Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji hdd uzeti veceg kapaciteta, sada imam 500GB, jel unutra 2.5"? Gledam na kp i ne nalazim ništa. Još jedna stvar, skoro sve igre su mi digitalne (doista toga je share), da li to može da se iskopira 1:1?

Ne mogu da predjem "ONAJ" level na Crashu i bog...
Dal je realno koliko je tesko?? Bio sam blizu par puta... ali vec imam oko 50 pokusaja iza sebe... Strasno.
Hahaha :) Ohladi se I onda ide lakse. Generalno nije pretezak ako se razmislja. A I za relic se ne mora rush. Ako mislis na Storm Accent

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Ma kakav Relic hahah... Samo da predjem ovako i bicu prezadovoljan...
Ma storm ,sta drugo :D

Pitanje za vas koji kupujete na g2a, jel su psn uk kodovi uvek ovako povoljni, ili je to nešto trenutno?

Stvarno ispadne drastično jeftinije, npr 35 funti za 29$.

I dalje ne znam sta da mislim o kupovini sa tog sajta...

Skoro je uvek tako. Samo kupuj od prodavaca sa 99/100% ocenama I prodajama preko 1000, sto je standard u PS sekciji jer nema puno mesta za scamma. Godinama je sve ok u mom slucaju, nema razloga da ne uzmes ;)

Skoro je uvek tako. Samo kupuj od prodavaca sa 99/100% ocenama I prodajama preko 1000, sto je standard u PS sekciji jer nema puno mesta za scamma. Godinama je sve ok u mom slucaju, nema razloga da ne uzmes ;)

+1 Takođe

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Godinama za PSN kodove ili pričaš generalno, pc, steam itd?

To je drugo, Sony i ms se drugačije ponašaju po tom pitanju.

Ovi što nude najpovoljnije imaju po 40000 ocena :D.

Ne brine mene rizik za konkretan kod, to nek I propadne ako je neki problem, nego ona priča da prodaju i kodove kupovane kradenim karticama, pa me brine nalog na kome imam mnogo igara I znači mi generalno.

Ne možeš nikad da znaš odakle njemu taj kod.

A nema ni logike da bude toliko jeftinije od zvaničnih varijanti ako nema neku čudnu pozadinu.

Vidim da ima tema na redditu npr da je čovek banovan na xbox live-u jer je kupio takav kod, a nije znao, naravno.

Za psn ne mogu ništa da nađem...

Poslednja izmena:
Opet, ti standardni prodavci su okej, ima nezbroj logika da se stigne do te nize cene, za nas uprosceno jeste to da isti prodaju vise od godinu dana, a refund I polisa na takvim sajtovima je 180-360 dana refundiranja, ne bi opstali, popili bi suspenziju. Tipa na 40 revokea ili povracaja u periodu od par nedelja ako je sa kradene kartice ide im kazna 1000e + 50% od te zarade iako je nema, a sada prodaju na sajtu samo oni koji imaju registrovanu firmu I na svaki kljuc kohi prodaju placaju porez u zavisnosti odakle je kupac. Tako da su samo ozbiljni ostali, rizik je jednak kao I na bilo kom drugom sajtu :D

A ako se desi revoke nece ban na nalog, vec samo da ti oduzmu iz walleta, to sto su odradili onaj talas sigurno nije zbog individualnih prodavaca koliko sam shvatio.

Hm, ok, hvala na odgovoru, ali više mi zvuči da bi ti voleo da je sve tako nego što možeš da znaš.

Konkretno to za revoke, uvek je bilo priče samo o banovanju naloga, nikad nisam čuo da neko samo izgubi igru ili još gore pare (u slučaju koji mene interesuje).

Ako imaš neke "dokaze", linkove - šalji :D.

Preozbiljno mi zvuči ta tvoja varijanta za g2a (samo taj sajt me interesuje), ne vidim da vlada tolika ozbiljnost oko svega toga - naprotiv, krajnje shady varijanta što svi živi pričaju, pa i developeri.

A i sama činjenica da hoćemo kodove za manje para nego što koštaju se uklapa u to :D

Hvala još jednom.

Poslednja izmena:
Budem procesljao posle reddit na kompu, rekla kazala je mozda slucaj ali sam citao pre koji mesec. Ipak reedemujes kod, ne kupujes direktno od sonija mada ko ih zna. Nisam razmisljao na taj nacin tako da se ja ne premisljam puno :D

I meni bolje zvuči to što redeemuješ kod, a nije mi jasno ni zašto bi kodovi koji su eventualno kradeni ili šta god i dalje bili u opticaju, zašto ih ne bi deaktivirali u startu.

Glupo je da se tako nešto prodaje I čeka da neko ko ne zna aktivira.

Mislim od strane Sony-a, naravno.

Za naloge koji se prodaju mi je sve jasno, tu je sve moguće i ako to kupiš, do tebe je.

Ali ako kupim kod koji radi, a kupljen je kradenom karticom ili je urađen chargeback, e ta situacija mi smrdi mnogo.

Poslednja izmena:
Ne mogu da deaktiviraju u startu, uglavnom takvi kodovi su kupljeni kradenim karticama gde se primete nepravilnosti tek kada originalni vlasnik blokira kartice i odradi refund, za to vreme ti kodovi su već utopljeni.

^ Ali sta se onda desava u toj situaciji? Posto mi se cini da je Sony ipak ostriji po tom pitanju.

Kod Steama je fora da povuku igre recimo u tom slucaju -> ja sam 4 puta uzimao kljuceve preko Kinguina (danas bas naleteo na Torment: Tides of Numenera day one edition za 12e, *caugh,caugh*, previse dobar deal da bih propustio) ali da kucnem u drvo nisam imao problema i kodove sam dobijao odmah (2x sam facepalmovao kada sam video da su slikali iz boxa key i cropovali).

Pa upravo to - nisu svi kodovi uzimani kradenim karticama. Vrlo često "ukradu" ili "oštete" gift cardove/diskove, ali slikaju kodove pre toga.
Taj gift card ide kao škart, a kod ostaje aktivan.

Nije sve kradeno bre.. Evo na kinguinu ima The Surge Uk za 19,99e. Ja garantujem da je legit. Previse dobri dilovi su skroz moguci, nije rejting za dz na takvim sajtovima. Ja dobijem s vreme na vreme par kodova za neku pc igru na ime stare yt "slave" pa stavim na nisku cenu tek da zadovoljim moju zelju za neku drugu, a neko se usreci. Tako uglavnom rade, za wallet sam zato rekao da je skoro uvek legit.

Oba mosta su mi omiljene mape bre :D

Poslednja izmena:
Naravno da nije sve kradeno, ali upravo je poenta ta u tome da ne možeš da znaš...

Ne banuje se 20 puta, nego samo jednom kad uđeš u tu situaciju :D.

^ Once you go black... :p

A dobro, verujem da nije toliko bas kriticno... Bice verovatno u septembru onaj Sony/PS event i verovatno vreme oko praznika gde ce mozda ponovo ponuditi vaucere po nekoj snizenoj ceni?

Poslednja izmena:
[emoji14]
Interesantno je da je samo ono što meni treba mnogo povoljnije - UK kodovi, za ostalo se ne bih cimao, mala je razlika.

I da.. Gledajuci igre na akciji na PS storu naleteh na: Zombie Vikings... W...T...F... ????

Nista od mog reddita Ivane, ne znam gde sam citao, neka bude da je onda lupanje. Ali generalno ja na mom acc-u imam sigurno preko 30-ak naslova, preko 600e sam dao samo na wallet od kupovine, ne bih se cimao previse sa tim.

Jel mi se cini ili Witcher 3 ima problema sa fizikom na konzoli ? Zamorno mi previse sa konjem jer zastaje bez razloga, u fajtu sa Grifinom na pocetku on je izbagovao dobio 2/3 fajta bez da me udari sa spamanjem light attacka. Na PC-u mi je to bilo teze onda na Death March tezini. Ovako igra skroz okej legla i ovde, razlika u detaljima na high-end masini i konzoli je smesna/zanemarljiva za moje oci.

Prešao W3 i na PC i na PS4. Nema razlike, tripuješ se.

Prešao W3 i na PC i na PS4. Nema razlike, tripuješ se.

Moguce, nisam ga igrao od aprila prosle godine. Mozda se samo tako zapalo. Imao sam problema sa levelovanjem, zaglavio sam na level 3 a ocistio prvu mapu, sve upitnike, side questove i contracte. Na drugoj mapi uradio prvi main quest dobijao po 8exp lock. Opet free roam i na svakom side questu koji je samo 2 levela iznad mene, maksimum 3 opet dobivao po 5-8exp. Sada uradio jedan main quest sa baronom i dobio 200exp. Valjda nisam tolki baksuz da mi se to ubaguje :D

Poslednja izmena:
Taman krenuo igrat The surge kad ono
75ad61ba39e5d382ddefa03fd1c20aaf.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ako imas PS+ sigurno imas cloud save i samo ga downloaduj i overwriteuj taj...

Meni je tako poblenavio Witcher 3 save na kom sam imao recimo 20h i zamalo da poludim.

Posle rasprave ovde dobih BAN sreca pa je to na benchmark forumu a ne na PSN !!! :) salu na stranu razlog bana je bio flejmovanje!? guglah definiciju istog i ne nadjoh nijedan element u mojim postovima kojim bih zasluzio ban ali neka nema veze.

Da li je cd keys najpouzdaniji sajt za kupovinu wallet top up kodova za UK? Tu se kupuje direkt od sonija koliko sam skontao...hocu da dopunim psn wallet sa nekih 50 funti da iskoristim summer sale...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno