Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel igre koje se kupe preko Amazona ili drugde sa digital kodom mogu da se igraju offline posle isteka ps+ pretplate?

Jel se igrice kupuju samo preko Gift card sa kojim se puni wallet?

Jel za nas iz Evrope vise odgovara US ili UK nalog?

Dobijam ja povremeno poruke. Brišem ih i tako u krug dok ih opet ne dobijem. Koliko znam nema tu leka, ***.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Sinoc sam reportovao bota i justros stigne obaveštenje da je banovan[emoji4]

Ako neko hoce da igra private brtu novog COD-a moze besplatno da dobije key tako sto preorderuje na amazonu. Ne skidaju pare sa kartice do novembra kad izlazi igra a do tad kozete da otkazete preorder. Takodje ne treba da imate novac na kartici dovoljno je samo validna kartica i to je to. Sinoc sam to odradio sad cekam 24ti da mi pošalju kod.
PS: ne treba PS Plus za betu.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Dobijam ja povremeno poruke. Brišem ih i tako u krug dok ih opet ne dobijem. Koliko znam nema tu leka, ***.

Mislim da se moze namestiti u settings da ne stizu poruke onog ko ti nije prijatelj.

Meni su ispamovali sve guest naloge :D Bilo bi dobro da tu opciju postave negde prilikom kreiranja naloga, ko ce to sve da podesava...

Pozdrav. Sutra bih trebao da kupim Ps4 pro, ali bih ga odneo kod. Drugara i tamo skinuo neke igre zbog brže konekcije. Zanima me, da li dok skinem igre taj nalog. Moze da bude i dalje aktivan na mojoj staroj konzoli, ali ne u isto vreme. U smislu uvece skinem kod njega dve igre, isključim konzolu i ujutru igram igre na svojoj konzoli. Ili ta. Mogućnost ne postoji?

Koliko sam upoznat, mogao bi bez problema da to uradis.

Presao polovinu Resident Evil 5 u couch co-op u. Posto nisam dugo gejmovao ( narocito co-op), zanimljivo mi je. Inace ima nedostatka naracije i price, za moj ukus. Inace ginem kao blesav, jer sam zakrzljao i tesko mi je.

Solo prelazim Shadow of Mordor. Zanimljiva igra. Par puta sam samo probao Assasin's Creed vide igre koje su posluzile osnova za ovo ostvarenje. Veliki sam fan Tolkinove mitologije. Igra je jako zabavna, i celi nemesis sistem za ai. Pored toga... slaba prica, sto je opet meni subjetivno bitno. Luta se otvorenim svetom ali osim ubijanja Orkova i jahanja zveri, nema sta puno da se radi. Sve u svemu igra ima prodju, i vredna je potrosenog vremena.

Witcher 3 je na popustu, pa cu da skinem to sledece kada predjem, ili Alieen isolation. Witcher sam presao prvi deo na kompu davno, a Isolation sam igrao pre godinu i po dana, ali mi je kocio zbog konfiguracije. Svakako cekam Bloodborne popust ili neko fino izdanje fizicke kopije preko neta.

Sinoc sam reportovao bota i justros stigne obaveštenje da je banovan[emoji4]

Ako neko hoce da igra private brtu novog COD-a moze besplatno da dobije key tako sto preorderuje na amazonu. Ne skidaju pare sa kartice do novembra kad izlazi igra a do tad kozete da otkazete preorder. Takodje ne treba da imate novac na kartici dovoljno je samo validna kartica i to je to. Sinoc sam to odradio sad cekam 24ti da mi pošalju kod.
PS: ne treba PS Plus za betu.

Koliko dugo traje beta? Na USA ili UK amazonu si to uradio?

Koliko dugo traje beta? Na USA ili UK amazonu si to uradio?
Na US amazonu. Beta traje od 25og avgusta (19h) do 4og septembra.
Btw mozes na Hong Kong nalogu da preloadujes betu i onda 25og samo da uneses kod koji ces dobiti u mejlu od amazona.

Ali pocinje 26og. Ko hoce dan ranije ili ko je vec preorderovao na amazonu kao ja on moze 25og u 7 uvece da igra vec.

Nemoj direktno, jer skidaju pare odmah.

Amazon ili psn Hong Kong.

Takodje se na Hong Kongu dobija free Amensia : Collection ako imas ps plus. Nisam 100% siguran procitao sam na redditu negde.

Malo skretanje sa teme - s obzirom da sva tri operatera dele PS4 slim uz XZ Premium telefon (u ogranicenim kolicinama, naravno) moze da se ocekuje veca ponuda po oglasima uz manji pad cena.

Počela je cod beta, ako ste uzeli preko Amazona, kod već može da se dobije na Activision sajtu.

Pocela je izgleda i na Hong Kong nalozima, ja vec igram ali ne ide nesto, moram da se navezbam malo sramota je sta mi rade.

Pozdrav svima
Od skoro imam PS4 i uzeo danas Uncharted LL
Pitanje za sada jedino:)
Kako da namestim da imam 5.1 zvuk u igri ( ako je moguce)
U settings PS4 sam stavio da je 5.1 primary output ( DD 5.1, DTS, AAC) i tako to, ali igra mi nudi samo 2.0 sta god da stavim kao Device....
Jel ja negde gresim ili nema 5.1 u igri ??
Hvala

Igra bi sama trebala da prepozna da imas 5.1 sistem ( ukoliko ti je zakacen na tv-u/konzoli ) i ponudi ti u audio opciji.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Malo skretanje sa teme - s obzirom da sva tri operatera dele PS4 slim uz XZ Premium telefon (u ogranicenim kolicinama, naravno) moze da se ocekuje veca ponuda po oglasima uz manji pad cena.
Cena je abnormalna do te mere da mozes dva slima kod uvoznika da kupis za te iste pare sa xperiom. Nece se nista menjati po oglasima.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Upravo.

He he, cena telefona u EU Sim Free - 619€, cena telefona u Srbiji Sim Free - 123.000 dinara/1019€. Za tih 400€ su mogli da ubace PS4 Pro i UC4+Lost Legacy i možda bi bilo fer tek tada, stim da bi sve to dobio po njihovim regularnim cenama ...

^ Slažem se, ali onda ne bi mogli da profitiraju.
Pro verziji je cena već krenula da pada, ~320e bez igre i ~350e sa jednom igrom. A verujem da će ići samo dole

Ja bas sad gledam ponudu i poceo da se nerviram sto nisam sacekao. Ali kad bacim racunicu na papir...

Inače, mali off. Imali smo taj XZ fon u Bench redakciji nedavno - bolesno je brz. S8 ko puž u poređenju ...

XZ ili XZ Premium?

Premium, 4K (kobajagi)HDR ekran, Snap 835... Jedina zamerka, velik ko cigla bukvalno. Abnormalni bezeli. Ako bude neki review uskoro snimicu kako radi sa PS4 Pro i DS4.
Nice, može! :)

Inače, mali off. Imali smo taj XZ fon u Bench redakciji nedavno - bolesno je brz. S8 ko puž u poređenju ...

Sta si ocekivao od samsungovog bloat UI/launchera - HTC i Sony imaju skoro vanilla Android i bukvalno jedina dva brenda osim Nexusa (koji je vise za entuzijaste) koji bezuslovno mogu da se preporuce.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno