Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I tako... slomih dzojstik (doduse bio je pri kraju vec) zbog ****nog Crasha...

Serem se u igricu.

U bree :) Ako te Crash iznervirao tolko uz prelep soundtrack pf :)

Ja danas 11h u Witcheru, tek lvl17 I Novigrad explore posle 4 dana. Ko da ga nisam igrao prvi put.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Posle rasprave ovde dobih BAN sreca pa je to na benchmark forumu a ne na PSN !!! :) salu na stranu razlog bana je bio flejmovanje!? guglah definiciju istog i ne nadjoh nijedan element u mojim postovima kojim bih zasluzio ban ali neka nema veze.

Da li je cd keys najpouzdaniji sajt za kupovinu wallet top up kodova za UK? Tu se kupuje direkt od sonija koliko sam skontao...hocu da dopunim psn wallet sa nekih 50 funti da iskoristim summer sale...

И ја сам добио бан због флејмовања вероватно си се расправљао са Mazi7 и Yojinbo они су овде заштићени као бели медведи сигурно имају пријатеље међу модераторима. Вероватно ће ме и због ове поруке бановати.

CDkeys узимам већ пар година без проблема,нисам сигуран одакле им кодови али никад нисам имао проблема.

Ti si me izvredjao na PS-u putem poruka, bas aljavo I onda dobacivao u communitijima za trofeje. Ja sam to iskulirao I odg ti hladne glave.. mislim detinjasto je.. ako sam te block ovde nema razloga da me juris mimo foruma.

Ne znam nikog od moderatora, prodao sam slim mozda nekom al sam I to zaboravio kome.

Tako da no hard feelings sa moje strane al preterujes :)

Cdkeys koristim za 5 uk jer ih nije bilo na g2a. Ovako oba kinguin I g2a su ok. Receno vise puta da je stvar izbora.

И ја сам добио бан због флејмовања вероватно си се расправљао са Mazi7 и Yojinbo они су овде заштићени као бели медведи сигурно имају пријатеље међу модераторима. Вероватно ће ме и због ове поруке бановати.

Kakva paranoja... Već si dobio objašnjenje od mene. Dao sam ti poene za flejmovanje, jer to i jesi radio. Mali je broj kaznenih poena za to (3 poena), ali si dobio automatski (privremeni) ban jer si ih prethodno nakupio drugim prekršajima.

Poslednja izmena:
Ti si me izvredjao na PS-u putem poruka, bas aljavo I onda dobacivao u communitijima za trofeje. Ja sam to iskulirao I odg ti hladne glave.. mislim detinjasto je.. ako sam te block ovde nema razloga da me juris mimo foruma.

Ne znam nikog od moderatora, prodao sam slim mozda nekom al sam I to zaboravio kome.

Tako da no hard feelings sa moje strane al preterujes :)

Cdkeys koristim za 5 uk jer ih nije bilo na g2a. Ovako oba kinguin I g2a su ok. Receno vise puta da je stvar izbora.

Чудно то неко те блок а одговара на поруке у року од одмах. Ти си писао на овом форуму да си сакрио неке игре за које немаш платину и питао јер то варање или шта већ. Писао си овде како је нека игра тешка и нема шансе за платину,ја у следећем посту напишем хоћеш ли сакрити ту игру? И господа модератори то назову фамозним флејмовањем ако је то у реду онда супер.

^ ti si hladjenje dobio jer si konstantno prozivao mene i Mazija a da te niko nije dirao - jer kako si sam rekao "nismo ti simpaticni"... I nakon sto su ti obrisane poruke kacio si iste prozivke samo da isteras svoj cef... I posle se nesto cudis, jos si pokusavao da glumis finocu i namestao nas za poene i ban.

I da igrom slucaja ima moderatora koji nisu u Srbiji... Tako da nismo zasticeni kao beli medvedi vec kao koale moj Altafire, posebno ako zelis da prozivas bez razloga...

Pa naravno da ima, ovaj forum ih je pun, samo ne zele da smetaju jer vecina topica na forumima prirodno konvergira ka nekom offtopicu ili flame-u, ne postoji sansa da dobijes klinicki urednu diskusiju, pogotovu sa nezrelim klincima. Al kad se prevrsi mera...

Чудно то неко те блок а одговара на поруке у року од одмах. Ти си писао на овом форуму да си сакрио неке игре за које немаш платину и питао јер то варање или шта већ. Писао си овде како је нека игра тешка и нема шансе за платину,ја у следећем посту напишем хоћеш ли сакрити ту игру? И господа модератори то назову фамозним флејмовањем ако је то у реду онда супер.

Poslednji post na ovu diskusiju. Cim sam kupio PS po nebitno koji put i spomenuo FPS ti si poceo da flejmujes i da me oznacavas da li za ban poene ili da ja ispadnem *****tor nije bitno. Svaki post nakon toga je bio apsolutno sa ironijom i flejmovanjem, indirektnim ako ne direktnim. Nisam ja ni video da si spomenuo sakrivanje trofeja ovde vec pre 2-3 dana na communitiju preko PS-a sto je krajnje detinjasto. A za ignore listu i odgovore evo ti kako izgleda na Tapatalku pa nekada i procitam sta blokirani komentarisu jer zasto da ne.

Pogledajte prilog 233966 Pogledajte prilog 233967

Nista tu cudno, samo moram da kliknem na "see more" da vidim takve poruke jer citate vidim odmah. A eto iz nekog postovanja prema tebi kojeg nema stavicu u spoileru da ljudi znaju sta ih snadje ako ti popijes ban poene.

I to je to sa moje strane. Nisam nikog hejtao, imam prava da teram diskusiju i za frejmove, i za trofeje i za igranje jer apsolutno opravdavam sve to samom kupovinom Slima pa i Pro-a kasnije, a i brojem sati za koje se naigram dnevno gde vecina do sada nije ni odigrala tolko. A i ***a par puta sam rekao, posao, porodica i ostale sporedne aktivnosti me ne ometaju da nolife-am preko dana pa zasto i da ne jurim trofeje.

To ti je to od mene, za ostatak diskusije zna se gde :)

CDkeys узимам већ пар година без проблема,нисам сигуран одакле им кодови али никад нисам имао проблема.

Zaista se trudim da pisem primerene postove i da ne vredjam nikoga a ovo je drugi put da dobijem ban nego nema veze...

I ja sam kupovao preko cd keys ranije i nije bilo problema.

@Mazi7

Nemam reci zaista... Lik te je ladno dodao na PSN-u da bi vredjao... Sta reci dalje... I posle moderacija kaze "zavrsavjate "razmirice" preko pm-a..." - a sta reci onda u ovom slucaju kada lik ima patolosku potrebu i spreman je da vredja i uznemirava druge clanove van okvira foruma?! A pritom si imao sasvim legit pitanja i lika to "trigger-ovalo"... I posle se jos cudi sto dobija ban... Nemam reci.

@padawan
Stoji. Nemoguce je ne odlaziti u off na bilo kojoj temi, nekada isti moze biti ok (i koristan) nekada ne. Ali kada se prevrsi neka mera onda zaista treba da se odreaguje. Ne znam da li si u toku i ispratio temu poslednjih mesec dana...

Posebno su interesantni bili slucajevi kada se pojavljuju "stare musterije" sa evidentnim alt nalozima koji su tu samo zbog jedne svrhe - sve kao kul, "tu su zbog ekipe i jer ih interesuje konzola" ali se kroz kroz koji post tu i tamo provuce indiskretno flame a onda ako ostali clanovi ne odreaguju vise puta krece full on pljuvanje po konzolama (kao sto je i bio slucaj u vise navrata pa su nestali...)

Ili kao ovaj (cije ime ne zelimo ja i Mazi da spominjemo) koji napada druge i vredja (kako direktno tako i indirektno) jer "eto nismo mu simpaticni" a niko mu rec loseg nije pre toga rekao. A posle kao fol se nalazi u cudjenju i glumi zrtvu i jos spamuje report da navuce ban/kaznene poene. Bitch please...

Ladno ga dodao na ps da mu pise hahaha... Pobeda.

Edit: e da,ostao mi samo jos warped... Delovalo mi je da cu da apadnem platinu,ali odustao sam jer sam previse zivaca izgubio. Obrnucu jos ovaj treci deo i ode Ceash na prodaju :D

Krivo mi da te pustim bez platine :) A nije tolko tesko kolko je iritantno, samo nalo srece I dobijas !

Ma nije toliko tesko,ali ono skupljanje relica gold or paltinum ili pronalazenje obojenog kamenja... -.- Uzas.

Isto tako,skoro sam igrao yooka laylee... i od 1100 pera koja se skuplaju u igri,ja sam negde propustio 2 komada... hteo sam oci da izvadim sebi. I tu sam posle toga odustao od platine,a falilo mi jo 4-5-6 trofeja... Ratchet & Clank recimo ostalo mi samo da predjem onaj challenge mode,i ja obrisem save greskom... U Unchartedu 4 mi fali jedan trofej za platinu,ali istekne mi onaj 2 day free ps plus i tu izvisim jer je trofej bio nesto preko multiplejera... itd...

Ne da mi se platina pa to ti je :D

S druge strane ima igara poput Andromede,gde je bas tesko uzeti pa tu i ne pokusavam ili recimo Dishonored 2... ili TLOU hahah

Ma nije toliko tesko,ali ono skupljanje relica gold or paltinum ili pronalazenje obojenog kamenja... -.- Uzas.

Isto tako,skoro sam igrao yooka laylee... i od 1100 pera koja se skuplaju u igri,ja sam negde propustio 2 komada... hteo sam oci da izvadim sebi. I tu sam posle toga odustao od platine,a falilo mi jo 4-5-6 trofeja... Ratchet & Clank recimo ostalo mi samo da predjem onaj challenge mode,i ja obrisem save greskom... U Unchartedu 4 mi fali jedan trofej za platinu,ali istekne mi onaj 2 day free ps plus i tu izvisim jer je trofej bio nesto preko multiplejera... itd...

Ne da mi se platina pa to ti je :D

S druge strane ima igara poput Andromede,gde je bas tesko uzeti pa tu i ne pokusavam ili recimo Dishonored 2... ili TLOU hahah
Bas kontao da je Andromeda laka. Dishonored 2 mi deluje pristojno, keca jesam na PCu ali me oni triali u mozak.. 5 dana na njima potrosio :D

Sad gledam sedi mi Destiny I zao mi da ga igram jer nema sike za platinu, a nekako mi poenta trofej, ovako ne volim ni pvp u njemu nesto.. kapiram moram nov psn haha.

Ako neko bude prodavao ili još bolje, iznajmljivao Kreša, neka se javi meni prvo pre nego što ode na Razmenu, ako budem u mogućnosti tad, hoću ja da uzmem. Guest preferiram

Ja kad predjem treci deo prodavacu ga. Znaci sutra,preksutra ga prodajem.
Nosioc je,ako oces nosioca javi mi se u pm.

@mazi7
Ma dishonored 2 djene djene,al Andromeda je bas *******a. Ja sam imao 16 od 56 trofeja,nakon 100h gempleja. Kad sam skontao da imam samo toliko,a presao sam sve i ocistio mape,sjebao sam se skroz :D

Ja stvarno volim da igram igre, ali da bih uživao u njima. Ne gledam trofeje, ne zanimaju, jer bi me to ometalo da uživam u igri, a ne da besomučno jurim neke trofeje, gledam sta mi je potrebno da bi ih dostigao. Kako vam to nije opterećenje? Kao ja igram igricu samo zbog trofeja. Pobedim igricu tako što je predjem ili pobedjujem u MP, a ne tako što mi stoji neka platina.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja stvarno volim da igram igre, ali da bih uživao u njima. Ne gledam trofeje, ne zanimaju, jer bi me to ometalo da uživam u igri, a ne da besomučno jurim neke trofeje, gledam sta mi je potrebno da bi ih dostigao. Kako vam to nije opterećenje? Kao ja igram igricu samo zbog trofeja. Pobedim igricu tako što je predjem ili pobedjujem u MP, a ne tako što mi stoji neka platina.

Amen brother.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Prvi put uvek za svoju dusu, detaljno. Uradis par save backup na flesku I to je to. Primera radi MGS5 bih igrao 20 sati max da ga predjem. Za trofeje sam morao min 2 puta, ukupno 140h. Uzmem Crasha za platinu isto, za svoju dusu pa onda sve kutije, pa onda time trial. Naigrao se 4x vise vremena a nisam se smorio ili preplatio igru jer sam se naigrao.

Naravno pocinjem ono sto volim, ostalo ide na drugom nalogu za svoju dusu, tipa mp igre, tlou I sl. Ima onih koji igraju sve redom na silu da se isarce trofejem, to je vec napeto.

Da, ds2 I bb su isto full za platinu jer isprobas sve moguce, prodjes ng+ I ++, helpas drugima, drugaciji pvp, vise lore I prica koje se propuste ovako. Eto sa mog gledista :)

Za nekoga je prelazenje da vidi ending, za nekoga da predje sa 104%.

Svako ima svoje.
Ja prvo predjem igru do kraja,pa onda resim dodatne stvari i pokupim jos koji trofej. Jer...sto da ne :D

Za nekoga je prelazenje da vidi ending, za nekoga da predje sa 104%.
Ja samo govorim svoj aspekt. Meni igrice služe da se zabavim, a nije mi zabavno da cesljam svaki ćošak samo da bih dobio neki trofej. Jos mi je gore ako neko prati walkthrough na yt za platinu, to mi je tek suludo.

Ja samo govorim svoj aspekt. Meni igrice služe da se zabavim, a nije mi zabavno da cesljam svaki ćošak samo da bih dobio neki trofej. Jos mi je gore ako neko prati walkthrough na yt za platinu, to mi je tek suludo.

+ za yt.

Da se razumemo ja cesljam trofeje na svoju ruku, mozda nekad odstampam listu da nema sakrivenih trofeja, I onda logikom I zdravim razumom, zabavno da se provaljuje. Yt sam koristio za bb I ds2 I za iteme koje nisam nasao ni u ng+ :)

U vecini slucajeva bih se slozio sa tobom, ali u Crashu se zaista dosta propusta ako ne cesljas svaki cosak (well, ne vijas sve gemove).
Gold vremena (koja su potrebna za platinum) su vec nesto drugo - nista bitno ne donose, ali sam hteo da dokazem sebi da to mogu da odradim.

Ja izplatiniram samo igre koje mi baš legnu. Obrnem ih i onda po drugi put onako sto kaze Mazi natenane svako ćoše i onako kako su developeri zamislili da se predje i uzme platina.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ja sam za to farmanje platine baš i pitao u čemu je štos, kada sam uzimao PS,odnosno ima li kakvih beneficija ili otključavanje dodatnog sadržaja...
I onda kad sam odigrao par igara skapirao sam da je težak grind i da bi meni to ubilo uživanje u igri... Ja I ovako volim da zastanem u zavirim u svakom kutku u igri ali ne moram baš da je češljam za svaki achievement jer bi bio (OCD) mazohizam...

Poslednja izmena:
Nioh "samo" 24 funti. Zna li neko dal vredi base game bez deluxe verzije ? Necu da spoilam sebi nest :) Ima li nekih gameplay dlceva il je kozmetika ?

Naaadjoh. Nista za sada

Poslednja izmena:
Je'l probao neko Just Cause 3, meni se nakako igra cini kao da je iz 2013 godine, imam osecaj da su samo malo promenili grafiku i gameplay u odnosu na Just Cause 2 ili ja nesto tripujem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno