Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo je i gorih igara,jer će moći i ovaj Broken Sword 5: The Serpent’s Curse na PS4?.

@Mack 10 Nisu baš poznati da se otvaraju za praznike što se tiče PS+ igara. Prošle godine u Decembru i u Januaru ove godine sve same indi igre bile.

Pa dobro tad jos nije bilo dovoljno dobrih igara za PS4 , sad ih vec ima , iako za "current gen" jos uvek izbor vrhunskih AAA igara je relativno skroman i ono najbolje tek sledi, ali opet ima sta da se nabavi i odigra , a vec ima solidan broj malo starijih naslova kao i PS3 remastera koje vise malo ko kupuje i koji su idealni za poklanjanje tipa : Assassin's Creed 4 : Black Flag ili Unity ili Chronicles, GoW 3, The Order, Killzone, Heavy Rain........itd, to su sve igre koje ne donose vise neki veliki profit a opet mnoge bi obradovale jer su odlicne igre.

Mada generalno u ovoj 2017. (posebno u poslednjih 5,6 meseci) su podelili solidan broj AAA igara : MGS V : Phanom Pain, Just Cause 3, Infamous : Second Son, Assassin's Creed : Freedom Cry (iako je to vise DLC nego igra za sebe) , Until Dawn, Life is Strange a bilo je i onih inie igara koje su igrive tipa Amneisa, Tales of the Borderands, Little Big Planet 3 , itd , tako da verujem da ce opet biti nesto dobro u Decembru, Januaru.

Jel ima neko problem sa ovim 5.01 updateom za soni? Sad stavih da se apdejtuje,restartovao se soni,i stoji mi crn ekran vec 15 minuta. Cujem samo onu muziku iz glavnog menija i to je to...

Ja ne diram nove updajtove bar 3-4 dana od izlaska, mani me jos to mi fali :)

Ide nam For Honor Free Weekend

Free Weekend
Coming to all available platforms, players will have full access to the game’s content for the duration of the free weekend, including five intense multiplayer modes, a campaign playable solo or with a friend in online co-op, as well as the entire roster of diverse and unique heroes that have been updated over nine months of gameplay changes. Pre-loading will be available starting November 7th on PlayStation®4 computer entertainment system and Uplay PC.

A ako neko uzima CoD WWII neka ostavi PSN ID da se pucamo :)

P.S Imam nosioca za CoD WWII jer ga cepidlacim sa trofejima pa svejedno necu igrati na main nalogu to :D

Jel ima neko problem sa ovim 5.01 updateom za soni? Sad stavih da se apdejtuje,restartovao se soni,i stoji mi crn ekran vec 15 minuta. Cujem samo onu muziku iz glavnog menija i to je to...
Sta bi na kraju? Ja sam na 5.0, pogasio sve auto-updateove jer se neki na redditu zale.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Isao sam napamet do rest mode-a,iako nemam sliku,znam kako da dodjem do toga. Nakon toga upalio konzolu i to je to. Radi dobro sad

Ps + pretplata na us amazonu 39.99 za godinu dana.

Ima li neka dobra duša sa us accountom da mi kupi? Uplaćujem pare na račun odmah (ili donosim na ruke, bg).

Ako imaš bilo koju karticu, napravi nalog na amazonu samo za to, stavi američku adresu i dobijaš odmah kod.

Ja sam pokušao ali su valjda videli da je IP adresa iz Srbije, pa sam odustao...

Ali ne danas, davno beše... pre mesec dana otprilike. :)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Kad ce da ubace Srbiju na PSN, da imamo svoj region? :D Valjda su uzeli dovoljno love sa Balkana za tako nesto, ili moramo u EU prvo, haha..? :D

Pitanje za vas koji ste igrali Rachet and Clank. Supruga bi da igra igru, kao i ja, ali ne bismo isti game. Jel moguće igrati dva game u isto vreme ili ne, posto ne vidim tu opciju?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Baš to. Nema u samoj igri posebnih profila i sejvova, ali napraviš poseban nalog za ženu (može i offline nalog, bez potrebe za mejlom, registracijom na PSN itd). Prilikom pokretanja konzole izaberete svako svoj nalog i imaćete svako svoj napredak u igri.

Inače, Ratchet & Clank je odličan izbor. Moja ćerkica i ja smo uživali igrajući igru i dvaput je prešli.

Uzeo ja ps plus za 39.99 bez problema, US adresa na checkoutu i cjao...

Koji period za taj novac?

Pa rade nase kartice ljudi totalno je individualno

Hvala za ovaj info za Amazon. Uzeh preplatu, ubacih kod i čini mi se da mi je Sony poklonio još tri meseca preplate. Isticala mi je 11.01.2018. a sad mi ističe 11.04.2019.

Inače plaćam sa Visa Electron karticom komercijalne banke, samo sam stavio da mi adresa bude u USA. E sad mi recite, da li ovaj kod može da se upotrebi i za, recimo, kanadski nalog. Pošto imam tri naloga - USA, UK i Canada. Znam da se vaučeri za canadu (dopuna walleta) razlikuju od US.

Mogu li da unesem par pretplata za redom pa da sam miran narednih par godina?

Koliko je potrebno da se odradi verifikacija na amazon-u?
Sad probao da kupim, proslo sve i dobio mejl da sam poručio/kupio ali sad jos cekam.
Stavio sam svoju karticu i adresu iz US, to je tako ok ili sam trebao da stavim pravu adresu na koju je kartica vezana?

Edit: Vidim da su mi vec rezervisali iznos na kartici ali se jos ništa ne dešava tj nisam dobio kod.

Edit 2: Proslo! :)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Poslednja izmena:
Boli me za kurs, hocu RS nalog bre, necu da budem amer! :D

Kako hrvati imaju, gospoda...

To je kao da si rekao zašto da kupim igru sa npr. base-a za 50€, daj bolje da istu tu igru platim 8999din kod nekog našeg ovlašćenog prodavca. Kupujmo domaće lol

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

To je kao da si rekao zašto da kupim igru sa npr. base-a za 50€, daj bolje da istu tu igru platim 8999din kod nekog našeg ovlašćenog prodavca. Kupujmo domaće lol

Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Bukvalno, 'domace i sa nasom garancijom'...
PTSD momentalno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno