donniedemonD
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 15.01.2017
- Poena
- 125
I tako... slomih dzojstik (doduse bio je pri kraju vec) zbog ****nog Crasha...
Serem se u igricu.
Serem se u igricu.
Posle rasprave ovde dobih BAN sreca pa je to na benchmark forumu a ne na PSN !!!salu na stranu razlog bana je bio flejmovanje!? guglah definiciju istog i ne nadjoh nijedan element u mojim postovima kojim bih zasluzio ban ali neka nema veze.
Da li je cd keys najpouzdaniji sajt za kupovinu wallet top up kodova za UK? Tu se kupuje direkt od sonija koliko sam skontao...hocu da dopunim psn wallet sa nekih 50 funti da iskoristim summer sale...
И ја сам добио бан због флејмовања вероватно си се расправљао са Mazi7 и Yojinbo они су овде заштићени као бели медведи сигурно имају пријатеље међу модераторима. Вероватно ће ме и због ове поруке бановати.
Ti si me izvredjao na PS-u putem poruka, bas aljavo I onda dobacivao u communitijima za trofeje. Ja sam to iskulirao I odg ti hladne glave.. mislim detinjasto je.. ako sam te block ovde nema razloga da me juris mimo foruma.
Ne znam nikog od moderatora, prodao sam slim mozda nekom al sam I to zaboravio kome.
Tako da no hard feelings sa moje strane al preterujes
Cdkeys koristim za 5 uk jer ih nije bilo na g2a. Ovako oba kinguin I g2a su ok. Receno vise puta da je stvar izbora.
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
Чудно то неко те блок а одговара на поруке у року од одмах. Ти си писао на овом форуму да си сакрио неке игре за које немаш платину и питао јер то варање или шта већ. Писао си овде како је нека игра тешка и нема шансе за платину,ја у следећем посту напишем хоћеш ли сакрити ту игру? И господа модератори то назову фамозним флејмовањем ако је то у реду онда супер.
И ја сам добио бан због флејмовања вероватно си се расправљао са Mazi7 и Yojinbo они су овде заштићени као бели медведи сигурно имају пријатеље међу модераторима. Вероватно ће ме и због ове поруке бановати.
CDkeys узимам већ пар година без проблема,нисам сигуран одакле им кодови али никад нисам имао проблема.
Bas kontao da je Andromeda laka. Dishonored 2 mi deluje pristojno, keca jesam na PCu ali me oni triali u mozak.. 5 dana na njima potrosioMa nije toliko tesko,ali ono skupljanje relica gold or paltinum ili pronalazenje obojenog kamenja... -.- Uzas.
Isto tako,skoro sam igrao yooka laylee... i od 1100 pera koja se skuplaju u igri,ja sam negde propustio 2 komada... hteo sam oci da izvadim sebi. I tu sam posle toga odustao od platine,a falilo mi jo 4-5-6 trofeja... Ratchet & Clank recimo ostalo mi samo da predjem onaj challenge mode,i ja obrisem save greskom... U Unchartedu 4 mi fali jedan trofej za platinu,ali istekne mi onaj 2 day free ps plus i tu izvisim jer je trofej bio nesto preko multiplejera... itd...
Ne da mi se platina pa to ti je![]()
S druge strane ima igara poput Andromede,gde je bas tesko uzeti pa tu i ne pokusavam ili recimo Dishonored 2... ili TLOU hahah
Amen brother.Ja stvarno volim da igram igre, ali da bih uživao u njima. Ne gledam trofeje, ne zanimaju, jer bi me to ometalo da uživam u igri, a ne da besomučno jurim neke trofeje, gledam sta mi je potrebno da bi ih dostigao. Kako vam to nije opterećenje? Kao ja igram igricu samo zbog trofeja. Pobedim igricu tako što je predjem ili pobedjujem u MP, a ne tako što mi stoji neka platina.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Prvi put uvek za svoju dusu, detaljno. Uradis par save backup na flesku I to je to. Primera radi MGS5 bih igrao 20 sati max da ga predjem. Za trofeje sam morao min 2 puta, ukupno 140h. Uzmem Crasha za platinu isto, za svoju dusu pa onda sve kutije, pa onda time trial. Naigrao se 4x vise vremena a nisam se smorio ili preplatio igru jer sam se naigrao.Ja stvarno volim da igram igre, ali da bih uživao u njima. Ne gledam trofeje, ne zanimaju, jer bi me to ometalo da uživam u igri, a ne da besomučno jurim neke trofeje, gledam sta mi je potrebno da bi ih dostigao. Kako vam to nije opterećenje? Kao ja igram igricu samo zbog trofeja. Pobedim igricu tako što je predjem ili pobedjujem u MP, a ne tako što mi stoji neka platina.
Ja stvarno volim da igram igre, ali da bih uživao u njima. Ne gledam trofeje, ne zanimaju, jer bi me to ometalo da uživam u igri, a ne da besomučno jurim neke trofeje, gledam sta mi je potrebno da bi ih dostigao. Kako vam to nije opterećenje? Kao ja igram igricu samo zbog trofeja. Pobedim igricu tako što je predjem ili pobedjujem u MP, a ne tako što mi stoji neka platina.
Ja samo govorim svoj aspekt. Meni igrice služe da se zabavim, a nije mi zabavno da cesljam svaki ćošak samo da bih dobio neki trofej. Jos mi je gore ako neko prati walkthrough na yt za platinu, to mi je tek suludo.Za nekoga je prelazenje da vidi ending, za nekoga da predje sa 104%.
+ za yt.Ja samo govorim svoj aspekt. Meni igrice služe da se zabavim, a nije mi zabavno da cesljam svaki ćošak samo da bih dobio neki trofej. Jos mi je gore ako neko prati walkthrough na yt za platinu, to mi je tek suludo.
Ja samo govorim svoj aspekt. Meni igrice služe da se zabavim, a nije mi zabavno da cesljam svaki ćošak samo da bih dobio neki trofej. Jos mi je gore ako neko prati walkthrough na yt za platinu, to mi je tek suludo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari