana na net. Tako da lik koji kupi konzolu od mene može slobodno da igra sve te igre sve dok ne konektuje konzolu na net. A ja sam sa druge strane slobodan da isti nalog aktiviram na novoj konzoli. Situacija je winwin za sve. Kako. Lik dobija konzolu staru 6 meseci sa još 6 meseci garancije, ali punu igrica koje koštaju 200 i jače evra, a ja dobijam novu konzolu. I tako u krug.
Zadnja konzola koju sam prodao imala je: Assassins Creed China/Drive Club/Far Cry 4/God Of War III Remastered/Grand Theft Auto 5/FIFA18/NBA 2K16/Mortal Kombat XL/Pro Evolution Soccer 2017/Resident Evil HD/Resident Evil 4 Remastered/The Crew/The Order 1886/UFC
Za 5 je ok, pa i za 15, vise ne. Repetivna je previse al jest zabavna vise nego par sati.Kakav je Mad Max, vidim na US Store-u ima za 5 dolara...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Upalilo je, thanks.Za 2 dana ne trazi.
Settings > application save data > save data on cloud i onda te pita
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari