zanima jednog. The end. Ja nisam video normalnu diskusiju ovde ako nije vezana za te iste stvari. Kako god, samo napred, samo ozbiljno. Ja se hvalim cinjenicom da mogu i platine, i da imam zivot i to dobar (i to nigde javno ni direktno, a javno i direktno se napadamo mi isti pa ne znam zasto da ne mogu isti da se odbrane), ne vidim zasto da ne. Ali se ovde razmislja na dosta nizem nivou i fazonu - ja sam casual igrac, jednom nedeljno iz kreveta i ozbiljan sam covek, a ono drugo - trofeji, slim na pro upgrade, to je nolifer klinja. Podseca me na '99 i igraonice :trust: U svakom slucaju krivi su oni sto gube vreme da pisu po forumu jer bi se tema ugasila, ali na svu srecu pa je jos i najaktivnija cak i ako se izuzmu offtopici koje zapocinjete vi koji ste almighty i pametni, umesto da se zaobidje necija izjava ili nesto sto i jeste direktno vezano za naziv teme "PS4", ali eto nekom ne odgovara da se spominju takve jer nije ni realno da se kod istih ima vreme za tako nesto (vreme, para, zivaca i sl). Zato ako ima neko nesto vezano za to neka kaze, u suprotnom neka fuck off, a ne da pametuje o bazenima ili - o cemu bi "trebalo" da se pise - u temi koja je jedna, jedina za sve o PS4 (izuzev one lepljive). Ako vam ne odgovara ajde da se otvara ko u PC sekciji koja ima svoj PODFORUM za svaku igru nova tema. Prosto. Vi rusite temu jer na jedan post koji vam ne odgovara dodje 10 offtopic postova.
:wave: Eto kulture radi koristite spoiler da ne narusavate izgled foruma.